Ja sam imao sličnu situaciju, gde kurir nije mogao da me kontaktira (taj broj mi je duže vremena bio nedostupan), ali se kurir ipak "iscimao" da za svaki slučaj, iako se niko ne javlja na tel, ode do mog stana i proba da uruči telefon.Samo da dodam za moj slučaj, ipak kurir nije kriv, ovi iz United momenta pogrešno su upisali broj telefona, omasili jednu cifru...
Pročitaj unazad 5 strana i naćeš sve odgovore.Pozdrav svima,
Hteo bih da podelim problem koji mi se desio prilikom isporuke Samsung S25 FE, pa me zanima da li je neko imao slično iskustvo i kako je rešio situaciju.
Telefon je kupljen tokom promotivnog perioda, kada se uz kupljeni S25 Ultra dobijao na poklon i S25 FE. Međutim, došlo je do problema u procesu isporuke – statusi pošiljke se nisu poklapali i paket nije isporučen kako treba.
Nakon toga sam razgovarao sa kurirskom službom, gde mi je radnica preko telefona rekla da postoji sumnja da je kurir prisvojio (ukrao) telefon, kao i da je slučaj predat policiji. Prodavac je u međuvremenu pokrenuo reklamaciju i rečeno mi je da postupak može potrajati nekoliko radnih dana.
Zanima me:
- da li je neko imao sličan problem,
- koliko je trajalo rešavanje u ovakvim slučajevima,
- da li ste na kraju dobili uređaj ili zamenu,
- i da li postoji nešto konkretno što kupac može da uradi kako bi zaštitio svoja prava ili ubrzao proces.
Svaki savet ili iskustvo bi mi značilo. Hvala unapred.
Vazi za svaku temu na ovom forumu...I na ovoj temi počeo sindrom "mrzi me da čitam zadnjih par strana".
Danas i mene zvali isto za samsung telefon iz promocije.Danas me nazvali iz dexpress-a i rade anketu da li smo zadovoljni njihovom uslugom. Konkretno se odnosi na promociju Samsung telefona i da li je sve bilo u redu. Rekoh da ja nisam imao nikakvih problema u vezi toga i da mi je poklon isporučun odmah na početku, ali da znam za više slučajeva da neki nisu dobili poklon ili da je jako dugo kasnio. Odgovor sa njihove strane je da je bila velika gužva i da rešavaju nastale probleme.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari