connect.naya.tech
Ipak sam je ja naručio, pa javljam utiske kad stigne.Je li na kraju neko možda kupio Ajazz QS87 tastaturu sa temua?
CIDOO v87 Pro 2.15 kg. A ni to nije puno za TKL, jer ima dosta 65% od po tri kile i vise.1400g Yunzii AL75 Pro. Keychron je imao neku bakarnu, a evo sada i betonsku.
CIDOO v87 Pro 2.15 kg. A ni to nije puno za TKL, jer ima dosta 65% od po tri kile i vise.
Tastature s penama unutra?Meni je jedini problem sa težim tastaturama što, očekivano, puno više izoluju vibracije. Skoro sve clicky switcheve koje imam, takve tastature totalno priguše. Za Yunzii koju trenutno koristim sam na kraju stavio najglasnije clicky Gateron plave switch-eve, sve ostalo (Kailh Box Jade, Kailh Box White v2 i još neki no-name) zvuče kao običan taktilni thocky switch.
OK, razumem da se takve tastature prave za korisnike koji imaju drugačija očekivanja.
Tastature s penama unutra?
Mode Prologue 1800
Izvadi pene i druge silikone što su natrpali unutra. Meni ne smeta, ja ne preferiram clicky. Yunzii i gasket ne mogu u istu rečenicu, tu je tastatura najslabija kao i generalno kineske tog ranga. Prave, kvalitetne gasket tastature se ozbiljno ugibaju pri kucanju, Yunzii je stiff. Opet, meni ne smeta, jer ne volim to.Meni je jedini problem sa težim tastaturama što, očekivano, puno više izoluju vibracije. Skoro sve clicky switcheve koje imam, takve tastature totalno priguše. Za Yunzii koju trenutno koristim sam na kraju stavio najglasnije clicky Gateron plave switch-eve, sve ostalo (Kailh Box Jade, Kailh Box White v2 i još neki no-name) zvuče kao običan taktilni thocky switch.
OK, razumem da se takve tastature prave za korisnike koji imaju drugačija očekivanja.
Pene ti ubijaju zvuk prekidača.Sve iole bolje su gasket konstrukcije... Pre sam mislio na materijal kucista.
Malo sam se iznenadio koliko alu kuciste menja zvuk svicevima u poredenju sa plasticnim.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari