https://www.kupujemprodajem.com/kom...m-mrezama/oglas/187625845?filterId=8341823077 jesu li to ovi?
Znači zeznuo bih se da sam uzeo
Znači zeznuo bih se da sam uzeo
Da li je ovaj 4G ruter bolji od trenutnog koji daje a1?
Kada ukucam Mionono, ne izbcuje mi ništa...Ne možeš dobiti opciju" developer option" jer je ruter brendiran i ta opcija je zaključana, zato se i koristi scripta. Scriptu skini sa "Mionono" sajta uđi u meni za tvoj ruter, klikni na "Apri" to je taj hack, kopiraj i onda na pretraživaču pritisni f12, tada klikni na " console " i tu " paste" sadržaj sa Mionono koji su kopirao, udari enter i pojaviće ti se okruženje gde možeš da zakjlučavaš bandove i ćelije. Mislim da sam bio jasan.
Ne mogu sad, okačiću ti kad dođem sa posla, mada prelistaj malo forum, kačio sam i ja, i još neki ljudi.Kada ukucam Mionono, ne izbcuje mi ništa...
Ubacio sam skriptu i uradio sve kao što si napomenuo, i ništa mi se ne menja? I dalje ne mogu da nađem bend lock opciju?Ne mogu sad, okačiću ti kad dođem sa posla, mada prelistaj malo forum, kačio sam i ja, i još neki ljudi.
Evo ti, reci fala https://miononno.it/router/zte-mc888-pro
Ne mogu sad, okačiću ti kad dođem sa posla, mada prelistaj malo forum, kačio sam i ja, i još neki ljudi.
Ne mogu sad, okačiću ti kad dođem sa posla, mada prelistaj malo forum, kačio sam i ja, i još neki ljudi.
Isti i ja imam, ali mislim da je meni stigao update-ovan na poslednji update!!! A kako ulaziš u ta podešavanja, to ne mogu da nađem kod mene nikako? Mada ja kod mene u ruteru imam MTS-ovu karticu, a ne od A1, i kod njih se ne isključuju bednovi noću, tako da mislim da neću imati problema sa brzinama?!!Odakle ti taj ruter, snimi mi dole da vidim kad je ažuriran softver zadnji put, ako si skoro ažurirao softver onda od scripte nema ništa, ja imam onaj crni MC 888 PRO, brendiran na austrijski T mobile, ali nisam nikad ažurirao softver jer sam pročitao na njihovim forurima da se to ne sme raditi jer sve scrembluju, moj softver je iz 2023.
Onda nema ništa, *** nisi bio upoznat da ne sme da se radi update softvera, ne možeš da uđeš u ta podešavanja jer sa novim updateom su sve to zaključali jer ne žele da mi sami čačkamo oko bandova i ćelija, dakle sad će ruter da se kači gde on hoće, a ne gde ti hoćeš, ipak bolji je taj ruter od mnogih koje operatorti daju.Isti i ja imam, ali mislim da je meni stigao update-ovan na poslednji update!!! A kako ulaziš u ta podešavanja, to ne mogu da nađem kod mene nikako?
Pa da li postoji neki način da se downgrade-uje, i da se vrati na staru verziju?Onda nema ništa, *** nisi bio upoznat da ne sme da se radi update softvera, ne možeš da uđeš u ta podešavanja jer sa novim updateom su sve to zaključali jer ne žele da mi sami čačkamo oko bandova i ćelija, dakle sad će ruter da se kači gde on hoće, a ne gde ti hoćeš, ipak bolji je taj ruter od mnogih koje operatorti daju.
Za tako nešto treba biti expert, jer kao i kod telefona postoji velika verovatnoća da ga brikuješ, kod telefona još i ima alata i programa za to, ali za rutere slabo, čitao sam švabe i poljake koji su to probali i uspeli, ali neće da otkriju, traže lovu da im se uplati https://eko.one.pl/forum/viewtopic.php?id=23764Pa da li postoji neki način da se downgrade-uje, i da se vrati na staru verziju?
Verovatno nema dve nedelje probe. Može ako su poslali poštom (ugovor na daljinu). Ili možda ako si dobio od terenskog agenta pa ti on izričito rekao da imaš period za probu.Pozdrav.UZeo sam danas kucni net 100/10.Rekli su mi da imam mogucnosti na mojoj adresi za taj jaci.Medjutim,protok je od 20-30mbps pa do nekih 50-60 mbps,zavisno od lokacije u kuci.Mogu li nekako proveriti gde mi je najjaci signal ,ili da se zalim na protok?Imam li pravo na onih 15 dana testiranja?Ugovor sam potpisao u poslovnici.
P.S.
I sa ovim protokom od 50,tv (Iris)hoce nekad da zakoci.

Da,ali ne mogu mi naplatiti net od 100/10,a karakteristike onog od 50/10.Verovatno nema dve nedelje probe. Može ako su poslali poštom (ugovor na daljinu). Ili možda ako si dobio od terenskog agenta pa ti on izričito rekao da imaš period za probu.
Što se tiče brzine, oni samo garantuju do brzine u paketu, može i mnogo ispod. Ako hoveruješ "i", stavili su prosečnu brzinu da se ograde.
Pogledajte prilog 525178
Mogu, na zalost, jer za 50/10 oni kazu prosek je 25 :-(... Ali, ako imas mogucnosti da eksperimentises i budzet za mala ulaganja, sve se moze dovesti u red. Ali vecina kupaca bude navucena na ono ukljucis u struju i to je to. To vazi mozda za 20-tak posto ljudi koji su u gradu, i na idealnom mestu (ili su postavili ruter na idealno mesto). Generalno svi ostali moraju malo ili malo vise da porade sami, i da doteraju do nivoa i stabilnosti signala koji njima odgovara. Ne zelim da te plasim, i ja imam 100/10, i to od A1 , pa sam uspeo , uz malo veca ulaganja da dobijem to sto placam, ali imam dve spoljne antene, mnogo bolji ruter nego sto oni daju (CAT12) i malo vremena utrosenog u podesavanje. Naravno, ja smatram da sam u onoj najtezoj grupi, van grada, tako da lokacija mnogo znaci u smislu da li samo pomeris ruter do prozora i to je to ili radis do nivoa na kom sad ja sad. To je moje iskustvo, naravno.Da,ali ne mogu mi naplatiti net od 100/10,a karakteristike onog od 50/10.
Isti i ja imam, ali mislim da je meni stigao update-ovan na poslednji update!!! A kako ulaziš u ta podešavanja, to ne mogu da nađem kod mene nikako? Mada ja kod mene u ruteru imam MTS-ovu karticu, a ne od A1, i kod njih se ne isključuju bednovi noću, tako da mislim da neću imati problema sa brzinama?!!
Meni je pozicija takva da sam bukvalno na malim razdaljinama okružen sa predajnicima, a uz to ne koristim A1 kućni net u ruteru nego MTS-ov internet (SIM karticu), i oni nemaju problem sa gašenjem bendova noću i smanjenjima brzine interneta, iz ko zna kojeg razloga, kojeg uopšte ni ne razumem!! Brzina mi je konstantno oko 900 mbp/s, i to je to!! Zadovoljan sam, i što se mene tiče neka tako i u buduće i ostane!!I ja sam u istoj situaciji sa MC888. Već mi je stigao ažuriran na poslednju verziju, tako da ništa nisam mogao da uradim i ništa od band i cell lock-a (mada nemam ni potrebe). Jedino ostaje ako Miononno ili neko drugi uspeju da zaobiđu blokadu.
Nije mi baš ni jasan razlog zašto je ZTE blokirao pristup ovim mogućnostima. Za novije modele ZTE 5G rutera recimo ima druga skripta koja radi.
Ovo uopšte nije smisleno napisano. Jesi uzeo 5G ruter pa koristis mts karticu neku izvanzemaljsku ili ovozemaljsku?Meni je pozicija takva da sam bukvalno na malim razdaljinama okružen sa predajnicima, a uz to ne koristim A1 kućni net u ruteru nego MTS-ov internet (SIM karticu), i oni nemaju problem sa gašenjem bendova noću i smanjenjima brzine interneta, iz ko zna kojeg razloga, kojeg uopšte ni ne razumem!! Brzina mi je konstantno oko 900 mbp/s, i to je to!! Zadovoljan sam, i što se mene tiče neka tako i u buduće i ostane!!
Stvarno ne znam šta nije jasno oko toga? Kupio sam 5g ruter u svojoj režiji, imam i A1 kućni net karticu, ali je ne koristim u ruteru trenutno zato što je MTS-ova kartica bolja i bolje radi. I nije nikakva vanzemaljska, nego zemaljska obična SIM kartica koju možeš u bilo kojoj poslovnici MTS-a da uz ugovor kupiš i vozi. Ja sam rekao da sam zadovoljan i da to zadovoljstvo što se mene tiče, može u buduće tako da i ostane. 900mbp/s je trenutno poželjno da ostane, ali u svakom slučaju za veću brzinu pošto praktikujem žično povezivanje biće mi potreban ruter koji ima 2,5 Gbp/s port, kao i lan kabl Cat 7a, a što ću pre ili kasnije i kupiti!! Za sada mi je i ovo sasvim dovoljno!!Ovo uopšte nije smisleno napisano. Jesi uzeo 5G ruter pa koristis mts karticu neku izvanzemaljsku ili ovozemaljsku?
Ili si uzeo 5G ruter od A1 ali ne koristis njihovu karticu nego modem? 900 mbps uopšte nije pohvalno da ostane. Zato što znači da tu mrezu niko ne koristi i da zjape resursi...
Da,u redu.Ali ,meni je prosek 25,za net za koji kazu da je prosek 50.Da imam stabilnih 50mbt,ne bih se zalio.Mogu, na zalost, jer za 50/10 oni kazu prosek je 25 :-(... Ali, ako imas mogucnosti da eksperimentises i budzet za mala ulaganja, sve se moze dovesti u red. Ali vecina kupaca bude navucena na ono ukljucis u struju i to je to. To vazi mozda za 20-tak posto ljudi koji su u gradu, i na idealnom mestu (ili su postavili ruter na idealno mesto). Generalno svi ostali moraju malo ili malo vise da porade sami, i da doteraju do nivoa i stabilnosti signala koji njima odgovara. Ne zelim da te plasim, i ja imam 100/10, i to od A1 , pa sam uspeo , uz malo veca ulaganja da dobijem to sto placam, ali imam dve spoljne antene, mnogo bolji ruter nego sto oni daju (CAT12) i malo vremena utrosenog u podesavanje. Naravno, ja smatram da sam u onoj najtezoj grupi, van grada, tako da lokacija mnogo znaci u smislu da li samo pomeris ruter do prozora i to je to ili radis do nivoa na kom sad ja sad. To je moje iskustvo, naravno.
Da jeste ti merodavno tamo gde imas najjaci signal sa telefonom imace i ruter, brzine su isto proporcionalno merodavne. Jer ruter ti je CAT 6 2CC, A telefon moze da ima 4CC i mnogo veci CAT mozda cak i 5G ako je telefon 5G i imas pokrivenost. Gledaj da zakljucas na 4G i trazi najbolju brzinu, opet ruter ce najverovatnije na tom mestu da ima najbolju brzinu ali zato sto je CAT6 imace proporcionalno manju brzinuDa,u redu.Ali ,meni je prosek 25,za net za koji kazu da je prosek 50.Da imam stabilnih 50mbt,ne bih se zalio.
Setao sam malo ruter po kuci.Ali ,nisam izvukao vise od 50mb u nekim trenutcima.
Da li mi je merodavno da prebacim karticu u tel pa da iden da trazim gde mi je najbolji protok u kuci,da krenem od toga?
Da,merio sam telefonom,i nasao mesto gde protok ide i preko 100 mb.A kad ruter tu nakacim,tu je negde do 50 mb.ZNaci li to da bi jaci ruter resio deo problema?Da jeste ti merodavno tamo gde imas najjaci signal sa telefonom imace i ruter, brzine su isto proporcionalno merodavne. Jer ruter ti je CAT 6 2CC, A telefon moze da ima 4CC i mnogo veci CAT mozda cak i 5G ako je telefon 5G i imas pokrivenost. Gledaj da zakljucas na 4G i trazi najbolju brzinu, opet ruter ce najverovatnije na tom mestu da ima najbolju brzinu ali zato sto je CAT6 imace proporcionalno manju brzinu
Da, jaci ruter se priblizava performansama telefona.Da,merio sam telefonom,i nasao mesto gde protok ide i preko 100 mb.A kad ruter tu nakacim,tu je negde do 50 mb.ZNaci li to da bi jaci ruter resio deo problema?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari