Šta je novo?

Huawei watch GT 6 /GT 6 pro

• Začetnik teme Začetnik teme zuke
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Mora predjemo na D2, pritisak je trenutno in. 😉😅
Ja sam ozbiljno merkao D2 samo zbog toga. Na kraju odem da ga pogledam i kupim i kada sam ga stavio na ruku skapirao sam koliko je ogavna ona narukvica, debela je kao djavo i ruzna. A sva mudrolija je u njoj. Izasao sam potpuno razocaran iz radnje.

Od 1 januara do 13 - baterija na 42 posto.... ( gt6pro) javljam se kada se skroz isprazni.
Kolko se sećam ,ti ga koristiš sa ugašenim Rise to wake ,tako da je to sasvim normalno .Testirao sam ga od 1.jan ujutru ,miksao nekad sa aod (tad gasim Rise to wake )nekad bez i uveče 12.sam.bio na nekih 10% ,što je odlično svakako .Nema šta ,vrhunski sat ,kako okreneš .

Kolko se sećam ,ti ga koristiš sa ugašenim Rise to wake ,tako da je to sasvim normalno .Testirao sam ga od 1.jan ujutru ,miksao nekad sa aod (tad gasim Rise to wake )nekad bez i uveče 12.sam.bio na nekih 10% ,što je odlično svakako .Nema šta ,vrhunski sat ,kako okreneš .
Da, meni je ugaseno raise to wake... Sada sam na 34 posto od 1og januara

Napunjen 1 januara 100 posto... Sada je 20ti, jos 5 posto ostalo. Nisam stedeo nista..nekoliko treninga.... Sve upaljeno, sem raise to wake, gt6pro

Može li neko da uporedi GT4 crni i GT6 crni, ako ih je imao oba? Velicina spoljna, veličina ekrana, narukvica...

Stiglo i za GT6 Pro.

Sada sam popalio sve, takodje i aod, prepoznavanje treninga, pa cu da istestiram bateriju tako...da uporedimo i to... Gt6pro, stigao update....zadovoljan!

Uzeh i ja GT6 crni 🙂
Koliko vidim, narukvice imaju drugačiji sistem kačenja tako da su mi sve narukvice sa quick pin sada suvišne. Postoji li neki adapter 🙂 pa da mogu one da se koriste? Ako ne, dajte predloge neke sa Alija ili Temu ili KP...

Uzeh i ja GT6 crni 🙂
Koliko vidim, narukvice imaju drugačiji sistem kačenja tako da su mi sve narukvice sa quick pin sada suvišne. Postoji li neki adapter 🙂 pa da mogu one da se koriste? Ako ne, dajte predloge neke sa Alija ili Temu ili KP...
Samo da se ispravim, iako je patent drugačiji, quick pin i 22mm širine paše na oba sata, tako da su sve narukvice i dalje aktuelne. 🙂

Dobar dan svima!
planiram da nabavim Suunto Race Steel version pa bih da pitam ima li neko iskustva sa ovim satom i da li može nekoiliko saveta, pros&cons ? Hvala svima unapred!

Nemam taj model već ovaj, Suunto 9 Peak Pro.

Testiran je po američkim vojnim standardima (MIL-STD-810H). Otporan je na ekstremne temperature, padove i pritisak

Za razliku od robusnih i glomaznih sportskih satova, on je izuzetno tanak i minimalistički. Izgleda odlično i uz odelo i na planinarenju.

Ima veoma brz procesor (mnogo brži od starijih Suunto modela) i bateriju koja u GPS modu može da izdrži do 40 sati, a u svakodnevnom radu do 21 dan.

Iako je sportski sat, ima poseban mod za ronjenje na dah (snorkeling) do 10 metara dubine.

Inače Suunto je finski brend.

Prilozi

• IMG_20260223_174741.jpg
    IMG_20260223_174741.jpg
    132.7 KB · Pregleda: 61
  • IMG_20260223_174733.jpg
    IMG_20260223_174733.jpg
    139.6 KB · Pregleda: 32
  • IMG_20260223_175200.jpg
    IMG_20260223_175200.jpg
    263.3 KB · Pregleda: 35
Posle 6 godina, neplanirano stigla zamena za GT2... 🙂
Nisam ni razmisljao o kupovini novog sata, dok slucajno ne naleteh na bas povoljnu cenu za GT6(15990din).
Ispade da se tako ponekad za 8.mart castim satom i GT2 je kupljen na osmomartovskoj akciji...🤣

Tu gde sam kupio nema nikakvih informacija o nekoj produzenoj garanciji, dok npr. na Mts sajtu i jos nekim online prodavnicama ima slika gde pise 3godine garancije...
Je l' to u nekom momentu bila neka akcija pa su davali te 3 godine ili je to aktuelno i sada?

