dedamrsoje
Čuven
- Učlanjen(a)
- 07.01.2002
- Poena
- 925
AliExpress - Collect water, grow a tree, and win big.
Sta pecas
99.05% - verujem da ce mi biti dovoljno jos 3-4 dana pa da zavrsavam
Onaj dispenzer za pranje ruku, nemam nista pametnije. Zahvaljujuci tebi distancirao sam se od kisobrana 😃 mada onaj decko sto ga dobio, stavljao ga pod tus i kaze da ne propusta nista. Po mojoj proceni imam jos 3 dana igranja, tako da postoji mogucnost da promenim u kisobran, a ni sam ne znam. Fora je sto sam vec imao 3 xiaomi dispenzera i sve podelio, jednostavno njihova upotreba kod nas nije zazivela. Vecina ljudi pritiskala mokrim rukama od gore da bi ga aktivirala, umesto da samo stave ruke ispod, i onda uredjaj vecito mokar, musav, pa neki poceli i da koroziraju oko baterija... tako da ni sam ne znam dal da pokusam ponovo tu spravicu ili kisobran (a njih i ne koristimo bas)Sta pecas
Ja cekam da stigne ovaj sad dispenzer , onaj od pre je super i proveren , za kisobran kazu da je tezak i prokisnjava gde je siven i te rupice se otvarajuOnaj dispenzer za pranje ruku, nemam nista pametnije. Zahvaljujuci tebi distancirao sam se od kisobrana 😃 mada onaj decko sto ga dobio, stavljao ga pod tus i kaze da ne propusta nista. Po mojoj proceni imam jos 3 dana igranja, tako da postoji mogucnost da promenim u kisobran, a ni sam ne znam. Fora je sto sam vec imao 3 xiaomi dispenzera i sve podelio, jednostavno njihova upotreba kod nas nije zazivela. Vecina ljudi pritiskala mokrim rukama od gore da bi ga aktivirala, umesto da samo stave ruke ispod, i onda uredjaj vecito mokar, musav, pa neki poceli i da koroziraju oko baterija... tako da ni sam ne znam dal da pokusam ponovo tu spravicu ili kisobran (a njih i ne koristimo bas)
Jos vagam da l da odustanem za dalje ili da idem na hard pa ako bude sta zanimljivo, taman pred Novu godinu da dobijem poklon 😀Ja cekam da stigne ovaj sad dispenzer , onaj od pre je super i proveren , za kisobran kazu da je tezak i prokisnjava gde je siven i te rupice se otvaraju
To kazu ovi sto imaju pogledaj sta kazu , i ja vise neznam sta ,ono sto vredelo uzo ovo sad bas nista . skupljam vodu za nesto ako bude vredno
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari