Dzaba kad telefon maksimalno moze da primi 45W.Danas sam se prijatno iznenadio, nisam očekivao. S25U se baš lepo puni sa Xiaomi punjačem. Kupljen je nov Xiaomi telefon za ukućanina i dobijen je nov punjač. Punjač je 33W. Sa tim punjačem, fabričkim kablom sa onim narandžastim ulazima, na ultri izbaci brzo punjenje.Normalno aktivirano na ultri brzo punjenje
Po ovome ,onda je dobro kupiti onaj i od 67w
Znam da ne moze vise od 45w,dizu S26 na 60w.Sa druge strane je jeftiniji od Samsung 45w punjaca kada se kupujeDzaba kad telefon maksimalno moze da primi 45W.
I mene zanima S25 fe ili S25mali cisto zbog cene ultra je previse skupaNe vidim da postoji odvojena tema za model s25 fe. Bilo bi lepo da neko od forumasa napise utiske o istom.
Ja sam ga dobio na promociji, prodao sam ga drugaru on je oduševljen. Ja sam jedno vreme imao s24Fe veruj mi to radi ekstra i sad računaj s25Fe za nijansu bolji. Odlična kamera odličan veliki ekran brz fluidan a cena na oglasima od 350 do 390 EUR to je best buy.Ne vidim da postoji odvojena tema za model s25 fe. Bilo bi lepo da neko od forumasa napise utiske o istom.
Ako voliš veći ekran 6,7" uzmi s25Fe.I mene zanima S25 fe ili S25mali cisto zbog cene ultra je previse skupa
Zar ne bi trebalo da izbaci super fast charging?Danas sam se prijatno iznenadio, nisam očekivao. S25U se baš lepo puni sa Xiaomi punjačem. Kupljen je nov Xiaomi telefon za ukućanina i dobijen je nov punjač. Punjač je 33W. Sa tim punjačem, fabričkim kablom sa onim narandžastim ulazima, na ultri izbaci brzo punjenje.Normalno aktivirano na ultri brzo punjenje
Po ovome ,onda je dobro kupiti onaj i od 67w
Chargers with USB-A ports or without PD/PPS will not provide the fastest possible charging.Zar ne bi trebalo da izbaci super fast charging?
Sa 33w xiaomi njegov kabal naradzasti.tip a-tip c ulaziZar ne bi trebalo da izbaci super fast charging?
Evo i sutra u Lidl-u (kome je Ikea nedostupna) za iste pare Tronic TGANAC 45A1, piše da podržava PD PPS. (Poljski sajt je bio najdetaljniji, naravno da pišem za Srbiju). Jeste 45W slabiji od Ikeinog 65W ali to je dovoljno za S25U.
"100-240 V, 50/60 Hz, 1.4 A Usb-C output voltage: 5V 3A/9V 3A/15V 3A/20V 2.25A; PPS 3.3-21V 3-2.14A, max. 45W Usb-A output voltage: 5V 3A/9V 2A/12V 1.5A, max"

Tronic punjac 45w je ok.Onaj kabl I lidla typc typc lose ulazi u S24U.Mora da se siluje da klikne.
25w pokazuje na S24u kao veoma brzo punjenje.Da je veoma brzo punjenje 2.0 bilo bi 45wDali ovaj lidl tronic 45w puni kao samsungov 45w?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari