Šta je novo?

SBB - generalna diskusija (2025+) [nije tema za EON box/aplikacije, Total TV/EON sat]

• Začetnik teme Začetnik teme momsab
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Pa ne bi bila, dodace 2 glupa zamenska kanala, potpisali smo broj kanala, ne odredjene kanale. U ugovoru ti stoji tipa 254 kanala ili sta god, ne stoji cinestar 1 i 2.
Slazem se da treba da gore u paklu, ali izdrzacu jos mesec i pozdrav. Uzeo sam vec a1, preklopio sam se 3 meseca zato sto su dali dobru ponudu na startu.

mozda naprave neki propust za neki dan ili mesec pa mozemo svi da se pozovemo na raskid bez penala 😀
Meni je cak ok i da doplatim npr. 200din mesecno za taj paket dodatnih sportskih tokom sezone kad mi treba. Ali ovo primoravanje da uzmem novi veci paket iako imam najveci a da dobijem manju brzinu i manje uredjaja na eonu za vise para ne dolazi u obzir.

Pa ne bi bila, dodace 2 glupa zamenska kanala, potpisali smo broj kanala, ne odredjene kanale. U ugovoru ti stoji tipa 254 kanala ili sta god, ne stoji cinestar 1 i 2.
Slazem se da treba da gore u paklu, ali izdrzacu jos mesec i pozdrav. Uzeo sam vec a1, preklopio sam se 3 meseca zato sto su dali dobru ponudu na startu.
Konkretno za cinestar premium i filmbox kanale ako ne kroz kanale uvek je bilo naznačeno u spisku video kluba na sajtu i cenovniku. Uvek su bili deo full paketa dok su korisnici light paketa imali naglašeno da imaju cinestar premium 1 i 2 promo tokom 24 meseca UO isto ko što je za pinkov paket korisnicima full paketa bilo naglašeno da imaju promo tokom 24 meseca UO.

• Like
Reagovanja: sh_
E sad, moja situacija je sledeca. EON Premium paket mi istice u junu. Yettel tel. ugovor mi istice u martu. Kao sto je vec konstatovano, gubimo glavne sportske kanale za koji dan.
Obzirom da su Yettel i SBB sad jedna firma, ja onako pionirski razmisljam da sad vec od februara potisem novi ugovor sa Yettelom za onaj njihov TV full premium paket + optika 500/250 i novi ugovor za tel. Sudbonosno pitanje glasi da li je to uopste moguce i ako jeste moze li se dobiti neka povoljnija cena. Trenutno, ako se ne varam to bi bilo za TV 5.300 i za recimo tel Surf paket za 2.000, ukupno 7.300. Na stranu svi nedostatci koji se prijavljuju vezano za njihove TV boxove i prekide, mislim da mi je ovako nesto najjednostavnija opcija za dalje.

Sta mislite?

Nadam se da administracija razume da ovo sto pisem svakako ima veze sa SBBom.

Jel ima neko pojma zašto su mi odjednom nestali Arena sport premium 1, 2, 3 i tamo neki history 2 i šta je već bilo, crime & investigation

Niš... Do aprila sam vezan ugovorom, imam DIGITALNI EON LIGHT DUO, plaćam 3600 dinara, a prilikom potpisivanja pre dve godine dobio sam HIT paket besplatno.
Razmišljam se da potpišem novi ugovor za NET TV Basic paket, sport me ne interesuje, gledam najviše HGTV i 24Kitchen koji su prema sbb sajtu u tom paketu.

Moje pitanje je da li mogu da dobijem neki popust, preko možda terenskih agenata, ili u samoj poslovnici. Možda nekoliko meseci po dinar, ili neki paket ili brži internet? U sbb sam čini mi se oduvek, u mojoj zgradi ima optike, ali bih definiticno ostao u sbb, navika.
Drugo, za taj paket piše da je internet brzina 300 Mbps. Cenim da je to download, koliki je upload?

Upload je 30.
Pisali su neki ljudi ovde da podnesu zahtev za raskid u poslednjem mesecu ugovora i onda dobiju ponude po din za nastavak. Napomenes da imas alternative i da ti a1 nudi x meseci po din.

