Šta je novo?

Periferni uređaji Koji kućni low-key zvučnici za 2026 i eventualno mikrofon?

• Začetnik teme Začetnik teme owim
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Miševi, tastature, štampači, skeneri i sl.

owim

Čuven
Učlanjen(a)
03.03.2011
Poena
545
Zdravo svima,
Kratko pitanje: koje mi zvučnike savetujete za PC računar da slušam YT u pozadini i da mogu Zoom poziv da obavim? (Webkamera ne treba.) Takođe, i koji mikrofon. Ništa fancy, ništa glasno. Za povremeno background korišćenje. Uzeo bih 2.0 sistem, samo žični, najbolje USP powered, ali nije nužno. Da li 2x 2,5W (5W) ili 10W? Kada sam zvao par firmi rekli su mi da se to više ne traži i da 5/10W kod Xwawe recimo nije kao 5/10W kod Logitec-a.

Onda su mi sami sa svoje velike liste izbacili sve osim 3 proizvođača.
Logitech_Z200_1.jpg

Logitech Z200 Midnight Black
  • Proizvođač: Logitech
  • Sistem zvučnika: 2.0
  • Snaga: 10 W
  • Način povezivanja: Žični
U firmama ne mogu ništa na nađem, samo KP, ali tamo ne znam šta valja. (Navedeni Z200 je samo 2.000din.) Hvala svima!

Zdravo svima,
Kratko pitanje: koje mi zvučnike savetujete za PC računar da slušam YT u pozadini i da mogu Zoom poziv da obavim? (Webkamera ne treba.) Takođe, i koji mikrofon. Ništa fancy, ništa glasno. Za povremeno background korišćenje. Uzeo bih 2.0 sistem, samo žični, najbolje USP powered, ali nije nužno. Da li 2x 2,5W (5W) ili 10W? Kada sam zvao par firmi rekli su mi da se to više ne traži i da 5/10W kod Xwawe recimo nije kao 5/10W kod Logitec-a.

Onda su mi sami sa svoje velike liste izbacili sve osim 3 proizvođača.
Logitech_Z200_1.jpg

Logitech Z200 Midnight Black
  • Proizvođač: Logitech
  • Sistem zvučnika: 2.0
  • Snaga: 10 W
  • Način povezivanja: Žični
U firmama ne mogu ništa na nađem, samo KP, ali tamo ne znam šta valja. (Navedeni Z200 je samo 2.000din.) Hvala svima!
Жице пуцају. Узми блутут. Ти од 2000 ће црћи у гаранцији питање само шта ће црћи

Жице пуцају. Узми блутут. Ти од 2000 ће црћи у гаранцији питање само шта ће црћи
Hvala, ali niste mi savetovatli od koliko W da budu zvučnici. Za Creative Pebble niko od ponuđača nije stavio specifikacije.
BT imam i on se isprazni kada mi je najpotrebnije. Žični traju dužu od decenije, opšte poznato. 🙂

Akcije na Temu

Mozes da uzmes T&G 191 ili Zealot S32 BT - imaju i AUX !!! ( za manje od 1000 dinara )

Zealot podrzava uparivanje 2 komada - TWS (True Wireless Stereo)

Hvala, ali niste mi savetovatli od koliko W da budu zvučnici. Za Creative Pebble niko od ponuđača nije stavio specifikacije.
BT imam i on se isprazni kada mi je najpotrebnije. Žični traju dužu od decenije, opšte poznato. 🙂
Жичани од 2000 динара не издрже гаранцију.
Могао би да повећаш буџет, имаш комбиноване bt/жица само што је скупље

Ja imam sve žičane zvučnike, Logitech 2.0 sigurno su stari oko 15g, i još rade. Kao i neke 2.1 priključene na tv , isto oko 15g. Stari. Sve radi odlično, nikakvih problema sa žicama. Dosta ti je 10w

Naravno da nema problema sa žicama. Imam bežične zvučnice i ovi mi nisu potrebni.
2x5W je dosta? I ja mislim, ali nemam iskustva. Hvala! Naručio sam Logitech Z200 2x5W = 10W.

Creative Pebble je skuplji na KP. Mada je manji, pa sam se dvoumio.
Akcije na Temu

Mozes da uzmes T&G 191 ili Zealot S32 BT - imaju i AUX !!! ( za manje od 1000 dinara )

Zealot podrzava uparivanje 2 komada - TWS (True Wireless Stereo)
Ovo vezano za akcije na Temu store sam tek sada video, kada sam poručio. Hvala! 🙂

@owim

Ako je web porudzbina , mozes da je otkazes 😉

I ne vredi gledati samo snagu u W

jer zavisi preko kakvog "drajvera" se isporucuje.

5W sistem moze biti glasniji i "cistiji" od 10W

ako drajver ima

vecu osetljivost
vece dimenzije
manji THD
i spakovan je u kvalitetnije kuciste

ASB02G spada u soundbar

Nazad
Vrh Dno