1.jpgScreenshot 2026-03-09 231340.png

Poslednja izmena:
Nisam ni razmisljao o kupovini novog sata, dok slucajno ne naleteh na bas povoljnu cenu za GT6(15990din).
Ispade da se tako ponekad za 8.mart castim satom i GT2 je kupljen na osmomartovskoj akciji...🤣

Tu gde sam kupio nema nikakvih informacija o nekoj produzenoj garanciji, dok npr. na Mts sajtu i jos nekim online prodavnicama ima slika gde pise 3godine garancije...
Je l' to u nekom momentu bila neka akcija pa su davali te 3 godine ili je to aktuelno i sada?

Pogledajte prilog 531201Pogledajte prilog 531203
Gde si kupio ako nije tajna?

Pogledajte prilog 531201Pogledajte prilog 531203
A u A1 da li je bilo pomena u smislu 3 godine garancije?

@nagard
Ne znam, ispratio sam ponudu satova tek poslednjih par dana, i u A1 je GT6 imao ok cenu(18900din), ali nisam video nista u vezi 3 god. garancije...
Veoma moguce da je ta akcija bila mozda za novogodisnje praznike ili tako nesto...🤔

Sad se setih da proverim garanciju sata na Huawei sajtu i tu pise da postoji neka prosirena garancija koja vazi i za Srbiju.
Konkretno za moj sat jos nema podataka, jer je tek kupljen, pa podaci nisu sinhronizovani, provericu za par dana...
Ko je uzeo ranije, moze proveriti po serijskom broju do kada traje i da li ima tu prosirenu garanciju, mozda su to te 3 god. koje su negde reklamirane...

Screenshot 2026-03-10 100620.jpg

Isteklo mi vreme za edit prethodnog posta, moze neko od moderatora da ih spoji, ako ga ne mrzi....🙂

Sad se setih da proverim garanciju sata na Huawei sajtu i tu pise da postoji neka prosirena garancija koja vazi i za Srbiju.
Konkretno za moj sat jos nema podataka, jer je tek kupljen, pa podaci nisu sinhronizovani, provericu za par dana...
Ko je uzeo ranije, moze proveriti po serijskom broju do kada traje i da li ima tu prosirenu garanciju, mozda su to te 3 god. koje su negde reklamirane...

Pogledajte prilog 531233

Isteklo mi vreme za edit prethodnog posta, moze neko od moderatora da ih spoji, ako ga ne mrzi....🙂
Meni stoji gore 2028 godina, a dole u "Proširena" 2029. Ali ja to shvatam samo "ako" je kupljena proširena garancija prilikom kupovine. Ili grešim?

Evo, od danas i kod mene vidljivi datumi garantnog roka, pa i te prosirene garancije...
Poslao sam email sa upitom u vezi te trece godine, da li su isti uslovi i prava u odnosu na dvogodisnju zakonsku garanciju(saobraznost) i da li je i za trecu godinu dovoljan samo fiskalni...
Odgovor je u spojleru...
Screenshot 2026-03-11 185011.png

Screenshot 2026-03-11 185454.png

Evo, od danas i kod mene vidljivi datumi garantnog roka, pa i te prosirene garancije...
Poslao sam email sa upitom u vezi te trece godine, da li su isti uslovi i prava u odnosu na dvogodisnju zakonsku garanciju(saobraznost) i da li je i za trecu godinu dovoljan samo fiskalni...
Odgovor je u spojleru...
Pa to je super 👌
Posalji mi na pp email na koji si im pisao da ih pitam nešto drugo.

Što se tiče NFC plaćanja kod Huawei satova. Dosadašnji Quicko Wallet je ugašen, zamijenio ga je Curve. Trenutno dostupno u određenim državama.

Official Curve Support message:

Huawei Wearables with Curve Pay are available to customers using Huawei devices, Android, and iOS.

The service is currently available in the following countries: Denmark, Finland, France, Germany, Italy, Norway, Spain, Sweden, the United Kingdom, and Poland.

If you are in a region where the service has not yet launched, it is not available just yet. Please rest assured that we are working on expanding to the rest of the EEA. You will be informed once it becomes available in your region.

Da se pohvalim, dobio sam juce sat, GT6 pro. Za sada sam prezadovoljan obzirom da prelazim sa prvog GT-a.
Ima neko problem sa instaliram skinova? Stalno mi pokazuje invalid format.

Nazad
Vrh Dno