Niš... Do aprila sam vezan ugovorom, imam DIGITALNI EON LIGHT DUO, plaćam 3600 dinara, a prilikom potpisivanja pre dve godine dobio sam HIT paket besplatno.
Razmišljam se da potpišem novi ugovor za NET TV Basic paket, sport me ne interesuje, gledam najviše HGTV i 24Kitchen koji su prema sbb sajtu u tom paketu.

Moje pitanje je da li mogu da dobijem neki popust, preko možda terenskih agenata, ili u samoj poslovnici. Možda nekoliko meseci po dinar, ili neki paket ili brži internet? U sbb sam čini mi se oduvek, u mojoj zgradi ima optike, ali bih definiticno ostao u sbb, navika.
Drugo, za taj paket piše da je internet brzina 300 Mbps. Cenim da je to download, koliki je upload?
Moj sestric u bg isto ima taj DIGITALNI EON LIGHT DUO isteko ugovor pre 2 godine .veceras iso u poslovnicu Banovo brdo da raskine ugovor i ne daju tek 18 mart moze jer ugovor po njima jos traje , nista nije podpiso ni usmeno . kazu mora 30 dana odkazni rok i od 1 februara taj paket kosta 4100 din

Sbb nema samo internet ,, zvali A1 optika 300x150 1999 din ,

Ako ti ne daju ništa za novi Basic paket tebi je bolja opcija da ostaneš na sadašnjem paketu bez ugovorne obaveze i da ga plaćaš 300 dinara više. Imo bi više kanala više slotova za aplikacije i cena bi ti bila za 200 dinara manja nego da si pod UO za Basic paket. Pa onda da čekaš bolju ponudu sa odgovarajućim brojem meseci po dinar.

Moj sestric u bg isto ima taj DIGITALNI EON LIGHT DUO isteko ugovor pre 2 godine .veceras iso u poslovnicu Banovo brdo da raskine ugovor i ne daju tek 18 mart moze jer ugovor po njima jos traje , nista nije podpiso ni usmeno . kazu mora 30 dana odkazni rok i od 1 februara taj paket kosta 4100 din
Nešto se ovde ne uklapa. Ako je večeras bio, a otkazni rok je 30 dana, to dođe 28. februar. Otkud 18. mart? Takođe, otkud informacija o poskupljenju paketa EON Light Duo na 4100 dinara? To valjda nije najavljeno, a puna cena bez UO mu je, makar po poslednjem cenovniku, bila 3.899 dinara.

Nešto se ovde ne uklapa. Ako je večeras bio, a otkazni rok je 30 dana, to dođe 28. februar. Otkud 18. mart? Takođe, otkud informacija o poskupljenju paketa EON Light Duo na 4100 dinara? To valjda nije najavljeno, a puna cena bez UO mu je, makar po poslednjem cenovniku, bila 3.899 dinara.
Kao istice ugovor 18 Februar ( to oni sami nesto odradili bez njegovog znanja ) ali nema veze ko sa njima da se raspravlja , Taj info u poslovnicu rekli da bice 4100 , Njemu nudili da bi ostao kod njih kao 8 meseci 50 % a resto po 4100 din , kao to bi oni samo njemu izasli u susret

U A1 nude optika 300x150 plus TV za 2499 din do kraja ugovora sto je dobar paket

da podelim svoju muku... pre izvesnog vremena su imali neki veci problem kod mene u kraju kod matoraca, ali pri pustanju signala nesto se desilo i crkao mi koaksijalac u kuci. Odnosno ugasio je tel signal, dok je i dalje pustao tv i net signal do rutera. E sad, koaksijalac je unutar elektro instalacija stana, radjen pre 10-ak godina.
I sad hoce da sbb dodje da postavi nove kablove SPOLJA kroz kanalice. Sto apsolutno ne dolazi u obzir. Poenta je da oni ne zele da se igraju sa postojecim instalacijama jer im je ovo lakse. i kad je keva odbila takav fuseraj ovi su ugasili skroz uslugu koja je radila do tad...
Neki savet, nacin kako resiti problem sa instalacijom, kao i ovima? Nazalost, matorici ne zele da predju na mts, zbog n1 i nove s

to oni sami nesto odradili bez njegovog znanja
Postoji više načina da se kod njih produži ugovor, svašta je moguće. Svakako, bolja mu je bila povlašćena cena u toku UO nego što bi bila bez nje.

Taj info u poslovnicu rekli da bice 4100 , Njemu nudili da bi ostao kod njih kao 8 meseci 50 % a resto po 4100 din , kao to bi oni samo njemu izasli u susret
Aha, pa to se odnosi na novi paket sa UO, što je NET TV Basic, sad je jasno. Ako bi ostao na EON Light Duo bez UO, ostaje sigurno i cena 3900.

da podelim svoju muku... pre izvesnog vremena su imali neki veci problem kod mene u kraju kod matoraca, ali pri pustanju signala nesto se desilo i crkao mi koaksijalac u kuci. Odnosno ugasio je tel signal, dok je i dalje pustao tv i net signal do rutera. E sad, koaksijalac je unutar elektro instalacija stana, radjen pre 10-ak godina.
I sad hoce da sbb dodje da postavi nove kablove SPOLJA kroz kanalice. Sto apsolutno ne dolazi u obzir. Poenta je da oni ne zele da se igraju sa postojecim instalacijama jer im je ovo lakse. i kad je keva odbila takav fuseraj ovi su ugasili skroz uslugu koja je radila do tad...
Neki savet, nacin kako resiti problem sa instalacijom, kao i ovima? Nazalost, matorici ne zele da predju na mts, zbog n1 i nove s
Ovo mi si čini ko da su oni na kraju jednostrano raskinuli UO na vašu štetu zbog odbijanja saradnje sa vaše strane. Ostaje ti da prvo proverite da li je ovo što ja mislim,pa ako nije ili da odredite sami zamenu tog kabla kako hoćete ili da ubedio roditelje da prihvate njihov način oni sigurno neće popustiti a tebe može mnogo više da košta raskid UO neko da platiš nekom da ti odradi zamenu tog kabla. Mada ako je tu nešto izgorelo pitanje da li to bez ponovnog štemanja može da se zameni kako bi tvoji hteli

Ovo mi si čini ko da su oni na kraju jednostrano raskinuli UO na vašu štetu zbog odbijanja saradnje sa vaše strane. Ostaje ti da prvo proverite da li je ovo što ja mislim,pa ako nije ili da odredite sami zamenu tog kabla kako hoćete ili da ubedio roditelje da prihvate njihov način oni sigurno neće popustiti a tebe može mnogo više da košta raskid UO neko da platiš nekom da ti odradi zamenu tog kabla. Mada ako je tu nešto izgorelo pitanje da li to bez ponovnog štemanja može da se zameni kako bi tvoji hteli
navodno j esad sve reseno, kada je izasla treca ekipa i zamenili su tri splitera i jos ponesto. Ali stvar je da tri ekipe daju tri razlicita razloga kvara i da ih bas briga za procedure.

Da verovatno je to jer nema ili ja ne vidim paket ,EON Light Duo
EON Light Duo sa novim imenom NET TV Basic i novom cenom ko što je nekad bila cena EON Full Duo nema više neki paket koji je sličan EON Full Duo paketu. I ako oni ubeđuju korisnike koji su imali Full pakete da je to isto a kad im ti nabrojiš da nemaš sve Arena kanale ili cinestar premium kanale i njihov vod deo pa onda u video klubu da nemaš više pickbox i filmbox. Pa onda cinestar premium to prvo pokušaju da ti daju umesto meseci po dinar kao da ti učine.

U aprilu mi istice Eon Premium Duo, sada je to Net Tv Premium, veceras su samoinicijativno zvali u vezi produzetka i nude 6m po 50%(2500din) i ostatak po punoj ceni(5000din).
Naravno, odbio...
Inace, za sadasnji ugovor sam posle isteka OU i zahteva za raskid dobio 8m po 1din.

Poslednja izmena:
Ne znam da li je mesto za ovo pitanje, da li uopšte postoji kanal pink kuvar, ima ga u listi kanala, pozicija 338 ali ne mogu da ga nađem.

Ne znam da li je mesto za ovo pitanje, da li uopšte postoji kanal pink kuvar, ima ga u listi kanala, pozicija 338 ali ne mogu da ga nađem.

Postoje odvojene liste kanala za D3 i Eon i Eon ima više kanala pošto je u stanju da prikaže pojedine kanale koji idu samo strimingom (OTT), npr. taj Pink Kuvar, za razliku od D3.

Ovo su aktuelne:

Sta se bese sutra desava, 01.02. u kontesku lljudi koji su i dalje na EOn paketima, duo/trio, light/full - svejedno.

Nazad
Vrh Dno