retestiram ga pošto sam zaboravio koliko je loš 😁
šalim se, ne vežbam ništa ozbiljno još uvek, radim neke statične vežbe za tibialis da probam da ga ojačam do proleća da pokušam konačno da trčim bez bolova.
ovo malo što sam testirao, hr u toku dana, spavanje, hr prilikom tih statičnih vežbi gde puls ne ide preko 115, 120, testirao sam kettlebell swings, da vidim kako mere otkucaje i pokrete.
mislim, ne znam, po meni se Garmin raspada i tuga je u kakvom je stanju, koliko kasni sa HR promenama, koliko frlja pokrete i kako prijavljuje ni blizu tačne brojke.
šteta, jer iskreno želim da bude dobar i gledao sam nešto Fenix 8 pro, mnogo mi se sviđa sat, ali džabe.
mislim, da biram sat kao sat što se tiče funkcija, prikaza, izgleda, izabrao bih Garmin.
Amazfit daleko od toga da je loš ali nije to to 😁 možda je samo navika u pitanju i to što mi je Garmin bio prvi sat. da sam prvo koristio Amazfit, možda bih isto rekao i za njega.
mada biće da tripujem, da je samo navika u pitanju.
baš sam krenuo da pišem kako mi je Connect pregledniji od Zeppa, bez obzira što je Zepp 10x lepši i kako mi sve izgleda zumirano na Zeppu da traži više skrolovanja.
i sad rekoh ajde da otvorim i da vidim stvarno i zapravo je sve preglednije na Zeppu 🤣
Pogledajte prilog 525825
Pogledajte prilog 525826
Pogledajte prilog 525827
Pogledajte prilog 525828
vežba recimo sve iste informacije, na jednom ekranu na Zeppu dok je kod Garmina to podeljeno u 3 prozora.
mislim zavisi, evo stres je recimo bolji na Connect-u, ali to je zato što Zepp ima opciju logovanja.
Pogledajte prilog 525829
Pogledajte prilog 525830
ono što nikako da vidim kako izgleda jeste Zepp Coach odnosno DSW, to ću za mesec-dva nadam se, ako me noge ne izdaju.
i iz nekog razloga i dalje više verujem Garminovom GPS-u, barometru, altmetru i tim stvarima, ne znam zašto, a ne znam ni kako bih to istestirao i uporedio tačnost.
i na samom satu mi fale recimo training readiness i te metrike, na Garminu je to mnogo bolje i ozbiljnije odrađeno.
što je još neko na youtube-u napisao, Amazfit odlične performanse za pare a Garmin užasne performanse za te pare