Šta je novo?

Samsung Galaxy S25

Kada su ovo podigli cene Ultre 12 / 256
Sada videh u G i zapanjih se
Oni nisu normalni , pa sada izlazi S 26😱

Pa zato su i podigli cene, pa će onda kada izađe s26 serija, da spuste i da izgleda veći popust...

Kakva je ova zvanična antireflektivna folija za S25U ? Ako ne valja, dajte preporuku za neku koja provjereno čuva antireflektivnost S25U ekrana? Staklo ne bih, što tanju bih foliju koja bi čuvala ekran od ogrebotina. Ja sam nosio pola godine bez ikakve zaštite S25U i nije imao niti jednu ogrebotinu (pominjao sam to više puta) ali kako mi ispade iz ruke i nesrećno puče, sad čekam zamjenski i iako je orginal od Samsunga skeptik sam i hoću bar tu foliju da imam 😀

Kakva je ova zvanična antireflektivna folija za S25U ? Ako ne valja, dajte preporuku za neku koja provjereno čuva antireflektivnost S25U ekrana? Staklo ne bih, što tanju bih foliju koja bi čuvala ekran od ogrebotina. Ja sam nosio pola godine bez ikakve zaštite S25U i nije imao niti jednu ogrebotinu (pominjao sam to više puta) ali kako mi ispade iz ruke i nesrećno puče, sad čekam zamjenski i iako je orginal od Samsunga skeptik sam i hoću bar tu foliju da imam 😀
Najbolja je što se tiče anti-reflektivnosti. Nema premca. Ali, već posle 5 do 6 nedelja počinje kao se ljušti

Evo kako izgleda posle nekoliko nedelja

Moja je trajala pola godine bez problema, po neka crtica bila samo
Inace folija je extra, em zadrzi antireflektivnost em se manje prlja nego bilo sta drugo sto sam imao. Maltene da ne ostaju otisci prstiju i ne zadrzava prasinu.

Ja bih ovaj s25u menjao samo zbog prednje kamere, ostalo je bomba.
Jel su pricali nesto za prednju kameru s26u? Ili ostaje ista?

Pozdrav svima,

Hteo bih da podelim problem koji mi se desio prilikom isporuke Samsung S25 FE pa me zanima da li je neko imao slično iskustvo i kako je rešio situaciju.

Telefon je kupljen tokom promotivnog perioda, kada se uz kupljeni S25 Ultra dobijao na poklon i S25 FE. Međutim, došlo je do problema u procesu isporuke – Samsung mi je mejlom potvrdio da je telefon predat kurirskoj službi Dexpress 28.11.2025.

Nakon toga sam razgovarao sa kurirskom službom, gde mi je radnica preko telefona rekla da postoji sumnja da je kurir prisvojio (ukrao) telefon, kao i da je slučaj predat policiji. Prodavac je u međuvremenu pokrenuo reklamaciju i rečeno mi je da postupak može potrajati nekoliko radnih dana.

Zanima me:

da li je neko imao sličan problem,

koliko je trajalo rešavanje u ovakvim slučajevima,

da li ste na kraju dobili uređaj ili zamenu,

i da li postoji nešto konkretno što kupac može da uradi kako bi zaštitio svoja prava ili ubrzao proces.

Svaki savet ili iskustvo bi mi značilo. Hvala unapred.

Nemam takvo iskustvo ali ima na forumu tema Kurirske sluzbe, mozda tamo pre nadjes pomoc...

To je sve sad dobra volja "prodavca" da li ce ti poslati novi uredjaj, jer je on ovde glavni ostecen, a ceo ovaj proces sa tobom naravno nema nikakve veze niti mozes da utices na bilo koji nacin.

Godinama unazad dobijao te promotivne pakete, nikad nije bilo problema. Ali od kad su uključili D-express u dostavljanje, citam da ljudi sve vise i vise imaju probleme. Ili je otvoren paket, ili paketa uopste nema.. Ove godine sam za paket sa sluskama, punjacem i tabletom prvi put bio 'uplasen' da nece doci, ali imao sam srece. Slazem se da je previse lezerno sve to osmisljeno, paketi vrednosti nekoliko desetina hiljada dinara, bez otkupa, a jasno se zna sta je u pitanju. I onda kurir dodje u iskusenje...

To je sve sad dobra volja "prodavca" da li ce ti poslati novi uredjaj, jer je on ovde glavni ostecen, a ceo ovaj proces sa tobom naravno nema nikakve veze niti mozes da utices na bilo koji nacin.
Nisi u pravu..
Kurir kao kurir, tebe ne treba da zanima. To je u organizaciji prodavca, samo nacin na koji ces dobiti robu.
Ako roba nije stigla.. to se racuna kao da nije ni poslata.
Postoji i zakon koji to uredjuje.

I sta si sad "ti meni rekao"??? Koja prodaja? Kad je u pitanju poklon. Koji zakon?

Kaze npr "oranizator" (jer ipak nije prodavac) da je podelio sve poklone (jer svaka srecka, ipak ne dobija) i decko ne dobije nista (nadam se da ce mu ipak poslati)...
Kao i dosta njih koji su prethodnih godina popunili prijavu, pa nisu dobili telefone poklone.

I sta cemo sad?

Juče ti nije jasna moja komunikacija sa yettelom, danas ne razumete da je meterijalno oštećeno samo lice koje je poslalo poklon (i koje će po zakonu/osiguranju biti jedino obeštećno), a ne i primalac... Primalac može samo da se nada da će mu ponovo poslati poklon...

Poslednja izmena:
Juče ti nije jasna moja komunikacija sa yettelom, danas ne razumete da je meterijalno oštećeno samo lice koje je poslalo poklon (i koje će po zakonu/osiguranju biti jedino obeštećno), a ne i primalac... Primalac može samo da se nada da će mu ponovo poslati poklon...
"Primalac može samo da se nada da će mu ponovo poslati poklon".
Znači po tebi, dobra volja prodavca je ključna.
Primalac nema nikakva prava koja mu sleduju.

Koja prava? Iz kog osnova?

Za desavanja sa kurirskom službom njega ne treba da zanima i kako ce to da se završi.

Njega treba jedino da zanima da poklon nije stigao, koji mu je odobren!!!

I da završimo nepotrebnu raspravu, "dobra volja", jer smatram da ne mora uvek djonom, ako se ne realizuje u njegovu korist, u svakom trenutku moze da im se obrati tužbom.

Poslednja izmena:
I sta cemo sad?
I sad nista.. ja znam za sebe, ti za sebe..

Pisanje na forumu se ne odnosi na to da ja tebe, ili ti mene ubedis u nesto. Vec da drugi clanovi mogu da procitaju nesto.
Npr. iz tvog pisanja se zakljucuje da treba da bude srecan ako ista dobije jer je tto "njihova dobra volja"

Ja sa druge strane pokusavam da objasnim da kuriri nemaju nikakve veze, i da je poenta da se obrati PRODAVCU a ne kuriru.
Nema ORGANIZATORA ovde, jer ovo nije igra na srecu, vec je neko ucestvovao u promociji gde je izvrsio KUPOVINU jednog uredjaja u odredjenom vremenskom periodu i stekao uslove da mu se posalje jos jedan uredjaj (nije ga osvojio nasumicno). U slucaju da tako ne urade, obican dopis advokata je sasvim dovoljan, ali moze da bude i dosadan pa da izjuri svoje pravo.

Sve u svemu.. nikakva dobra volja.

Ljudi sta pisete? Ne verujem, koja dobra volja? 😀 Primalac nije dobio svoj uredja. Koga briga dal je poklon ili nije. Primalac je ostecen, uredno kupio telefon, reigstrovao se i nista. Primaoca ne zanima sta se desava u lancu snabdevanja. Moj savet, pripreti ti njima da nije stigao tvoj paket za koji si se registovao, neinteresujete dal je problem u kuriru ili nije, ti si lepo kupio taj telefon jer se dobija dodatni uredjaj za koji si ispunio uslove. Moras nazalost malo drsko da igras

Nazad
Vrh Dno