Šta je novo?

[Yettel. ex-Telenor] Postpaid paketi i promocije

Za koje tarife važi ponuda 12x1 i 12x50? Da li važi za Yettel Surf?
I ako se traži prenos u A1 koja ponuda može da se dobije uz telefon za ostanak u Yettel?

Ima li neki popust za Yettel Home (kućni 4G/5G net), pošto je tema za Yettel Home 'mrtva'. Ako neko zna, možda? Imaju li oni neke agente kao A1 i neke popuste na to?

Više, naravno, inače ne bi bila isplativa ponuda. Imamo svega dva evidentirana iskustva na forumu, ali vredna.

Prvo je ovo, gde je jedan član još početkom novembra dobio iPhone 16e za ukupno 2856 dinara, iliti 119 mesečno. Možeš videti i ostatak konverzijacije, postavio je čak i ugovor, s tim što su mu tražili tri uređaja za reciklažu za umanjenje od 15k (bez toga bi telefon valjda bio 17.856). Uzeo je Mobile M, ali staru verziju, jer je to bilo pre novih paketa.

Drugo je ovo, gde je @Kapuero krajem decembra dobio da bira između modela iPhone 15 za 499 mesečno i 16e za 299 mesečno. Njemu nisu tražili reciklažu, koliko shvatam (neka me ispravi ako grešim), ali je i cena veća, mada neznatno. Ipak, on se priključio programu Yettel sve, ima pravo na to jer nije uzeo popust na paket, pa mu 500 dinara koje tim povodom dobija svakog meseca pokriva ratu za telefon, te se u neku ruku može reći da ga je dobio besplatno. Nastavak te priče je ovde.
Koliko bi onda bio iPhone 17 Pro Max i da li bi uopšte dali veliki popust na novi model telefona

Je l mogla ranije reciklaža/za dodatnu opremu?

Konkretno sat, kao da sam sanjao nešto 🙂

Sad jedino od yetel petka 500 dindže popusta izgleda.

U vezi obnove ugovora.Imala sam jetel 10 koji istice 7.02 s tim sto je popust isticao 1.02 I placala sam 1099 dinara,to je bio eksta popust svojevremeno.Juce sam zvala korisnicki servis radi najave prelaska na pripejd i odmah jutros su me nazvali i pitali da li sam vec videla nesto sto bi mi odgovaralo uz obnovu ugovora.Trazila sam jetel surf,ponuda je odmah 50%,pitala sam jel moze neki mesec gratis,kaze moze 6,rekla sam da bih prihvatila 9 i to sam odmah i dobila,odmah mi je januarski racun nulovan.Ne prenose se neiskorisceni minuti ni gigabajti u sledeci mesec i za ovu tarifu brzina protoka je 50mbps.Ako bih pesla ubuduce na veci paket jetel 30 zadrzava se popust na tarifu,pitala.

U vezi obnove ugovora.Imala sam jetel 10 koji istice 7.02 s tim sto je popust isticao 1.02 I placala sam 1099 dinara,to je bio eksta popust svojevremeno.Juce sam zvala korisnicki servis radi najave prelaska na pripejd i odmah jutros su me nazvali i pitali da li sam vec videla nesto sto bi mi odgovaralo uz obnovu ugovora.Trazila sam jetel surf,ponuda je odmah 50%,pitala sam jel moze neki mesec gratis,kaze moze 6,rekla sam da bih prihvatila 9 i to sam odmah i dobila,odmah mi je januarski racun nulovan.Ne prenose se neiskorisceni minuti ni gigabajti u sledeci mesec i za ovu tarifu brzina protoka je 50mbps.Ako bih pesla ubuduce na veci paket jetel 30 zadrzava se popust na tarifu,pitala.
A 12 meseci po 1 dinar 12 meseci po 50% popusta na mesečnu pretplatu 24 meseca?

Meni su juče poslali sms da će me kontaktirati zbog ponude za moj broj i na tome je ostalo, niko nije zvao. 😀
Danas-sutra pozvaću ja njih da vidim šta su želeli da ponude, jer i meni od 1. februara ističe promocija.

Ni mene nije niko zvao vec sam sinoc u 7 nazvala 0639000 da se raspitam kad mogu da podnesem zahtev za pripejd posto mi ne odgovara ponuda za obnovu u aplikaciji.Pomenula mi je jetel 7,i jos neke koje nema na sajtu i ostalo je na tome da mogu da odem u poslovnicu i podnesem zahtev.Jutros u 10 sa drugog broja aget me nazvala jer joj je bio zabelezen moj zahtev ili poziv i rekla da posto mi je popust do 1 febr. ukoliko do tada ne obnovim placala bih punu cenu(od 1 do 7.02 kad mi je isticao ugovor).poziv ubrzava...

Interesovao me jetel surf,da sam pregovarala je jetel 30 trazila bih 12×1 ali mi je previse posle 12x po 1649.5 sa e racunom
Možeš da staviš trajni nalog na 825 dinara, svakog mesec, pa ćeš prvu godinu biti stalno u plusu.

Sa A1 i Yettel nema problema što se tiče uplata akontacija, kao što MTS-u zna da se izgube. Samo je razlika što se kod A1 akontacija vidi u aplikaciji, dok se kod Yettela ona prikazuje na mesečnom računu.
Uplaćivao sam za Hipernet Duo i Hipernet Trio po 50% od pretplate jer mi je bila 1 din prvih 12 meseci, baš ovako kako je @PJ rekao trajnim nalogom, sve u dinar tu na svakom mesečnom računu.

Razgovarao sa nekom finom gospođom, ne može ponovo 50%, kaže, ali može 400 din. niža cena na već spuštenu cenu Yettel surfa (1999-400). 😄

Interesovao me jetel surf,da sam pregovarala je jetel 30 trazila bih 12×1 ali mi je previse posle 12x po 1649.5 sa e racunom
Pa kada se sve sabere i oduzme (meseci za dinar i ostatak šta se plaća), taj Surf ispadne 40-ak dinara mesečno jeftiniji od Yettel 30, koji je realno bolji paket.

Koja je ovo ponuda i da li ova ponuda može 6 meseci za 1 din pa posle 800 dinara?

Prilozi

• Ponuda.jpg
    Ponuda.jpg
    68.1 KB · Pregleda: 139
Zar ti nije lakše da klikneš na link ili pozoveš broj iz poruke i pitaš sve što te zanima?

Koji je naziv tog paketa što nude za 799rsd?

Nema nigde infirmacija o ovom paketu. Ima li neki z@jeb sa ovim paketom? Hteo bih ovo da uzmem. Deluje pristupacno za 800 rsd.

Prilozi

• Screenshot_20260122_202712_Yettel.jpg
    Screenshot_20260122_202712_Yettel.jpg
    59.6 KB · Pregleda: 113
Da li to tako kako je napisano?
Nema neki dodatni trošak?

800 din sa e-računom
Dve mane paketa:
Samo 4 GB mesečno za region ZB
Nema ni 1 slot za neku aplikaciju

Koji je naziv tog paketa što nude za 799rsd?
Zapravo Go Extra+ košta 799 u toku UO sa e-računom (puna cena 1.399), dok Yettel Extra+ košta 999 u toku UO sa e-računom (puna cena 1.799). Reč je o različitim paketima. Iznenađujuće je stvarno što i dalje nude taj stari GE+, kad su već plasirali novi YE+. Ili su zapravo možda odustali od YE+ i sada svima opet nude GE+?

Bilo kako bilo, da li je neko na kraju utvrdio ima li razlika u tim paketima, osim cene? Recimo, GE+ je poznat po tome što mu se prenose nepotrošeni gigabajti naredna tri meseca. Važi li to za YE+, ako je uopšte i dalje u ponudi, a i novi GE+, ako možda ima razlike? Takođe, kontam da na oba ima 4 GB u ZB, mada se to reklamira samo na YE+.

Nazad
Vrh Dno