Šta je novo?

Samsung Galaxy S26

Ali oni koji su vec "formirali' cene 😂😂 kao: brste stavi najavljrnu cenu +40% 😂😂😂

Trebalo bi da preorder za S26U počne odmah u sredu, uzeću za lakšu polovinu i sebe po jedan. Navodno kao prošle godine daju 512gb verziju po ceni 256gb. Vreme je da se penzioniše Pixel 7 Pro.

Ima da ide kao mače niz oluk
Jajahahahahah pa naravno 🤣 🤣 🤣
Ne znam kada je predstavljanje, ali ovakav je scenario:

Dan 1.-15. Ma ko ce ovo da kupi, sramota, sve isto.

Dan 16.-30. Kad ce u Yettel-u? Sta se dobija za pre-order? Bežični punjac? Extra je zum, I ako ga do pre 4 godine nikad upalio nisam. Deal breaker.

30.-60. Baterija kida, bežični punjač I nove buds slušalice su super, ali prošli model je bio bolji. Čak ni kesica nije problem, mada bilo je bolje dok smo telefon dobijali u kutiji.

U principu, radost i oduševljenje prvih 10 dana.
Najbolje da imaš par drugara koji isto kupuju nove telefone i rotirate aparate na mesec dana. Da se kaže da ste imali tj probali i taj model.

"Hype" traje prvih nekoliko dana ... Onda kreće ubeđivanje samog sebe kako imaš najbolji Samsung ikada. Kako prolaze dani meseci shvatiš da si dobio 3% bolji telefon od prošlog modela a "spičio" sam brdo para na menjanje... *** svake godine ista priča, šta da radimo takvi smo 😁.

Vec moze da krene polako i hajka oko SOT , degradacije baterije i sl...

FanEdition serija aktuelnih S modela je i više nego zadovoljavjuća za prosečnog korisnika koji kameru ne koristi non-stop npr. slikajući ručak u restoranu za instagram i slične gluposti, a sve app rade u maksimalnom režimu rada sa svim opcijama koje su neophodne
I takav model treba kupiti tipa kada je cena pristojna otprilike posle 6-8 meseci od njegovog izlaska
Problem rešen bar za naredne nekoliko godine
Sve ostalo je isprđivanje i bacanje para na nešto što uopšte nije potrebno jer sa novijim ili skupljim uređajem prosečan korisnik neće nešto posebno svoj život unaprediti

Meni se samo svidja u celoj prici sto je video snimak dosta poboljsan, bas se vidi u nocnim uslovima sum i te ostale stvari da su na rekordnom minimumu za Samsung.
Sto se tice ekrana, ja verujem da ce dosta njih da budu odusevljeni, jer koliko sam ja upoznat iPhone 16 PM je imao taj M14 panel jos tada (eksluzivno u dogovoru sa Samsugom) i meni su se boje svidjale vise na jabuci nego na Samsungu. E sad da li je do kalibracije ili cega god, ako je do toga meni vise lezi onda njihova kalibracija. Dok S24/25U su bile na M13, (dok za S25U se pricalo da ima neku poboljsanu verziju M13+ ne znam da li je istina to)
Sto se tice privacy ekrana, nije losa stvar, poslednja 4 telefona stalno su to imala na sebi ta stakla, na stetu kvaliteta slike. Ako nista barem sada nece to biti problem i samo kada je potrebno moze da se koristi. Nije da je ovo neka VAU novost ali ono dobrodosla je ako nista drugo, barem meni koji koristim te stvari...
Grejanje, moze da se desi da bude drugi S23U, koji je bio ladan ko spricer kada se taj telefon pojavio i ujedno brutalna baterija za to vreme isto je bila kada se setim.
I kada sam kod baterije, sta znam ja i ovako obaram rekorde sa S25U sto se tice SOT-a 😅 , nije da bi mi ovaj nesto krace trajao ali opet bilo bi lepo da je malo veca baterija, ozbiljan telefon bi bio za upgrade sa ranijih samo sa to jednom stavkom. Ovako su samo prokockali sancu da privucu korisnike sa ranijih model na poslednji.
A i ujedno u 100 marke se kaldim da braca su stalno na liniji sa ovima tamo sto prodaju jabuke 😁 i vervatno rade zajedno po pitanju svega (Samsungu je win-win situacija dal' uzeli jabuku ili njih, dobijaju pare fine, i od njihove prodaje a i od jabuke zbog ekrana)
I to je po meni resenje slagalice, zasto svo vreme ovako dobijamo na cackalicu od Samsunga sve 😉
No ja cu svakako vrv da uzmem S26U ali nista barem pre 6 meseci ako ne i vise, jer jednostavno ovo sa S25U nije bas neki povod za prelazak ako ga uopste bude i bilo.

Matthews Tech YT = njegovo mišljenje je da vlasnici S20U /S21U /S22U i eventualno S23U trebaju preći na S26U ultra , vlasnici S24U i S25U ni u ludilu nemaju potrebe to da rade 🤔

Pa zasto bi,nista novo apsolutn😵pet olovka nema bluetooth,jos vise zaoblili ivice da je i olovka onaj deo gde kriv na olovci na cosku. 🤣 Brate mili ljudi valjaju isti kamera sistem i bateriju 5-6 godina sto je mnogo mnogo je...

Mnogo cesto kad se slikamo sa zeninim S24U, klinci obozavaju da klikcu na olovcicu. I sad da iskesiram ovolike pare i klinci da potraze da kliknu na olovcicu a ja kazem ne moze, tacno bi ga u reku bacio. Znam da je nekima nebitno potpuno, znam da za par dolara ima remote, ali kome je bitno, to je dealbreaker. I tu su ispali toliki sabani sa tom olovcicom da ne mogu preko toga da predjem.

Nazad
Vrh Dno