Da ako imas poslovnicu blizu bolje idi direknoMisliš da mora prvo kurir da donese ugovor da potpišem pa onda tek da zove jetel?
Bio sam malopre, poništili su online zahtev i podneo sam novi za prelazak na prepaid, pa javljam šta je biloDa ako imas poslovnicu blizu bolje idi direkno
Znači bukvalno juče se meni isto desilo samo što sam ja tražio Yettel 30 i ista priča pa sam se dogovorio sa njima za Yettel 100, 12 x 1 i 12 x 50%Evo upravo zvali da nude Yettel 100 24 meseca po 50%, to sam odbio i tražio 12 meseci po 1din i 12 meseci 50%, kaže ta promocija je završena ali proveriću da li može da se produži, i onda kaže može Yettel M 12 po 1din a 12 po 2200, rek'o jel može Yettel L kaže može, isto 12 po din i 12 50%, tako da mi je godina gratis a druga po 2450din
Tako da slobodno tražite šta zelite ne pristajte na prvu ponudu
Bezveze 🙁Nekad je moglo, sad vise ne...
Kod Globaltela registrujes i radii i ako ostanes u yetel mrezi , verovatno i u A! moze da se registrujes i da koristisJel ova kartica sto sam dobio u A1 može da se koristi kao prepaid ili ne? Ima broj na njoj neki
sacekaj ponedeljak, zvace te. kad podneses zahtev za prepaid ne zovu uvek tako brzo, kao kad podneses zahtev za prelazak u drugu mrezu.Danas mi je istekla ugovorna obaveza.
Juče sam otišao u Yetel poslovnicu i tražio da se prebacim na prepaid ali još uvek me niko nije zvao sa nekom ponudom.
Da li me to što sam tražio da se prebacim na prepaid sprečava da odem sutra ili prekosutra (ako me niko ne bude i dalje zvao) u A1 i da tražim prebacivanje broja?
Pretpostavljam da to ne bi bio problem jer nisam pod ugovornom obavezom.
Bilo je tako do pre mesec-dva, ali više nije. Sada A1 blokira MNP kartice. Detaljnije o tome pisao sam u ovoj i narednim porukama.ako ostanes u yetel mrezi , verovatno i u A! moze da se registrujes i da koristis
Ne sprečava, čisto da napomenem, ali zvaće te svakako, kako ti je već odgovoreno.Da li me to što sam tražio da se prebacim na prepaid sprečava da odem sutra ili prekosutra (ako me niko ne bude i dalje zvao) u A1 i da tražim prebacivanje broja?
Zakonski rok im je 30 dana. Ranije su zvali između 12 i 15 dana, u poslednje vreme ide dosta brže.Danas mi je istekla ugovorna obaveza.
Juče sam otišao u Yetel poslovnicu i tražio da se prebacim na prepaid ali još uvek me niko nije zvao sa nekom ponudom.
Da li me to što sam tražio da se prebacim na prepaid sprečava da odem sutra ili prekosutra (ako me niko ne bude i dalje zvao) u A1 i da tražim prebacivanje broja?
Pretpostavljam da to ne bi bio problem jer nisam pod ugovornom obavezom.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari