Šta je novo?

Mask: bez AI-a i robota Amerika će „1000% bankrotirati“

Benchmark

Znamenit
Učlanjen(a)
11.09.2006
Poena
1,385
Mask-najavljuje-bankrot-SAD-bez-AI-i-robotike.webp

Mask: bez AI-a i robota Amerika će „1000% bankrotirati“​

Ilon Mask upozorava da su AI i robotika jedini način da SAD izbegnu bankrot, dok državni dug i troškovi kamata rapidno rastu

Kompletan članak: https://benchmark.rs/vesti/biznis/mask-bez-ai-a-i-robota-amerika-ce-1000-bankrotirati/

Ljudi su se podsmevali mnogim stvarima, pa su ih te stvari zamenile bez problema. Roboti masovno ulaze u svakodnevni život, iz godine u godinu su sve bolji i bolji. Ako danas ne rade kako treba, ne znači da sledeće godine neće biti potpuno upotrebljivi.

Mask kaki po obicaju i dize sebi cenu, tj. povecava bankovni saldo

Bilo koji. Robotika se rapidno razvija. Slaviću dan kada mi robot dođe da odradi servis u stanu, umesti priučenih majstora koji kukaju još od ulaznih vrata.

Ne treba njima nista , posto su vec odavno tezak bankrot😀

AI jako uskoro, ali roboti da zamene coveka u potpunosti (mislim fizicki, u svakom mogucem tasku), ne vidim za svog zivota.
nemaju taj fine touch i ucenje na greskama za svaki moguci fizicicki task, jos uvek, niti ce imati za 10-20 g.
ALi AI jeste uznpredovao debelo unazad 2 godine...

Ne vidim da ce mi robot za 10-20 godina tacno potrefiti venu,
da mi je neprobije ako trznem malo ruku, da bi mi dao infuziju.
Jer pre tog finog osecaja i retaska u miliskeundi, pre toga fiat valute moraju da propadnu

Tek kad vidimo humanoidne robote da idu i ubijaju po svetu sirevi demokratiju, onda znamo da će za 10ak godina stići u domove... Nekima ranije nego drugima 😉

Ovaj nije fake, onaj prethodni jeste.
Jeste ? moja greska ako jeste, firma ima zvanicnu izjavu da su ovo postigli mislio sam da je samo repost, provericu detaljno

Nije fake, jeste repost, legit je, evo sa zvanicnog sajta:

ima klipova na drugoj polovini strane, izvucicu ih

1770797591503.png

Poslednja izmena:
iako koriste dosta razlicitih senzora, mnogo tih fine touch poteza promo videa je preprogramirano i namesteno u sterilnim uslovima gde se robot dobro izvezbao na okruzenje..

Ubaci ga u kafanu sa mortus pijanim gostima koji plesu na stolu, ili leze ispod, da vidimo kako ce da konobarise..

Pseudologija fantastika je dijagnoza koju covek poseduje , posle mene potop niko ziv ostati nece. greota sto ga ne lece .

Nazad
Vrh Dno