Šta je novo?

Xiaomi 14/14 ultra

7 dana od 3.0.6.0 ažuriranja, sve radi normalno, kao i pre. Nema tog fantomskog curenja baterije na koje su se žalili neki u 15 Ultra temi.

Svaki put kad uzmem ovaj telefon u ruku iznenadim se koliko fino kamera app radi i kako fotke nemaju nikakve ai dorade.
Mislim da je to zadnja ultra bez ai gluposti i s 1 inch i varijabilnom aperturom.
Jedino čime nisam baš zadovoljan sa 14 U kamerom je panorama mod. Kao da je sa nekog običnog a ne Ultra kamera (ex)flagshipa.

7 dana od 3.0.6.0 ažuriranja, sve radi normalno, kao i pre. Nema tog fantomskog curenja baterije na koje su se žalili neki u 15 Ultra temi.

Jedino čime nisam baš zadovoljan sa 14 U kamerom je panorama mod. Kao da je sa nekog običnog a ne Ultra kamera (ex)flagshipa.
Za to odavno koristim bimostitch.
Fotkam normalno i inda taj program spoji panoramu. Prednost je što tako mozes napraviti panoramu i sa telephoto kamerom

Nisam nikada probao. Imaš li neke semplove panorama nastalih na taj način?
Ranije (dok sam koristio stare sony modele) sam bio veoma zadovoljan sa panoramama snimljenim starom Google Camera aplikacijom, sad više ne znam ni da li postoji takav port.

HyperOS 3.0.6.0, telefon iz domaće prodavnice (ne znam da li primerci kupljeni kod provajdera imaju brže ažuriranje).

Da li može da mi odgovori neko ko koristi obični xiaomi 14 na kojem datumu mu je sigurnosno ažuriranje? Kod mene je OS 3.0.6, a sigurnosno na 01.01.2026. Sve funkcioniše besprekorno, ali mi to nešto bode oči.

Upravo stize novo azuriranje, 1.7 gb.

Prilozi

• Screenshot_2026-04-20-18-06-22-968_com.android.updater.jpg
    Screenshot_2026-04-20-18-06-22-968_com.android.updater.jpg
    65.8 KB · Pregleda: 17
Nazad
Vrh Dno