Šta je novo?

[Yettel. ex-Telenor] Postpaid paketi i promocije

Može, naravno, uz dve napomene: onlajn može samo prenos na postpejd (a ovde je većina nas podnosila zahteve za pripejd), plus može da se zakomplikuje situacija sa tim što kurir treba da ti dostavi ugovor i karticu (mada imaju i potpisivanje na daljinu, ko ima sertifikat). Sve u svemu, te napomene se tiču A1, a Yettelu svakako nije važno kako je zahtev podnet.

Misliš da mora prvo kurir da donese ugovor da potpišem pa onda tek da zove jetel?

Evo upravo zvali da nude Yettel 100 24 meseca po 50%, to sam odbio i tražio 12 meseci po 1din i 12 meseci 50%, kaže ta promocija je završena ali proveriću da li može da se produži, i onda kaže može Yettel M 12 po 1din a 12 po 2200, rek'o jel može Yettel L kaže može, isto 12 po din i 12 50%, tako da mi je godina gratis a druga po 2450din

Tako da slobodno tražite šta zelite ne pristajte na prvu ponudu

Jel ova kartica sto sam dobio u A1 može da se koristi kao prepaid ili ne? Ima broj na njoj neki

Evo upravo zvali da nude Yettel 100 24 meseca po 50%, to sam odbio i tražio 12 meseci po 1din i 12 meseci 50%, kaže ta promocija je završena ali proveriću da li može da se produži, i onda kaže može Yettel M 12 po 1din a 12 po 2200, rek'o jel može Yettel L kaže može, isto 12 po din i 12 50%, tako da mi je godina gratis a druga po 2450din

Tako da slobodno tražite šta zelite ne pristajte na prvu ponudu
Znači bukvalno juče se meni isto desilo samo što sam ja tražio Yettel 30 i ista priča pa sam se dogovorio sa njima za Yettel 100, 12 x 1 i 12 x 50%

Mislim da moze, ja sam bio uzeo za sebe i za suprugu, oba na mom broju, sad ne znam dal su nesto menjali...

• Like
Reagovanja: M J
Danas sam podneo zahtev za prelazak u A1. Oko 2h kasnije zove ljubazna gospođa iz centrale Yettel-a. Standardna priča, vide da mi je istekao ugovor, pa da vidimo da li možemo nešto da se dogovorimo. Rekao sam da želim Yettel 30, 12 x 1rsd + 12 x 50%. To sam i dobio. Za drugi broj kome ističe UO za nešto manje od mesec i po mi je nuđeno 24 x 50%. To sam odbio, pa ćemo se igrati ponovo kada dođe vreme.

Danas mi je istekla ugovorna obaveza.
Juče sam otišao u Yetel poslovnicu i tražio da se prebacim na prepaid ali još uvek me niko nije zvao sa nekom ponudom.
Da li me to što sam tražio da se prebacim na prepaid sprečava da odem sutra ili prekosutra (ako me niko ne bude i dalje zvao) u A1 i da tražim prebacivanje broja?
Pretpostavljam da to ne bi bio problem jer nisam pod ugovornom obavezom.

Ne zavisi prenos od ugovora već od toga da li si mesec ili dva (ne sećam se tačno?) proveo kod jednog operatera. Ako jesi, možeš tražiti prenos kod drugog

Juče sam otišao u Yetel poslovnicu i tražio da se prebacim na prepaid ali još uvek me niko nije zvao sa nekom ponudom.
Da li me to što sam tražio da se prebacim na prepaid sprečava da odem sutra ili prekosutra (ako me niko ne bude i dalje zvao) u A1 i da tražim prebacivanje broja?
sacekaj ponedeljak, zvace te. kad podneses zahtev za prepaid ne zovu uvek tako brzo, kao kad podneses zahtev za prelazak u drugu mrezu.

ako ostanes u yetel mrezi , verovatno i u A! moze da se registrujes i da koristis
Bilo je tako do pre mesec-dva, ali više nije. Sada A1 blokira MNP kartice. Detaljnije o tome pisao sam u ovoj i narednim porukama.

Ne sprečava, čisto da napomenem, ali zvaće te svakako, kako ti je već odgovoreno.

Zakonski rok im je 30 dana. Ranije su zvali između 12 i 15 dana, u poslednje vreme ide dosta brže.
Što si čekao toliko dugo da podneseš zahtev.
Sad ti ide ona nerealno visoka cena za paket.

S obzirom na to da su se ubrzali sa pozivima, zvaće ga sigurno sledeće nedelje, možda čak odmah u ponedeljak. Ako ugovori mesece po dinar, važiće to retroaktivno za ceo januar, tako da nije na nekom gubitku, makar ove godine, a za dve ostaje da vidimo kakvo će biti stanje. Svakako, opšta stvar je da u Yettelu valja da UO ističe što bliže početku meseca.

Jel mora da istekne ugovorna obaveza ili moze i nedelju-dve ranije da se podnese zahtev za prelazak na prepaid ili A1?

Jeste mesec, budući da je toliki otkazni rok (za regularni raskid postpejd ugovora), a zato i zovu kasnije (čak i van UO), ali ipak su se ubrzali u poslednje vreme, pa se ni tu više ne čeka mnogo. Kod prelaska u drugu mrežu nema otkaznog roka (RATEL-ova pravila su iznad Yettelovih), čak imaju samo jedan radni dan fore da odobre ili odbiju prenos, pa zato odmah i zovu.

Hvala, ugovor ističe za nedelju dana pa gledam pakete. U poređenju sa trenutnim Total data, većina novih paketa nude manje, što je bezveze.
Da li je moguće uzeti i telefon uz neki popust na pretplatu? Pre dve godine su nudili tako nešto, ne znam da li se promenilo od tada.

Ja sam danas podneo zahtev za prenos u A1 i zvali su me iz Yettel-a pre par minuta ali nisam stigao da se javim, je l sad mogu da se pozdravim sa ponudom?

Nazad
Vrh Dno