😂 Ništa nije "podignuto" a kamo li još baš AndroidTV.jer kupuju na KP boxeve kojima je podignut android TV.
Ne, meni su prebacili taj box sa Irisa na Move .Ne moze nista .Moze li se ovaj hp4024 ikako povezati sa telefonom? Otkljucati nešto? Ne znam i ne razumem se pa pitam. ..
Samsung dex povezivanje!?
Da. Mislio sam baš na to. Kada se instalira izađe samo crn ekran. Očigledno ima neka blokada kao i za Yettel tv.On verovatno misli da uradi kao na android TV box-u, instalira Move aplikaciju.
Nisam pratio taj deo priče jer kupuju na KP boxeve kojima je podignut android TV. Na regularnom 4024 nema ta mogućnost. Mora MTS da uradi prelaz sa Iris-a na Move.
Pisem četvrti prigovor za zamenu boxeva posto su mi uveli MOVE a ostavili stare boxeve. .Videcemo ko ce da popusti 😎
To je čudno, skoro sam produžio ugovor i došao je čovek iz telekoma da zameni uredjaj jer prethodni navodno nije bio kompatibilan sa move, ne sećam se koji model je bio stari ali mislim da je bio Huawei. Ovaj novi ima neki upscaling jako iritantanPa svi su, čak i Huawei Q11.
Podesi HDMI output rezoluciju na tom novom?Ovaj novi ima neki upscaling jako iritantan
Da li mts ima jos neki STB uredjaj koji je kompatibilan sa move osim ovog hp4024?
Pa svi su, čak i Huawei Q11.
#1397#Kako se beše ulazi u skrivena podesavanja da bi se smanjila rezolucija sa 4k na 1080i? HP4024 model
Nema toga na Irisu.Zasto u skrivena?
Promenis u:
podesavanja- sistem - ekran- rezolucija
Hvala puno.#1397#
Zar ne bi trebalo da bude 1080i50?Dodatak:
Resetovali ruter (nokia) osim toga ne znam šta su još podešavali ali slika jeste bolja za nijansu. Do danas sam imao i preklapanje menija i slike, tj mali znak ekrana sa menija je uvek bio dok gledam tv uzivo. (Kao da je probijao na ekran).
Podesavanje vidim da je 1080p50
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari