Šta je novo?

Youtube Premium [Family plan] (Vazna pravila u prvom postu!)

Domaćinstvo znači da u nekom trenutku svi uređaji koji se koriste moraju biti prijavljeni na istu ip adresu kao primarni korisnik. Što je vašem slučaju on USA i da se nekako prijavite preko VPN na istu ip adresu ali Google ne bi bio Google da ti ne prati i GPS lokacija sa koje se uređuji prijavljeni prilikom korišćenja YouTube aplikacija.

Kod mene jedno mesto slobodno u familiji od danas.

Screenshot 2026-02-18 at 10.06.57.png

Da li je neko imao ovaj problem i kako je resio? Blokirali mi AppleID zbog indijske YT premium family grupe.

Dobih i ja mejl da će mi pauzirati pretplatu. Kod mene je slučaj da je bila stvarna family pretplata ali se brat privremeno odselio na 2-3 godine u Vijetnam/Tajland. Pomaže li možda da probam nešto preko vpn-a?

… da li si imao više AppleID naloga, više pretplata i porodica…?!

Nadam se da te akcije ne radite sa glavnim nalozima.

Pa nema drugo… da li je jos nekom blokiran nalog?

Pa dok ne vidiš sa njima ne možeš da znaš 100%, sem ako ne piše eksplicitno (na slici što si okačio ne piše).

Pitam jer sam i ja od pre dva meseca stanovnik Indije posle Buenos Airesa a sa tuđim apple nalogom pa gledam da ne za*ovnam taj nalog.

1000045196.jpg

Ovo mi prvi put stiže.
Imam sredstava na apple nalogu i pretplata je aktivna i dalje.
Jel se dešavalo nekom?
Indija, individual subscription.

Meni se to isto prvi put desilo pre nekoliko dana sa indijskom porodičnom pretplatom. Samo idi u App Store, pa na nalog (gore desno) i u odeljku "Subscriptions" obnovi pretplatu. To za sada funkcioniše, koliko će, videćemo 🙂 Očigledno i oni idu u talasima sa tim otkazivanjima. Sada je u toku talas, pa onda puste nekoliko meseci, pa opet 🙂 Treba redovno proveravati dal je aktivna pretplata.

piše lepo gore na skrinšotu da ističe 6. marta.
znači bilo je prekinuto automatsko obnavljanje pretplate, a ne aktivna pretplata.

To su sada počeli da praktikuju? Jer je ovo prvi mail ovog tipa da dobijam, nije se ranije dešavalo.

A ja sam dobio ovo

1000030821.png

I meni na single planu, srpskom, koji se placa srpskom karticom, stiglo ovo, iako mozda 30% vremena se gleda iz Srb, ***. Prebacio sam se na DE Lite sada za iste novce, da izbegnem komplikaciju.

IMG_8004.jpeg

Jel se nekome dešava da ubacuje sam pesme u queue neki? Počelo jako da me nervira, a ne znam kakonse uključilo uopšte. Zna li neko kako da rešim to?

Jel neko imao problem sa srpskim family planom, ali na razlicitim lokacijama?

Za sada nema, ali verovatno ćemo doći na red.

Pa pisao sam par postova iznad. Srpski plan, padre otišao u Vijetnam pre 3 meseca i dobio sam mejl da će mi pauzirati benefite.

Kada uđem u Apple subscriptions ne mogu da obnovim pretplatu jer je deo za obnavljanje "zasivljen".
Da li je neko imao sličan problem i kako je rešio?

Prilozi

• youtube.jpg
    youtube.jpg
    19.1 KB · Pregleda: 77
Kada uđem u Apple subscriptions ne mogu da obnovim pretplatu jer je deo za obnavljanje "zasivljen".
Jel ovo na Apple uređaju nekom? Izgleda kao SS iz browsera. Probaj da ideš u odeljak Subscriptions u App Store-u na nekom Apple uređaju. Ja sam pre nekoliko dana bez problema obnovio na taj način, sa iPhone-a. Sa druge strane, možda su stvarno skroz "zavrnuli slavinu" 🙂

Jel ovo na Apple uređaju nekom? Izgleda kao SS iz browsera. Probaj da ideš u odeljak Subscriptions u App Store-u na nekom Apple uređaju. Ja sam pre nekoliko dana bez problema obnovio na taj način, sa iPhone-a. Sa druge strane, možda su stvarno skroz "zavrnuli slavinu" 🙂
Mora da se obnovi sa Apple uređaja 🙁

Nazad
Vrh Dno