Šta je novo?

Total TV / EON Sat

Ocigledno najveci deo ljudi ne zeli da migrira na M-sat bilo da imaju jos aktivne ugovore kao ja sto imam ili im je istekao ali nastavljaju da koriste uslugu uredno placajuci racune.To vecito nece moci da traje ali treba da znaju da ako ljudima obustave uslugu na ovaj ili onaj nacin gube veliki novac jer sigurno ima bar 100 K ljudi koji jos uvek koriste uslugu na ovaj ili onaj nacin i redovno placaju racune.Tako ce izgubiti siguran mesecni priliv koji sigurno nije mali.

Veceras sam bacio pogled na msat sajt i zapazio da su cene povećali za oko 100 dinara za sve pakete.Da li to važi za nove korisnike ili i za nas koji smo ex korisnici Totala...nigde nas nisu obavestili o povećanju cene...

Da li važi i za nas iz TTV mislim da ne, videćemo, nisu bile iste cene ni pre ovog poskupljenja. Ni oni koji imaju baš MSAT kao njihovi stari korisnici sad sigurno ne znaju da li su pod ovom većom cenom ili su to samo novi korisnici.

100 dinara je skuplji onaj najmanji paket start a plus paket je 200 dinara skuplji što znači 2100 plus 150 dodatni risiver, ukupno 2250 a to sad plaćam 1950 kao stari korisnik TTV. Bezobrazluk na kub a ne na kvadrat tako da još jedan razlog više da se ispozdravljamo u avgustu kad istekne ugovor tamo u vikendici gde su mi matori. Ako dotle ne ugase signal naravno.

Jel neko primetio da su sa aplikacije Iris Go/Iris SMART izbacili 2 Nat Geo kanala?
Uredno radi na Total TV-u, ne znam za M:Sat!

Nisu ni bila ta 2 kanala od početka za Totalovce na Iris app. Ovo je IrisGO/Biz za nas korisnike TTV. Ima razlike u odnosu na "klasičan" Iris go/Smart.

Poslednja izmena:
Da , sada znam ali Animal Planet je krišom izbačen iz ponude svugde na MTS/Supernova tv usluzi! Dok EON i dalje ima mi na Total TV nemamo!

Zvao sam 1995 sa yettel mreže i naplatili mi pozov.
Imam neograničene minute.

Pa naravno,to je broj za deranje.

Gde se vraća Total oprema, bilo gde u MTS poslovnicama?
Novi Sad.

Pročitah još pre desetak dana na jednom drugom mestu od jednog relevantnog poznavaoca satelitskih prilika da MTS 1.3. gasi signal na Eutelsatu ali za ove svoje kanale koji će tada biti tačno ili oko godinu dana prisutni na našim ekranima a svi ostali kanali koji nisu sa njihovih transpondera a koje mi gledamo još kao "ostatak" usluge TTV ostati na pozicijama na kojima jesu jer signal odatle ide i za druga područja. Naravno, uz ogradu da se taj 1.3. može još prolongirati.

Šta to za nas znači teško je možda reći. Da li mogu totalno da nam pogase kartice i da tako i definitivno ostanemo bez ikakvog signala ili da nam ostane primera radi pola kanala od starog Totala ali bez raskidanja ugovora i naravno i dalje plaćanjem usluge MTS-u ili nešto sasvim treće, četvrto...velika većina bi recimo sigurno ostajanjem bez AS kanala pojurila uvođenje M:SAT i tek bi ludnica nastala. Ogroman broj ljudi još nije migrirao, oni ako povuku svoje kanale 1.3. sa Eutelsata znači i definitivno ne žele da plaćaju te neke transpondere koje su aktivirali polovinom februara 2025 i tako redom.

Ima li neko još uvek aktivan Trio paket preko starog Totala?
Radi li mu ADSL?

Pre par dana sam pukao skroz jedino što nisam psovao jer se snima.Zvala me neka"Verovatno vas je neko već zvao.Možda ne znate da TotalTv više ne postoji."Kažem da znam.Ugovor koji mi važi do septembra 2026 neću da raskidam i nov sa M-satom neću da sklapam."Da li znate da ćete tako bez slike da ostanete?"Tu sam pukao skroz i rekao "Ako ovo nije pritisak onda ne znam šta je" i prekinuh joj vezu i blokirao broj kao što ću i svaki sledeći sa kog me budu zvali.Gube živce očigledno jer niko ne sklapa nove ugovore a ima nas mnogo sigurno.

Već sam napisao da postoji info da 1.3. gase svoje kanale jer su dotle zakupili Eutelsat za distribuciju tih istih kanala pa ostaje da vidimo šta će i kako biti. Nemojte uopšte da im se javljate ako vidite nepoznat broj 😉 jedino ako već imate neku drugu uslugu kod njih pa se javite misleći da vas zbog toga zovu. U svakom slučaju do kraja ove godine ili do početka naredne isteći će svi ugovori kod bivšeg TTV koje imamo i ako dotle ne ugase signal situacija će biti čista ako ne bude čista već za mesec dana.

… tad se žalite na prekid kanala, pa ako krenu da vas brlate, recite da želite prekid UO… ne mogu da vas nateraju da predjete na uslugu koju niste ugovorili… na žalost, ko nema alternativu, neće imati izbora…

… tad se žalite na prekid kanala, pa ako krenu da vas brlate, recite da želite prekid UO… ne mogu da vas nateraju da predjete na uslugu koju niste ugovorili… na žalost, ko nema alternativu, neće imati izbora…
Verovatno ću tada kad ne bude slike da uzmem kablovsku da je ne spominjem kod kojih imam internet i to je to.

Komšija ima ugovor do 26.2.2027. biće zanimljivo 🙂

Pre par dana sam pukao skroz jedino što nisam psovao jer se snima.Zvala me neka"Verovatno vas je neko već zvao.Možda ne znate da TotalTv više ne postoji."Kažem da znam.Ugovor koji mi važi do septembra 2026 neću da raskidam i nov sa M-satom neću da sklapam."Da li znate da ćete tako bez slike da ostanete?"Tu sam pukao skroz i rekao "Ako ovo nije pritisak onda ne znam šta je" i prekinuh joj vezu i blokirao broj kao što ću i svaki sledeći sa kog me budu zvali.Gube živce očigledno jer niko ne sklapa nove ugovore a ima nas mnogo sigurno.
Sa kog broja su te zvali? Dvaput me zove neko (011), dok sam na poslu, nmg se javim, a broj kada pozovem, izbaci jednostavno, ne zvoni uopšte. 🙄 Sumnjam na likove iz mts-a.

Evo zovu i sa mobilnog 062, u identifikaciji piše "grupa studenata" 🤣 sa tog broja zvali i pre ravno 6 meseci, u međuvremenu bilo još par poziva i sa drugih brojeva, MTS uglavnom. Ovo sa 062 je konkretno zvanje od strane onih koji bi da se ugrabe za neki dinar odnosno procenat od potpisanog ugovora.

Ali koji mangupi da se kriju iza imena studenata.

Juče sam vratio opremu od totala u MTS, i kaže zaposlena otkazni rok je mesec dana tako da ćete verovatno dobiti račun i za februar, WFT?

Dobio sam potvrdu o raskidu ugovora, koji mi je izašao 15.01.
Probavam da namestim N1 i Nova S preko TV-a bez risivera i ne uspevam, uhvatio sam na Eutelsat 16 samo nekih 10-ak kanala ali nema N1 i Nova S.
Jel neko uspeo to ili to može samo preko totalovih risivera.

Dobio sam potvrdu o raskidu ugovora, koji mi je izašao 15.01.
Probavam da namestim N1 i Nova S preko TV-a bez risivera i ne uspevam, uhvatio sam na Eutelsat 16 samo nekih 10-ak kanala ali nema N1 i Nova S.
Jel neko uspeo to ili to može samo preko totalovih risivera.
Kanali su otkljucani i mozes da ih gledas na bilo kom DVB-S2 prijemniku:
Nova* 11553.80 H 30000 3/4
N1* 11678.00 V 30000 3/4

Jel ima negde uputstvo kako da podesim na LG C1, pretražio sam kanale i našao mi je 370 kanala ali nema N1 i Nova S, jel su i tu na 401 i 402?

Imam Eutelsat 16A, i nadje mi gomilu kanala, ima N1 na 399 i Nova s na 412, ali nema slike, kaže da nema signala. Nisam dirao antenu, juče je radilo sa totalovim risiverom.
Kada ručno udjem da podesim , izaberem Eutelsat 16 ali nema mogućnost da selektujem transponder, ako promenim satelit onda mogu da biram transponder.
Transpondere za N1 i Nova S sam dodao u sekciji za dodavanje transpondera, ali kad odaberem satelit i da selektujem transponder kaže da je lista prazna.

Nazad
Vrh Dno