Šta je novo?

Samsung Galaxy S25

Postoji druga tema o promociji.
A, sad da se vratimo na s25U. Posle više meseci korišćenja UI8.0 da li ste zadovoljni radom/baterijom ili bi se vratili na UI7?
Pitam, jer moja ultra je i dalje na UI7 (avgust), pa obzirom da uskoro izlazi UI8.5, da li da prelazim na osmicu ili...?

Isto sve je dobro, cak citam strane clanke da beta 4 na 8.5 je dosta poboljšala post-proces oko slika. Ko koristi beta program, moze da potvrdi oko ovoga da li vidi neku razliku.

Isto sve je dobro, cak citam strane clanke da beta 4 na 8.5 je dosta poboljšala post-proces oko slika. Ko koristi beta program, moze da potvrdi oko ovoga da li vidi neku razliku.
Instalirao sam poslednju beta4 verziju ali se nisam nesto igrao sa kamerom, kad stignem probacu.

Da li S 25fe za naše/evropsko tržište podržava zamenu CSC radi snimanja razgovora?

Narode, ima li neko iskustva sa S25 Edge? Prvenstveno me zanima iskustvo sa baterijom i zvucnicima, kazu da su dosta "tanji" na recenzijama. Grejanje mi ne pretstavlja problem posto igre ne igram Vidim da je na KPu iste cene kao i obican s25.

Da li i gde može da se isključi haptic koji se stalno javlja u toku razgovora, kada telefon pomerimo malo. Običan s25

Ažuriranje google play sistema napokon se pomerilo sa 1.7.2025 na 1.1.2026.

Neprijatno iskustvo sa s25 ultra,u toku razgovora zablokirao video poziv,ugasio se i vise se nije upalio,telefon star tacno godinu dana,kao da je programiran da vrisne na godisnjicu.Nikad u preteranom koriscenju,vise sluzio za gledanje youtube,uglavnom koristio se kao drugi telefon.Nista nije pomoglo da se ponovo upali pa iskoriscena garancija i poslat u Poljsku,jer im je tamo glavni servisni centar za Jevropu.Elem dostavno vozilo pokvareno na putu iz DE za PL pa dostava odlozena,e jeste baksuzan telefon.U njemu bila samo esim instalirana.Tako da nigde bez 2 fona,s21ultra i posle toliko vremena kao da je tek otpakovan radi a ovo vrisnu.

Poslednja izmena:
Ajd to ali ja citam i gledam ovaj deo

I moram reci da nisam zadovoljan nikako za telefon od nekadasnjih 1000+ evra ima toliko losu kontrolu zavrsne obrade i kvaliteta...
Bez obziara sto mene sluzi bas dobro

Tu se baterija naduvala i podize ledja

Ajd to ali ja citam i gledam ovaj deo

I moram reci da nisam zadovoljan nikako za telefon od nekadasnjih 1000+ evra ima toliko losu kontrolu zavrsne obrade i kvaliteta...
Bez obziara sto mene sluzi bas dobro

Tacno je,baterija je problem,polako pocinju da problemi izlaze na videlo,izdrzao je makar u garantnom roku,ja ocekujem vest da se zapalio servisni centar u pl kakav maler od telefona.

Neprijatno iskustvo sa s25 ultra,u toku razgovora zablokirao video poziv,ugasio se i vise se nije upalio,telefon star tacno godinu dana,kao da je programiran da vrisne na godisnjicu.Nikad u preteranom koriscenju,vise sluzio za gledanje youtube,uglavnom koristio se kao drugi telefon.Nista nije pomoglo da se ponovo upali pa iskoriscena garancija i poslat u Poljsku,jer im je tamo glavni servisni centar za Jevropu.Elem dostavno vozilo pokvareno na putu iz DE za PL pa dostava odlozena,e jeste baksuzan telefon.U njemu bila samo esim instalirana.Tako da nigde bez 2 fona,s21ultra i posle toliko vremena kao da je tek otpakovan radi a ovo vrisnu.
Vrv je skart verzija upitanju

Narode, ima li neko iskustva sa S25 Edge? Prvenstveno me zanima iskustvo sa baterijom i zvucnicima, kazu da su dosta "tanji" na recenzijama. Grejanje mi ne pretstavlja problem posto igre ne igram Vidim da je na KPu iste cene kao i obican s2
Muziku i sve ostalo slusam preko slusalica. YT, chat, surf itd , itd gura 6h do 30%. Igrice ne igram. Slikam i snimam dosta, meni je ok, ipak je ovo telefon. Ne razumem sta ljudi ocekuju od telefona bilo koje marke?

Tu se baterija naduvala i podize ledja
Nije, lepak im je los. Imao sam prilike da vidim i uzivo, o 0.1mm je rec i vidi se razlika izmedju leve i desne strane.
Nisam zadovoljan nikako jer eto opet ovo cudo kosta i da takve gluposti ima, znaci ne znam kako da prebacim to u glavi, jos fali na ovom mom da se desi i da ne znam sta da radim... 🤦‍♂️🙄

Poslednja izmena:
Drugari jedno pitanjce,da li s25 edge ima neki ozbiljnijih nedostataka(mana) u odnosu na obican s25 sem telefoto kamere?
U potrazi sam za sto kompaktnijim androidom a ovaj malac i dalje ima jaku cenu na oglasima...

Narode, ima li neko iskustva sa S25 Edge? Prvenstveno me zanima iskustvo sa baterijom i zvucnicima, kazu da su dosta "tanji" na recenzijama. Grejanje mi ne pretstavlja problem posto igre ne igram Vidim da je na KPu iste cene kao i obican s25.
Ja koristim S25 edge od septembra 2025.
Sa obzirom da sam prešao sa S24 koji je po veličini pandan S24 mogu da kažem da je po meni odličan uređaj

Dobio sam veoma sličnu težinu uređaja (to je meni bitnije od debljine), kamera je bolja, baterija drži isto kao i na manjem telefonu.
Veći ekran baš znači naročito pri kucanju i gledanju videa.
Radim dosta sa uređaja, Dex mi je često upaljen, VPN konstantno. Dok nisam upalio light mode grijao bi se, sada sa upaljenim modom radi fluidno bez grijanja.

Juče sam imao zanimljiv problem iz vremena honor magic 7... Zanimljiv. Naime, u Phone/recent calls, odabrao sam kontakt iz liste da pozovem ali javio mi se operater kao pogrešna numeracija blablabla, pokušao sam 3 puta ali i dalje nije mogao da obavi poziv, vidim da pozivano broj nema prefix + , već samo stoji 381620000001 na primjer, tek nakon ulaska u kontakt i poziva iz kontakta direktno sam mogao da obavim poziv... Stvarno zanimljivo

Ljudii treba mi pomoć, ovo mi je prvi one ui telefon. Jel moguće da nema ugradjena funkcija da se ringtone postepeno pojačava kada zvoni telefon? Ili ja ne mogu da nadjem

Kakva je ova serija sa DC dimming i PWM problemima?

Pre toga sam koristio kineze, Xiaomi pa Oneplus, nije me bolela glava. Sad mi se cini da me oci i glava bole od S25 Edge..

Ljudii treba mi pomoć, ovo mi je prvi one ui telefon. Jel moguće da nema ugradjena funkcija da se ringtone postepeno pojačava kada zvoni telefon? Ili ja ne mogu da nadjem
Ladno nema, bila je ranije na nekom od prethodnih One UI verzija.

Kakva je ova serija sa DC dimming i PWM problemima?

Pre toga sam koristio kineze, Xiaomi pa Oneplus, nije me bolela glava. Sad mi se cini da me oci i glava bole od S25 Edge..
Nema problema, to je Samsung, pwm 240-480hz, ne verujem da će biti bolje i sa novom serijom.

Poslednja izmena:
Interesantno, mislim da imam ovaj problem, nisam pridodavao ovo mnogo znacaju, jer sam mislio da je problem sa poslom i vise vremena provedenog na ekranima.
Zapravo se skroz poklapa sa vremenom od kupovine telefona.

I meni isto, posto radim za racunarom, imam jako cudne i specificne glavobolje zadnjih meseci i sada tipujem da je do telefona.

I to sa mojih 3-4h SoT.

Sinoc sam uvece dosta koristio, trenutno imam utisak da ce mi oci ispasti iz glave.

Nazad
Vrh Dno