Šta je novo?

[A1] Postpaid paketi i promocije

To nas i interesuje.Neo Surf 50%

Ma to ces dobiti u poslovnici,samo kazes da prenosis i da hoces tih 50% sto nude pa ce ti ponuditi koje pakete mozes da biras.

Rekli su joj da mogu samo 30% u poslovnici

Podnesi onda zahtev online,zvace da vide da li zelite post ili pri pripejd pa onda kazite da hocete standardnu ponudu od 50% koja ide za prenos iz druge mreze.

Trenutno sam u Nemackoj i uopste ne mogu da zovem niti primam pozive.Samo stoji pozivanje i nista se vise ne desava. A1 pripejd je u pitanju. Vadio karticu, restartovao telefon, uklj/isklj avionski rezim, iskljucio VolTe. Osim Vodafona nijedna druga mreza nece. Jel zna neko kako mogu to da resim?

Kakav je kvalitet interneta i signala A1 izvan Beograda/Srbije? Negde sam naleteo da je Telekom superiorniji.

Pa me zanima da li je bar ok.

Evo, upravo vidim da se kolega Nikola par postova iznad zali na slican problem.

Nikola se zali na roaming. Kvalitet u roamingu ne zavisi od A1 (odnosno bilo koje druge domace mreze).

Kakav je kvalitet interneta i signala A1 izvan Beograda/Srbije? Negde sam naleteo da je Telekom superiorniji.

Pa me zanima da li je bar ok.

Evo, upravo vidim da se kolega Nikola par postova iznad zali na slican problem.
Izvan Beograda kao i u Beogradu ti je u principu isto. Ukoliko si blizu antene, super, ukoliko si daleko od antene, onda ne bas tako dobro. Ali to isto vazi za sve operatere. Imas na par sajtova mape sa baznim stanicama operatera, pa mozes da pogledas pokrivenost signalom. Svaki operater ima sigurno nekoliko mesta koja uopste nemaju signal. To je naravno retkost, ali moze da se desi. Ukoliko putujes i treba ti navigacija (recimo Google Mape), skini mape Srbije na telefon, pa onda iako negde bude losiji signal interneta, mape su kod tebe na telefonu, a GPS ce raditi normalno. Ukoliko je do poziva i poruka, ako putujes, ako negde nema signala ili je los signal, proci ces to lose pokriveno mesto i vec za 5 minuta ces biti na boljoj lokaciji.

Da li se za prevremeni raskid ugovora sa A1 placaju neki penali ,van placanja koliko god rata je preostalo u ugovoru (1 mesec) ? Ili se to trazi drugacije ?
Ja sam podneo zahtev za raskid u poslovnici i receno mi je da ce biti sa datumom kad je presek stanja, ne sa danom podnosenja. Dobija se redovan racun za taj mesec + za preostale dane do kraja UO + penali. U mom slucaju nisu veliki jer je nesto vise od mesec dana do kraja UO. Tako da podnesi pre nego sto udjes u sledeci obracunski period, ako zakasnis > krece opet sled mesec! Kod MTS to sve ide korektnije. Kod njih je bio otkup 3 meseca ranije a racun je dosao manje nego da sam redovno placao racune, kod A1 obrnuto. Hoces ranije? > penali bato i to mesec ranije da najavis! Ne mozes da raskines tog datuma kad ti pise da istice UO. Istu foru ima SBB.

Ugovor mi istice sredinom aprila, imam paket Neo Neo sa 50% popusta. Juce zvali sa ponudom da produzim ugovor Neo Super sa 50% svih 24m ili ako hocu telefon onda isto Neo Super ali umesto redovne cene 2999, nude za 2100 plus rata za telefon. Mozda nekome znaci informacija da i ovo nude.

Je l' i vama sistem plaćanja računa karticom retardiran? Imam sačuvanu karticu u profilu, ali i dalje mi kod svakog plaćanja karticom traži da unesem novu karticu i onda moram da unosim istu karticu svaki put, a koja je već sačuvana.

Druga stvar, otkazao sam ono pametno putno osiguranje i sad mi u aplikaciji u donjem desnom uglu izlazi "završi registraciju". Kad kliknem na to, piše uspešno podnet zahtev za pametno putno osiguranje i to nikako ne može da se ukloni.

Ja cekam da se pojavi u aplikaciji racun pa ga skinem u pdf,skeniram qr i platim.

Sad pitao, kažu "trenutno ne radi plaćanje sačuvanom karticom". A za ovo invanzivno dugme u aplikaciji kažu "ne može da se isključi".

… to kod njih poodavno ne radi, svaki put prodješ proceduru unosa nove kartice…

Zbog krutog stava agenta iz A1 koji je ponudio 30% za Neo Surf za prelazak iz mts,supruga ostala u mts.Dobila 70% na Peticu S,prva tri meseca po 230rsd,21 mesec po 800rsd.Zadovoljni
Znaci kako zezaju ljude. Meni navodno ponudila bila po 550 i 1550 i to je kao 50 posto popusta super ponuda. Bas mi idu na nerve.

Je l' i vama sistem plaćanja računa karticom retardiran? Imam sačuvanu karticu u profilu, ali i dalje mi kod svakog plaćanja karticom traži da unesem novu karticu i onda moram da unosim istu karticu svaki put, a koja je već sačuvana.
Isključili su to pre nekog vremena, nije mi jasno zašto, i meni smeta. Nadam se da će neko videti i vratiti u dogledno vreme, gubi smisao sačuvana kartica.

ćaletu ističe ugovor za onaj najosnovniji sigurica paket, može li se izboksovati neki popust za obnovu?

Zbog krutog stava agenta iz A1 koji je ponudio 30% za Neo Surf za prelazak iz mts,supruga ostala u mts.Dobila 70% na Peticu S,prva tri meseca po 230rsd,21 mesec po 800rsd.Zadovoljni
Moja snajka preko agenta kojeg sam našao ovde preko jednog člana foruma dobila za prelazak iz mts-a neo super za 1470 ceo ugovor, što mu dođe 50% cela uo.
Posle je zvali iz mts-a da ostane i dali joj 3 meseca džabe i posle isto 50% do kraja UO, ali ona nije htela da ostane iz principa jer su joj tri prigovora odbili za povećanje cene u sred ugovora.

Ima li nekog da je iz A1 prešao u Yettel i uspeo da dobije neku ponudu u rangu trenutne MTS-ove ponude od 15m 1 RSD + 9 meseci puna cena?

Samo je suludo što je kartica i dalje sačuvana, a ne postoji mogućnost da se iskoristi.
Isključili su to pre nekog vremena, nije mi jasno zašto, i meni smeta.
Ima smisla da je neka bezbednosna stvar posredi. Da je nešto drugo, verujem da bi i izbrisali tokene (sačuvane kartice), a ovako kao da se nadaju da će nekad proraditi.

Ima li nekog da je iz A1 prešao u Yettel i uspeo da dobije neku ponudu u rangu trenutne MTS-ove ponude od 15m 1 RSD + 9 meseci puna cena?
Misliš na Yettelovu ponudu za prelazak kod njih? Za to ti je onda ova tema, a konkretna ponuda se može naći ovde.

I meni se jedan tako pravio lud. Kao ne moze da mi da ponudu. Na kraju pozvao onaj njihov broj za teleprodaju i rekao sta zelim za prelazak i sve moze naravno. 30% i telefon ili 50% bez telefona. To im je standardna ponuda.

Koji je to broj za teleprodaju?

Marta meseca mi ističe ugovor, i već su me zvali iz prodaje. Nude 50% na neo super tokom cele ugovorne obaveze. Da li si nekome nudili nešto drugo, ili je ovo što nude trenutno najbolje?

Nazad
Vrh Dno