Šta je novo?

[Yettel. ex-Telenor] Postpaid paketi i promocije

I online može da se podnese zahtev i dobije ponuda sa 50% popusta? Ili će i A1 zvati pre nego što pošalju ugovor?

Ovo sa prelaskom na prepaid za sada zvuči sasvim izvodljivo, jer zna tačno gde ide i šta traži.
Prvo se podnese online u A1 zahtev za prelazak iz Yettela u A1, onda vas prvo nazovu iz A1 i tu vam ponude neke pakete, vi izaberete najjeftiniji (bar sam tako ja radio), onda vas sutradan zovu iz Yettela i nude prvo 6meseci sa 50% popusta gde vi ne pristanete, kazete da vam A1 nudi dosta bolju ponudu, ali ne govorite sta vam nude, jer je blef, na kraju su mi nudili za M paket ili za Yettel 30 12 meseci za 1din i jos 12 meseci pretplatu sa 50% popusta, za manje pakete citam da daju samo 9 meseci za 1dinar. Mada mozete im i otvoreno reci da je vas drug/brat dobio uz taj i taj paket te povoljnosti i da hocete i vi isto.

Pokušaj opet da generišeš taj link. Možda mu treba malo vremena da se sastavi. Znam da sam imao sličan (ako ne i identičan) problem ali se rešilo.
Meni uopšte neće da generiše link na mail-u već u aplikaciji piše wrong passdord.Kako rešiti ovaj problem?Kopirao sam poruku iz pretrage,reč je o dodavanju mail adrese u Bookmate da bi mogao da se logujem na drugi uređaj a pretplata je preko Yettela.

onda vas sutradan zovu iz Yettela i nude prvo 6meseci sa 50% popusta gde vi ne pristanete
I opet napomena, iskustva variraju. Nekima odmah ponude 12 meseci po dinar, nekima ponude telefon umesto popusta, a neke (to je bio moj slučaj) bukvalno odmah pitaju da sami kažu šta žele, bez ikakvih sugestija. Svakako, šta god oni ponudili, suština je da korisnik može sam kaže šta mu treba (ako to nije ono što su prvo ponudili), a šanse da će prihvatiti su velike.

Poslednja izmena:
I opet napomena, iskustva variraju. Nekima odmah ponude 12 meseci po dinar, nekima ponude telefon umesto popusta, a neke (to je bio moj slučaj) bukvalno odmah pitaju da sami kažu šta žele, bez ikakvih sugestija. Svakako, šta god oni ponudili, suština je da korisnik može sam kaže šta mu treba (ako to nije ono što su prvo ponudili), a šanse da će prihvatiti su velike.
Da li mozda znas koliko mogu maksimalno da ponude za telefon?
Umesto popusta na pretplatu, na primer 30k din popusta za svaki model ili vise?

Meni uopšte neće da generiše link na mail-u već u aplikaciji piše wrong passdord.Kako rešiti ovaj problem?Kopirao sam poruku iz pretrage,reč je o dodavanju mail adrese u Bookmate da bi mogao da se logujem na drugi uređaj a pretplata je preko Yettela.
Kontaktiraj korisničku podršku bukmejta, moraju oni da ti povežu mejl (poznat bag).

Da li mozda znas koliko mogu maksimalno da ponude za telefon?
Umesto popusta na pretplatu, na primer 30k din popusta za svaki model ili vise?
Više, naravno, inače ne bi bila isplativa ponuda. Imamo svega dva evidentirana iskustva na forumu, ali vredna.

Prvo je ovo, gde je jedan član još početkom novembra dobio iPhone 16e za ukupno 2856 dinara, iliti 119 mesečno. Možeš videti i ostatak konverzijacije, postavio je čak i ugovor, s tim što su mu tražili tri uređaja za reciklažu za umanjenje od 15k (bez toga bi telefon valjda bio 17.856). Uzeo je Mobile M, ali staru verziju, jer je to bilo pre novih paketa.

Drugo je ovo, gde je @Kapuero krajem decembra dobio da bira između modela iPhone 15 za 499 mesečno i 16e za 299 mesečno. Njemu nisu tražili reciklažu, koliko shvatam (neka me ispravi ako grešim), ali je i cena veća, mada neznatno. Ipak, on se priključio programu Yettel sve, ima pravo na to jer nije uzeo popust na paket, pa mu 500 dinara koje tim povodom dobija svakog meseca pokriva ratu za telefon, te se u neku ruku može reći da ga je dobio besplatno. Nastavak te priče je ovde.

Popust je uvek na višu cenu paketa.

Precrtano na pola, pa na tu polovinu odbijes jos 100 RSD kad ukljucis da ti racun stize elektronski = toliko placas

Podneo sam zahtev za prelazak iz A1 u Yettel i rekli su da ide prvo prepaid pa se dobije ponuda za 50% prelazak na postpaid kroz 2 dana. Da li mogu da dobijem više od 50% (u smislu x meseci po dinar) ako mi A1 da neku kontra ponudu i da li da zovem Yettel ili da idem u poslovnicu?

Evo moje iskustvo
Podneo zahtev u A1 u subotu i upravo zvali iz Yettela

Prvo su ponudili 6m 1din + 50% za ostatak za Yettel 100 ili Mobile M.
Rekoh im da znam da postoje uslovi za 12m + 12m pa me ostavila na vezi minut i navodno to mogu da ponude samo za Mobile M paket

Nisam hteo da se natežem za ~300din razlike mesečno, pa prihvatio.

Poslednja izmena:
@wladymeer zato što nisi hteo da se natežeš, gubiš 24x300 dinara, a mogao si da za tu lovu dobiješ više. 😀

@wladymeer zato što nisi hteo da se natežeš, gubiš 24x300 dinara, a mogao si da za tu lovu dobiješ više. 😀
Gubim 12 x 300din.

Iskreno 3.600din na godišnjem nivou mi ne menja život. Bukvalno jedan skromniji izlazak za dvoje u prosečan restoran u Beogradu košta više.

Fast food restoran? 😬
Ali ovde je stvar principa, zna se da daju 12+12, a oni su veliki sistem, koji ne ide u restorane, pa im nije potrebno tih, koliko već bila razlika.

Ja sam vođen time da vrdaju i da negde daju 6 ili 9m po 1rsd čim je krenuo razgovor rekao da očekujem 12m 1rsd tako da pregovora nije ni bilo. Stavila me na čekanje šatro da proveri (a kao neko ko je radio CS znam da provere 99% nema jer agenti unapree znaju dokle smeju da idu, ali su isto tako učeni da krenu od manje ka većoj ponudi, što i ima smisla iz perspektive kompanije) i rekla da može.

Ma naravno, cenkaju se kao sto se i mi cenkamo kad kupujemo/prodajemo nesto, nista lose u tome.
Do pre par godina nije bilo uopste ponuda za 1 dinar, samo 50%, tako da je ovo top za sve koji mogu da ostvare to.

@PJ dali su 12+12, šta joj je tačno trebalo da kaže može Mobile M, ne može Yettel 100, nemam pojma, ali, daće bog da putujem svuda u naredne dve godine pa da bude koristi i od hotspotovanja i od rominga 🙂

Evo moje iskustvo
Podneo zahtev u A1 u subotu i upravo zvali iz Yettela

Prvo su ponudili 6m 1din + 50% za ostatak za Yettel 100 ili Mobile M.
Rekoh im da znam da postoje uslovi za 12m + 12m pa me ostavila na vezi minut i navodno to mogu da ponude samo za Mobile M paket

Nisam hteo da se natežem za ~300din razlike mesečno, pa prihvatio.
Mog drugara su danas pre podne nazvali posto je u subotu podneo zahtev da iz yetela prelazi u a1 i odmah im je rekao da hoce 12 meseci po dinar i 12 po 50 posto za paket yetel 100.Kaze da proveri za supervizorom pa ce se javiti.I posle 5 minuta ga je zvala i odobreno.

Ja sam 22.12.2025 dobio isto ovo sto i moj drugar i to za paket yetel 30.Tako da im ne pije vodu da to daju samo za mobil m paket.Stvar je samo da vide koliko daleko si resio da ides sa njima.
Sestru su zvali isti dan kad i mene i ona nije htela puno da se cima sa njima i prihvatila je 9 meseci po dinar i ostatak 50 posto isto uz yetel 30.
Isto su joj kao i tebi prvo ponudili 6 meseci po dinar i ostatak 50 posto.Trazila je 12 meseci po dinar i nasli su se na 9 meseci po dinar.
Sto bi se rekolo kao na pijaci.😀

Ma znam da nude i za Yettel 100, samo delim praksu. Nije strašno na kraju dana a svakako su paketi slični.

Istice mi total data sa 50% popusta u aprilu, prvih 50%. Sta mogu da ocekujem, tj maksimalno da izvucem? I koji paket je adevkatna zamena? Bez onih ogranicenja u brzini

Necu reci nista novo sto nije izreceno u temi, ali skrecem paznju da se ne zanosite njihovim pijacarenjem ako vas zovu za obnovu ugovora pre nego sto podnesete zahtev za prenos u drugu mrezu. Ugovor mi istice krajem meseca, zvali su me sa ''sjajnom'' ponudom koju imaju nudeci 30% na Yettel 30, rekao sam da me zanima 12 meseci+50% znajuci da verovatno nece proci jer, ponavljam, nisam podneo zahtev za raskid vec su me samoinicijativno zvali. Rekli su da prvi put cuju za to, stavili su me na cekanje da provere sa menadzerom i ponudili jos 10% na Yettel 30 do ukupnih 40%. Samo sam se zahvalio pa cu podneti zahtev za prenos da vidimo da li ce biti druga pesma, ako i dalje bude ista ponuda, nikom nista, posluzice Mega plan neko vreme

Samo kratak info, neogranicena brzina je do kraja januara, posle toga nece ici preko 100 Mbps, bar kada je Yettel 30 u pitanju.

Pozdrav, supruga je dobila ponudu u aplikaciji za Yettel Mobile L paket za 1649 din. sa popustom za e-račun. S obzirom da joj ugovor ističe tek sledećeg aprila a sada ima mnogo manje za 1200 din. dobra je ponuda. Interesuje me da li neko zna koliko dugo te ponude traju unutar aplikacije?

Prepaid sam kod Yettela, ako podnesem zahtev za prenos u A1 koje postpejd ponude sa i bez telefona mogu da dobijem u Yettel? Da li može da se dobije više od 50%x24?

Nazad
Vrh Dno