Šta je novo?

Samsung promocije

Organizator se pravi lud..zabušava sa pošiljkama iz nekog razloga..

Kod mene i dalje ništa 🙂 lažu kao kerovi. Nije bila poslata ni tada prvi put, a ni sad kada su je "poslali nakon svih redovnih pošiljki jer je vraćena"

Traži da ti daju broj posiljke, daće, meni su dali... Otišao u DExpress ispostavilo se da nisu ukucali dobar broj telefona za kontakt i kurir nije moga da isporuci, niti mi je moglo stići obaveštenje u aplikaciji... Znači broj posiljke, pa dalje vijaj.

Ne daju, evo 6 mailova za redom ponovo od mene. Provereno sa kurirom i danas, posiljka za mene ne postoji (znam ga pa je proverio nevezano od broja telefona i adrese, nista nema na moje ime). Bas zanimljiva situacija

Samo da dodam za moj slučaj, ipak kurir nije kriv, ovi iz United momenta pogrešno su upisali broj telefona, omasili jednu cifru...
Ja sam imao sličnu situaciju, gde kurir nije mogao da me kontaktira (taj broj mi je duže vremena bio nedostupan), ali se kurir ipak "iscimao" da za svaki slučaj, iako se niko ne javlja na tel, ode do mog stana i proba da uruči telefon.

Novi momenti 🙂 ne znam jel su ostali bez zaliha ili u čemu je problem

Pozdrav svima,

Hteo bih da podelim problem koji mi se desio prilikom isporuke Samsung S25 FE, pa me zanima da li je neko imao slično iskustvo i kako je rešio situaciju.

Telefon je kupljen tokom promotivnog perioda, kada se uz kupljeni S25 Ultra dobijao na poklon i S25 FE. Međutim, došlo je do problema u procesu isporuke – statusi pošiljke se nisu poklapali i paket nije isporučen kako treba.

Nakon toga sam razgovarao sa kurirskom službom, gde mi je radnica preko telefona rekla da postoji sumnja da je kurir prisvojio (ukrao) telefon, kao i da je slučaj predat policiji. Prodavac je u međuvremenu pokrenuo reklamaciju i rečeno mi je da postupak može potrajati nekoliko radnih dana.

Zanima me:

• da li je neko imao sličan problem,
  • koliko je trajalo rešavanje u ovakvim slučajevima,
  • da li ste na kraju dobili uređaj ili zamenu,
  • i da li postoji nešto konkretno što kupac može da uradi kako bi zaštitio svoja prava ili ubrzao proces.

Svaki savet ili iskustvo bi mi značilo. Hvala unapred.

Pozdrav svima,

Hteo bih da podelim problem koji mi se desio prilikom isporuke Samsung S25 FE, pa me zanima da li je neko imao slično iskustvo i kako je rešio situaciju.

Telefon je kupljen tokom promotivnog perioda, kada se uz kupljeni S25 Ultra dobijao na poklon i S25 FE. Međutim, došlo je do problema u procesu isporuke – statusi pošiljke se nisu poklapali i paket nije isporučen kako treba.

Nakon toga sam razgovarao sa kurirskom službom, gde mi je radnica preko telefona rekla da postoji sumnja da je kurir prisvojio (ukrao) telefon, kao i da je slučaj predat policiji. Prodavac je u međuvremenu pokrenuo reklamaciju i rečeno mi je da postupak može potrajati nekoliko radnih dana.

Zanima me:

• da li je neko imao sličan problem,
  • koliko je trajalo rešavanje u ovakvim slučajevima,
  • da li ste na kraju dobili uređaj ili zamenu,
  • i da li postoji nešto konkretno što kupac može da uradi kako bi zaštitio svoja prava ili ubrzao proces.

Svaki savet ili iskustvo bi mi značilo. Hvala unapred.

Pročitaj unazad 5 strana i naćeš sve odgovore.

Danas me nazvali iz dexpress-a i rade anketu da li smo zadovoljni njihovom uslugom. Konkretno se odnosi na promociju Samsung telefona i da li je sve bilo u redu. Rekoh da ja nisam imao nikakvih problema u vezi toga i da mi je poklon isporučun odmah na početku, ali da znam za više slučajeva da neki nisu dobili poklon ili da je jako dugo kasnio. Odgovor sa njihove strane je da je bila velika gužva i da rešavaju nastale probleme.

Danas me nazvali iz dexpress-a i rade anketu da li smo zadovoljni njihovom uslugom. Konkretno se odnosi na promociju Samsung telefona i da li je sve bilo u redu. Rekoh da ja nisam imao nikakvih problema u vezi toga i da mi je poklon isporučun odmah na početku, ali da znam za više slučajeva da neki nisu dobili poklon ili da je jako dugo kasnio. Odgovor sa njihove strane je da je bila velika gužva i da rešavaju nastale probleme.
Danas i mene zvali isto za samsung telefon iz promocije.

Samo cisto informativno, za tu promociju tj poklon, ucestvovali samo uredjaji kupljeni za kesh ili i oni kod operatera (MTS, A1.. ) ?

Ne, i uredjaji kupljeni kod operatera su mogli biti upotrebljeni za ucestvovanje u promociji, u nastavku se mogu videti neki od partnera, lista nije potpuna.

1772709619891.png

Pitah u s25 temi, potpuno sam zaboravio da imamo temu i za promocije. Zanima me kad kreće da teče garancija za ove telefone dobijene iz promocije, konkretno mislim za s25fe (mada sam po istom principu uzeo i s24fe)? Da li od datuma kad su oni to poslali, ili kad smo primili paket ili od trenutka kad se aktivira uredjaj? Ako je od momenta aktivacije šta se smatra pod tim? Da li je dovoljno samo da se uključi i automatski se trigeruje brojač ili mora da se prodje onaj inicijalni setap, da se poveže na net i da se poveže sa Google nalogom da bi se aktivirao?

Trebalo bi da je datum na fiskalnom računu merodavan za garanciju...

Telefoni dobijeni u promociji (bar za promociju sa s25fe) su dobili obican papir (prepolovljeni A5 format) na kojem stoji datum 01.11.2025. bez obzira na to kad je telefon isporucen. Iskreno msm da garancija MORA da vazi bar od datuma kad je paket dostavljen (ko ima aplikaciju dExpress je mogao da sacuva taj podatak kao dokaz), mada verujem da ovlasceni servis lako moze da "ocita" kada je zapravo uredjaj prvi put aktiviran, samo je pitanje da li zele tako nesto da rade ili - ne.

Baš tako kao što si naveo. Na tom papiru stoji 01.11.2025. (eto nisam znao da zapravo svima stoji taj datum). Na tom papiru takodje stoji da je garancija 2g od datuma prijema. E sad nešto nisam siguran da oni znaju i imaju u sistemu kad je ko od nas tačno primio uredjaj, pogotovu posle onih malverzacija sa kuririma. Tako da zapravo još uvek ne znam od kad teče garancija, da li od 01.11.2025. ili od datuma kad sam preuzeo telefon od kurira (koji realno ne znam više ni ja) ili od datuma aktivacije? I sta se smatra aktivacijom, pošto ga ja još uvek nisam pustio u promet, samo sam ga uključio da vidim dal radi, napunio do 100 i vratio u kutiju dok ne stignu maska i staklo sa alija. Nisam ga podešavao, unosio Google nalog i povezivao na wifi...

Da li će uskoro biti neka promacija za S26 seriju kao prošlogodišnja za S25 seriju da se dobiju slušalice, punjač i tablet?

Nazad
Vrh Dno