jednopitanje
Zapažen
- Učlanjen(a)
- 10.10.2025
- Poena
- 20
Jel ima neko kontakt nekog jačeg akvizitera iz MTS ili nekoga zaduženog za infrastrukturu ?
U glavnoj ulici u mom mestu ima MTS optika a u bočnoj ulici koja je baš dugačka nije urađena tj postavljena.
Ima 50-ak do 60-ak kuća koje bi htele da uvedu mts optiku.
Moralo bi nadzemno da se radi na banderama pošto ulica ide uzbrdo i nema prostora za kopanje.
Mozes uz tvoj licni ruter sa OpenWRT i OpenVPN ako ne gresim.
Odmah da ti kažem izbegavaju bandere... Makar sam tako čuo jer im je zakup kod eps-a previše para. Banderama samo supernova
Pa, kad daju godinu i vise po dinar, cak su davali 15 16 mjeseci onda bude itekako isplativo. Mislim da vise ne daju toliko od ove godine pa zato pitam, nisam kod njih od kad je yettel dosao, a prije njih sam rotirao mts i sbb.MTS nije isplativ nikad, sem ako ne dobijes 50% popusta na ceo ugovor, to je najlaksi odgovor.
Koliko sam upucen, verovatno ti nece dati vise od 4, eventualno 6 meseci popusta ali uvek vredi da se proba, svakako daleko bolja opcija je A1 ako pricamo o ceni, nisam licno koristio njihovu optiku pa ne mogu da govorim za kvalitet, ali su jedini konkurentni sa cenama.
Одеш у пословницу и кажеш да хоћеш 50% за целу УО, да се не селиш...и то је то не треба ти никакав агентAko ima neki agent MTS da mi se javi u PP u vezi uslova za obnovu BOX3 paketa.
Dal se neki bolji uslovi nude za ostanak ako se traži IDP broj, jer cena od 5500 din za penzionera je paprena.

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari