Naravno, mi smo postali šmpioni fušeraja, ali ja sam sve radove lično nadgledao i sve je urađeno kako treba i kao što sam opisao. Jedino ne znam detalje da li su dvoslojna flot stakla, ili kvalitetnija, pre će biti da su obična. I, mogao sam da dodam šta sam hteo, uz doplatu naravno, recimo, uzeo sam beton bez šljake i pepela, vodonepropusan, zatim beli cement za estrih, ali su me odvratili uz obrazloženje da nema potrebe i da ne treba da bacam pare. Da, tražio sam i dobio čistu unutrašnju visinu od 2,80 besplatno, izmenjen projekat, kaskadni temelj i više prozora, sve bez doplate, a cena naj niža na tržištu, ali je izvođač najveći i sve što može proizvodi sam.
LM
@component
Čista grejna površina je 67kvm, a ukvirena unutrašnjim merama spoljnih zidova je 72kvm, isto i plafona, spoljni zidovi preko svega su 100kvm, stolarija 16kvm, znači 84kvm. Plafon je ravan i izolacija od 20cm mineralne vune je rasprostrta unakrs u dva sloja, krov je na 4 vode i prazan prostor je ispod, mislim da nije od značaja površina pod crepom, a i ne znam je. Hvala unapred za proračun.