Šta je novo?

Samsung promocije

Upravo sam im poslao mail sa pitanjem kad mogu da ocekujem da ce mi telefon biti isporucen. 14.10. mi je stigao mail da je registracija odobrena.

@Sote13 nije do kurirske 🙂

Mene su rešili namerno da prckaju izgleda 🙂 22. septembra odobrena promocija, u decembru rekli "da je kurirska služba vratila paket"

Šta reći, meni su ponovo odgovorili da očekujem isporuku do 31.1.2026. pod uslovom da sam sve podatke popunila kako treba...

Upravo sam im poslao mail sa pitanjem kad mogu da ocekujem da ce mi telefon biti isporucen. 14.10. mi je stigao mail da je registracija odobrena.
Jesu li vam odgovorili?

Šta reći, meni su ponovo odgovorili da očekujem isporuku do 31.1.2026. pod uslovom da sam sve podatke popunila kako treba...

Jesu li vam odgovorili?
Jesu, isti odgovor sam dobio. Sutra cu ih zvati na neki od navedenih telefona. Ocigledno se ogradjuju sa tim "pod uslovom da je korisnik izvrsio uspesnu registraciju uredjaja" ili "pod uslovom da je korisnik naveo tacnu adresu". Da, svi navedeni uslovi su ispunjeni, a sve mi se cini da od obecane isporuke telefona na kraju nece biti nista. Javljam sta su mi rekli, ako uspem da ih dobijem telefonskim putem.

Prilozi

• Screenshot 2026-01-13 221525.png
    Screenshot 2026-01-13 221525.png
    86.6 KB · Pregleda: 88
Jesu, isti odgovor sam dobio. Sutra cu ih zvati na neki od navedenih telefona. Ocigledno se ogradjuju sa tim "pod uslovom da je korisnik izvrsio uspesnu registraciju uredjaja" ili "pod uslovom da je korisnik naveo tacnu adresu". Da, svi navedeni uslovi su ispunjeni, a sve mi se cini da od obecane isporuke telefona na kraju nece biti nista. Javljam sta su mi rekli, ako uspem da ih dobijem telefonskim putem.
Identičan mail sam i ja dobila.

Je l' nekom ovih dana stigao telefon iz promocije?

Nista jos uvek ni kod mene..
Ovi iz united media salju izgledao autoreply sa istim sablonskim tekstom kao i vama na svaku poruku, bilo da je nova poruka ili odgovor.
Imaju jos 2 nedelje pa cemo videti sta dalje ako ne posalju.

Vama sto su stigli telefoni, da li su iskljucivo bile BG adrese ili su slali i po ostatku Srbije?

Pokušajte da dobijete broj pošiljke, tako da možete da ispratite dokle je stigao paket i šta radi kurirska služba..

Da bi dobili broj pošiljke, oni treba da pošalju telefon, što se ne dešava 😀

Ja sam imao pre praznika ono "poslali smo telefon ali se vratila pošiljka od kurira bez obrazloženja", naravno bez ikakvih dokaza, i onda su mi rekli da moj telefon šalju ponovo tek nakon svih redovno poslatih

@axel-junior u slučaju da ti je kojim slučajem promaklo, pisao sam ranije da su meni odgovorili da je moguće lično preuzimanje ali tek nakon eventualno neuspele isporuke pa vidi da li ti možda to više odgovara od čekanja.

Inače i ja još uvek nisam dobio tel. a bliži se kraj roka isporuke, mada sam se i registrovao pred sam kraj akcije.

Poslednja izmena:
@Marv video sam to, ali meni su napomenuli da lična preuzimanja nisu moguća do daljnjeg

Malopre taman da okrenem opet ove iz United Moment-a da vidim sta se desava sa slanjem telefona, a pre poziva reko' ajd' da proverim opet u DExpress aplikaciji dali ima nesto novo u vezi paketa, kad ono ima. 😀 Pise 21.01. od United Moment-a, status: ceka na preuzimanje, lokacija: kod posiljaoca. Konacno, jos samo da mi dostave paket.

Malopre taman da okrenem opet ove iz United Moment-a da vidim sta se desava sa slanjem telefona, a pre poziva reko' ajd' da proverim opet u DExpress aplikaciji dali ima nesto novo u vezi paketa, kad ono ima. 😀 Pise 21.01. od United Moment-a, status: ceka na preuzimanje, lokacija: kod posiljaoca. Konacno, jos samo da mi dostave paket.
Ista situacija i kod mene 😁

Ja ih nisam cimao, jer sam se medju zadnjima prijavio, odobreno 20.10.,ali s obzirom da ostalo jos desetak dana do kraja juce sam im pisao, trazili IMEI uredjaja koji je prijavljen i na kraju javili da ce biti poslat do kraja sedmice.

S ozbirom da je gore kolegi poslat uradjej a odobreno mu 14.10., meni 20.10. ide to nekim svojim redom i privode kraju., ne mogu da se setim mislim da je kraj promocije bio 19.10. (rok za kupovinu uredjaja), ja uzeo 17.10.

Meni je za drugi telefon registracije odobrena 29.10 tako da kapiram da sam među poslednjima.

Ja odobren 22.09. a još ništa 🙂

Kako to proveravate u aplikaciji Dexpress, koji su vam podaci potrebni za to i da li vam broj pošiljke pošalju iz Samsung-a na mail?

Kako to proveravate u aplikaciji Dexpress, koji su vam podaci potrebni za to i da li vam broj pošiljke pošalju iz Samsung-a na mail?
Ja imam aplikaciju od ranije, otvorila sam nalog, unela podatke (telefon, adresa) i ko god mi pošalje paket dobijem obaveštenje da taj i taj pošiljalac ima pošiljku za mene, dobije se odmah broj pošiljke, kao i status. Instalirajte, jednostavno je sve.

Samo zna da brljavi, ponekad izbaci obaveštenje, a nekad i ne... Da li je kod mene samo tako nemam pojma.

Bio sam strpljiv ali s obzirom da se bliži rok isporuke poslao sam im danas mail upita i upravo se pojavio nalog u aplikaciji "čeka na preuzimanje".

Stiglo obaveštenje na DExpress aplikaciji za telefon za koji je registracija potvrđena 29.10.

Kupljen tel 13.10 odobrena akcija 20.10.
Interesovao se od polovine decembra i dobijao odg kao i vecina. Pocetkom januara kaoni vecina ovde - cekajte odgovor.
Pozvao prosle nedelje , receno mi da velika tura telefona ide u ponedeljak i utorak. U cetvrtak 22.01 ponovo poslao mejl , receno mi bice poslato do kraja nedelje. Jutros se napravio lud i preko chata na dezpresu pitao ima li posiljka za mene sa mojim imenom i prezimenom. Rekli mi ne mozemo tako da proverimo. Inace imam dexpress aplikaciju nikakvi obavestemje. Oko 12 me zove kurir isporuka. Na kutiji pise dostava pokusana 22.01. Sto nema sansi jer sam slavio i bio kod kuce u svakom trenutku.
Moje misljenje je da dexpres nesto mulja. I da - jedan njihov kurir mi je rekao da imaju veliki odliv kadrova zbog pojave nove dostavme kuce - x se valjda zovu. Ali mi je cudno da su preuzeli posiljku a ja nikakvo obavestenje nisam dobio.

Samo da javim da mi je danas stigao telefon. Registracija je odobrena 14.10.

Mulja se sigurno, ja sam registrovan u septembru, još nisam dobio telefon, jednom odgovorili na mail da je "vraćena pošiljka bez objašnjenja od strane kurirske službe", što naravno veze s vezom nema. I sada se kao ti "vraćeni" paketi šalju nakon što se pošalju svi redovni. Baš planiram da ih načepim ako ne stigne sledeće nedelje

Meni je stigao pre dva dana. Morao sam prvo da ih kontaktiram. Dobio sam identican mail koji svima salju, da ce biti isporucen do 31.01. Posle poslatog maila telefon je stigao. Ko zna da li bi poslali da ih nisam kontaktirao.

Stigao je i meni telefon u petak, pisalo (otkucano, ne rukom pisano) na otpremnici da je dostava pokušana 22.1. što ne može da bude tačno jer je na aplikaciji pisalo da je taj dan kurir preuzeo paket od United momenta.

Kurirska služba mulja, ćorišu telefone..

Ja ih nisam cimao, jer sam se medju zadnjima prijavio, odobreno 20.10.,ali s obzirom da ostalo jos desetak dana do kraja juce sam im pisao, trazili IMEI uredjaja koji je prijavljen i na kraju javili da ce biti poslat do kraja sedmice.

S ozbirom da je gore kolegi poslat uradjej a odobreno mu 14.10., meni 20.10. ide to nekim svojim redom i privode kraju., ne mogu da se setim mislim da je kraj promocije bio 19.10. (rok za kupovinu uredjaja), ja uzeo 17.10.
Oni su svoje ispostavali, ali kurir nije ni pokusao dostavu, niti je pokusao da pozove, oba puta kada je navedeno da je pokusa a dostava...
Inace kod posiljke sam dobio od united momenta...

Valjda cu uspeti da navatam kurira, dok nije vratio nazad.

Prilozi

• Screenshot_20260126_124316_DExpress.jpg
    Screenshot_20260126_124316_DExpress.jpg
    145.3 KB · Pregleda: 39
Samo da dodam za moj slučaj, ipak kurir nije kriv, ovi iz United momenta pogrešno su upisali broj telefona, omasili jednu cifru...

Nazad
Vrh Dno