važno? ja baš mislio da to nikom apsolutno ne treba.Zašto bi ugasio nešto toliko važno? Ne radi dobro, kao što nije radilo ni na Amazfitima od pre 10g? 😀
meseceve mene? 🙂ti se uhvatio za jedinu stvar koju nema na slici 😁
imaš notifikaciju za bluetooth odnosno prekid bluetooth konekcije, to je sistemska, ugašena mi je, i imaš mali notification indicator isto sistemska, i to mi je ugašeno.
ružan ti taj Garmin, pređi na Amazfit 😁meseceve mene? 🙂
Notifikacije (samo kad ima neprocitani), bt konekcija (samo kad je diskonect), alarm (samo kad je navijen) i baterija se pojavljuje kad je ispod 30%.
Zasto ti sat vibrira kada se "konektuje-diskonektuje-konektuje-diskonektuje"? 🙂
Takodje.Meni je sličica bitna, obavezna, da što pre shvatim da sam negde ostavio telefon.
Prešao sa Epix Pro na Amazfit.Jasno, ali zasto vibracija? Deluje kao vrlo iritantan/los UX, klasican Amazshit 😂 Predji na Garmin 🙂
samo što je taj Amazshit bolji od Garmina 🤷Amazshit
ali ako već možda zaboravljaš telefon, šta ti samo sličica znači? može da prođe pola sata dok ne pogledaš u sat i ne ukapiraš da je raskačen.Meni je sličica bitna, obavezna, da što pre shvatim da sam negde ostavio telefon.
moj 7 solar sapphire radi i dalje kako treba, na zadnjem sam updateu koji ima da se skine. Probaj da restartujes sat i da proveris jel ima neki update, moguce je da se senzor izbagovao samo.Garmin fenix 7x pro saphire solar star 2-3 godine od skoro nece da broji spratove ukoliko nije ukljucena aktivnost. Da li neko ima iskustva kako da otklonim problem.
Garmin fenix 7x pro saphire solar star 2-3 godine od skoro nece da broji spratove ukoliko nije ukljucena aktivnost. Da li neko ima iskustva kako da otklonim problem.
Preporuka je ici na Race 2 ako je moguce, dosta su unapredili senzor otkucaja srca.Dobar dan svima!
planiram da nabavim Suunto Race Steel version pa bih da pitam ima li neko iskustva sa ovim satom i da li može nekoiliko saveta, pros&cons ? Hvala svima unapred!
www.notebookcheck.net
Punim ga za sad na nekih 10-11 dana, kako god da ga stavim na sto nece da stoji tako da moram nesto uzeti.nijedan, punis ga jedanput u 3 nedelje, onaj obican punjac je dovoljan
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari