Kaha 2 ima deo sto greje nogu, lepo kad je jako hladno, ali cim je malo toplije vrlo brzo bude prevruce u njima.
Clifton gtx pretpostavljam da se klizu kao lude po mokrom, snegu i ledu? Isto i salomon elixir gtx sto sam jesenas uzeo, naoko ok patika za setnju, samo sto se klize kao luda po mokrom.
Mozda adidas free hiker sl gtx? (ne free hiker 1 ni free hiker 2 vec sl sto znaci super light)
btw marko koliko si platio free hiker 2? ja cekao da ode popust na 50% ali nikada nije presao 40%, sad je 30%.
i koju si boju uzeo? Crna je ok za posao, ali je šarena lepsa?? 🙃
110 evra iz Nemačke
Uzeo sam i GTX i non GTX duboke za cenu jednog para kod nas
Samo da ima bar 35mm pene napred jako dobra patika za do nekih 0-5° zavisi kakvu cirkulaciju ko ima.
Imam crne GTX, bele sa nekim šarenilom za valjda jesen proleće, to nosim uz DIG pantalone jer već 15tak godina ne nosim farmerke ne vidim poentu jer imaju debilne džepove bez ovih sa strane.
Nikad u njima ne bi na hiking oseti se svaki kamen i koren kao u npr ovim mojim Hoka Speedgoat 5 najgora trail patika koju sam imao.
Za hiking ima Scarpa Rush GTX, La Sportiva Aequilibrium ST za zimu, dereze, kamenjar, jos mi fale neke za ultra hladno tipa neke La Sportiva Nepal Cube ali su suludo skupe.
Dodao bi da Continental đon na Adidas patikama ima vrhunski grip, ali nema one Vibram megagrip zube
Najbolji đon na svetu za led vam je Vibram Arctic
Imam neke Asolo kao fora zimske, moram ih prodati prevelike su mi, nisu tople za dubok sneg, uzeo sam već zamenu Mammut
Nisam ih još nosio jer nema snega na našim planinama skoro ništa
Kao tenk su, ozbiljna tehnologija unutra, fazon alu folija u đonu da spreči prenos hladnoće, Vibram zimski mix gume, izolacija kao do -24
Imam slične Salomon zimske sve je bilo top sem onog užasnog đona Koji je klizav par puta sam pao skoro se ubio, plus su već počele da pucaju imaju verovatno 15tak godina.
Blackfin III WP High Men | Mammut
https://share.google/BYKxtXGc4wUM5H4E3