Šta je novo?

[A1] Postpaid paketi i promocije

Ja sam u mts mreži, a tri osobe iz okruženja su nedavno prešle sa mts u A1 i primetio sam da je kvalitet poziva mnogo lošiji u odnosu na ranije. Oni navodno ne primećuju razliku kako mene čuju. Ja jasno čujem da glas nije onoliko čist koliko je bio, zvuči skoro kao nekada na 2G mreži. Ne vidim u Moj A1 aplikaciji da postoji status usluge VoLTE. Da li možda mora neki poseban zahtev da se piše da se ta usluga aktivira ili imaju nekih problema sa istom?

Verovatno da imaju problem sa istom,pogotovo sto su presla sa druge mreze. Enigma za A1 ostaje VoLTE.

Cale hteo da predje iz Yettel u A1. Bio do poslovnice i rekose mu da dodje cim istekne ugovor i da moze tipa neo5 sa 30% popusta sve vreme trajanja ugovora (to mu je ok, na Yettelu je imao slican neki paket Total4 bese). Otisao juce u poslovnicu A1 i kao *** nemaju vise vaucera pa ono, mozda bude, mozda ne...Da svrati sledece nedelje pa da proveri ima li sta novo 🙄🙄🙄 I meni isto istice jedan paket na Yettelu pa i ja moram da vidim sta mi je ciniti (a Yettel paketi ono..
bulja...).

Više puta smo u više tema pisali kako šta... Konkretno ja i ostali oko mene su iskoristili 15 meseci free na mega planu, pa posle jos 3 free +21 50% za neo 30 ili 24 po 50% za super neo. Sada može 6 free mega planova pa opet 24 po 50%...moze i pre tih 6... Moze i da ostanes u yettelu za 12 po 1 din +12 po 50%... Koristiš pogresne kanale, ides direktno u poslovnicu i tražiš nešto što se ne dobija na taj način...

Cale hteo da predje iz Yettel u A1. Bio do poslovnice i rekose mu da dodje cim istekne ugovor i da moze tipa neo5 sa 30% popusta sve vreme trajanja ugovora (to mu je ok, na Yettelu je imao slican neki paket Total4 bese). Otisao juce u poslovnicu A1 i kao *** nemaju vise vaucera pa ono, mozda bude, mozda ne...Da svrati sledece nedelje pa da proveri ima li sta novo 🙄🙄🙄 I meni isto istice jedan paket na Yettelu pa i ja moram da vidim sta mi je ciniti (a Yettel paketi ono..
bulja...).
Predje na pripejd Mega plan na 6 meseci za DZ.

Više puta smo u više tema pisali kako šta... Konkretno ja i ostali oko mene su iskoristili 15 meseci free na mega planu, pa posle jos 3 free +21 50% za neo 30 ili 24 po 50% za super neo. Sada može 6 free mega planova pa opet 24 po 50%...moze i pre tih 6... Moze i da ostanes u yettelu za 12 po 1 din +12 po 50%... Koristiš pogresne kanale, ides direktno u poslovnicu i tražiš nešto što se ne dobija na taj način...
Pisao cale Yettelu kao i prethodnih godina i zvavli ga i ponudili sipak...U fazonu to ti je sto ti je sto si dobio sms-om (glupost neka). Prosli put cale podneo zahtev za prelazak u A1 pa je dobio 24*50% Ja imam to isto tj. 50% popust i nisam godinama preko poslovnice zavesavao bilo sta ..Ustvari lazem, prosle godine su mi u A1 poslovnici odmah odobrili 50% Neo Super za 3 postpaid broja koja sam preneo iz MTS-a (mislio sam da mora preko agenta al posto sam vec bio u trznom centru, rekoh da pitam i zavrsise mi bez problema).

Ja bio neki dan do A1, kaze ne moze megaplan za DZ, moze za 1000din, ili npr onaj paket od 2399 za 1680 24 meseca, isto iz Yettela u A1

• Like
Reagovanja: GSM
A ja jos na jednoj kartici imam neki mali Yettel paket (Go Start) posto pride imam jos 2 svoja postpaid broja (Mts) i na ovom mi treba najmanji paket, posto mi sluzi maltene samo za sms notifikacije i registrovan mi je na xy raznih aplikacija/naloga...I tipa sa 50% je bio oko 650 din mesecno. Yettel nema vise tako male pakete, a neki veci mi zaista ne treba...Jedino na pre paid da prebacim, al mi nekako lakse da mesecno placam sve djuture....

Koji su najbolji uslovi za obnovu ugovora u A1 koje je neko dobio ? Citao sam temu, neko je napisao 12x1din i 12x50% za Neo super paket. Da li se to odnosi samo za nove korisnike ili je to moguce dobiti i prilikom obnove ugovora?
Ugovor mi istice krajem februara, nije me jos niko kontaktirao.

Ja bio neki dan do A1, kaze ne moze megaplan za DZ, moze za 1000din, ili npr onaj paket od 2399 za 1680 24 meseca, isto iz Yettela u A1
Ako trazis našu pomoć slusaj nas. Idi u A1, ne pitaj ih ništa. I podnesi prenos na A1 prepaid. Potpises na tabletu dobijes jedan papir (ne zaboravi ličnu da uzmes) i za dva tri dana ubacis karticu u telefon. To ti je sva pamet sto ti treba. Sve ostalo ces dobiti sms obaveštenja i pise ti u upustvu uz sim karticu

Koji su najbolji uslovi za obnovu ugovora u A1 koje je neko dobio ? Citao sam temu, neko je napisao 12x1din i 12x50% za Neo super paket. Da li se to odnosi samo za nove korisnike ili je to moguce dobiti i prilikom obnove ugovora?
Ugovor mi istice krajem februara, nije me jos niko kontaktirao.

Najbolje uslove dobiješ kad u MTS-u, dan nakon isteka ugovorne obaveze, podneseš zahtev za prelazak u njihovu mrežu. Ako misle da te zadrže i ponude nešto, zvaće te vrlo brzo sa najboljom ponudom.

Samo pod uslovom da malo trošiš, a plaćaš skup paket. Ako je potrošnja velika svi operateri malo, ili ništa daju. Provereno iz iskustva.

Da li se za prevremeni raskid ugovora sa A1 placaju neki penali ,van placanja koliko god rata je preostalo u ugovoru (1 mesec) ? Ili se to trazi drugacije ?

Ili tako, ili se placa razlika izmedju pune i cene sa popustom za svaki mesec koji si koristio uslige. Sta god je povoljnije za tebe. U tvom slucaju tih mesec dana ptetplate.

Da li se za prevremeni raskid ugovora sa A1 placaju neki penali ,van placanja koliko god rata je preostalo u ugovoru (1 mesec) ? Ili se to trazi drugacije ?
Napises A1 mail da zelis otkup UO zakljucno sa.danom 13.02 2026. Oni to dobiju sutra ,izracunaju i posalju ti 11.02.2026. Imas 2 dana da platis i slobodan si.
Ovo oko datuma je vazno , barem iz mog iskustva. Na primer zaboravis i hoces da platis 15.02.2026 ne moze jer za taj dan je druga cifra.
Ono nista te ne kosta da trazis otkup UO da vidis koju ce cifru poslati.

Imam popust na pretplatu,da li gubim popust ako aktiviram Netflix uslugu?

Nema razloga da gubiš ako je već u paketu predviđeno da možeš da ga aktiviraš i koristiš. To bi značilo da svako sa dobijenim popustom za ugovor biva zakinut za neku od usluga iz tog paketa.

Najbolje uslove dobiješ kad u MTS-u, dan nakon isteka ugovorne obaveze, podneseš zahtev za prelazak u njihovu mrežu. Ako misle da te zadrže i ponude nešto, zvaće te vrlo brzo sa najboljom ponudom.
Zvali su me iz A1, kaze za Neo SURF i Neo 30 ne mogu nista da mi ponude posto trenutno nema akcija, dok za Neo SUPER mogu 400 din manju pretplatu da mi ponude 🤣 Ugovor mi istice za ~2 nedelje. Ako i dalje budu ovakve smesne ponude i nakon zahteva za prenos broja, napustam brod.

Ja hteo mamu da prebacim sa pri na post pejd i kontaktiram virtuelnu prodavnicu u nadi da cu ja biti bolji u pregovorima. Kazu 20% popust na pretplatu i ona ne moze vise. Ja u NS mama u drugom gradu i nije za cimanje za prelazak u drugu mrezu. Ne znam da li bi bolju ponudu dobila u poslovnici?

Moja dobila 50% popusta za Neo 5+5 preko agenta za prelazak sa prepaida na postpaid.

Edit: Još došao kući kod nje i sve završili na tabletu uz moju asistenciju preko telefona.
Ugovor stigao meni na mail.

Ja hteo mamu da prebacim sa pri na post pejd i kontaktiram virtuelnu prodavnicu u nadi da cu ja biti bolji u pregovorima. Kazu 20% popust na pretplatu i ona ne moze vise. Ja u NS mama u drugom gradu i nije za cimanje za prelazak u drugu mrezu. Ne znam da li bi bolju ponudu dobila u poslovnici?
Jesu ugovori na tebe?

Podnesi online prenos u drugu mrezu,neces nista dobiti u poslovnici. Kad je zovu,ispises joj tekst koji ce da kaze i ni slova vise.😁

Da li neko ima broj agenta sa kojim može da se pregovara oko prenosa iz mts?Suprugu sam ubedio da se prebaci u A1

Za prenos moze 50% ,za ostanak ide bolje. Bar koliko sam ispratio.

Nazad
Vrh Dno