Chernobyl
Slavan
- Učlanjen(a)
- 07.08.2014
- Poena
- 275
+1 pisite u PMJel ima neko mesta u pemium nalogu?
+1 pisite u PMJel ima neko mesta u pemium nalogu?
Sve je navedeno u uputstvu, kao i aplikacija na koju mozes primiti SMS kod, tj. virtuelni indijski broj za 1e.Flipkart je legit i prodaju razne gift kartice, ali je probelm što traže indijski broj telefona za registaciju, bar je tako bilo ranije.
jel neko probao ???????YouTube Indija godina dana 12 evra
Otkrili Nemci na svom forumu, nije nikakav gift card nego benefit jedne firme u Indiji
Ne treba indijski account praviti
Već ima 2000 komentara 😅
Pogledajte prilog 524672
Probalo vise od 1000 nemaca sudeći po komentarima 😅jel neko probao ???????
imam i jaaaaProbalo vise od 1000 nemaca sudeći po komentarima 😅
Ja jos nmg jer imam aktivnu pretplatu jos 5 dana.
1500 INR je 14e. Kakav ti to kurs koristi banka?Probao. Radi. Izaslo me na kraju 21.7evra. 150 rsd za sms virtual da budu ste dobili opciju indijskog broja za registraciju flipkart, i 20,50 evra za vaucer 1500 INR. Dokle ce da radi videcemo.
I da probao sam direktno da platim karticom. Ne podrzava nasu zemlju. Jedino revolut ili neka kartica od zapadnoevropskih zemalja.
150 rsd za sms virtual da budu ste dobili opciju indijskog broja za registraciju flipkart
Cekao sam 10-15sek.Koliko si čekao na sms verifikaciju broja? Prošlo je 10 minuta, i dalje mi stoji "waiting for SMS..."

Bez problema prošla naša kartica, plaćeno 990 INR.Cekao sam 10-15sek.
A 1500INR vaucer sam uzeo preko g2a. Jedino tamo sam imao poverenja. Sto se tice kartica koje prolaze: Denmark, UK, portugal., belgium i mozda jos neka evropska. Zbog toga revolit.
Ja sam probao nekoliko puta, prošlo mi tek kad sam preko browsera išao na sign up na flipkart sa VPN (ne znam da li je obavezan VPN)Nešto onda nije kako treba.
Uzeo sam kredit za 150 rsd, probao sam dvadesetak brojeva, ni na jednom ne stiže SMS. Tako da sam se zaglavio na koraku kreiranja broja, nisam još ni došao do Flipkart aplikacije. Doduše, koristim android verziju SMS Virtual, mada ne verujem da postoji neka razlika imeđu te i iOS verzije.
Pogledajte prilog 524786
Da li si odabrao prvo jednu od ponudjenih zemalja i upisao neku random adresu?Meni nece da prodje visa devizna kaze da mora biti iz podrzanih zemalja🫣🤔
Na sajtu sam radio.Na sajtu ili u app?Cim krenem da kucam u aplikaciji meni izbaci da kartica nije iz podrzanih zemalja?
Meni je prošlo iz trećeg pokušaja, sa tim da je prošlo tek kad sam uključio VPN (a bio sam na webu ne na app)Ja ne mogu nikako da dobijem code na virtualnom broju da se registrujem na Flipkart... Probao sam tri aplikacije za Virtuelni broj i ni na jednoj ne stize OTP kod onaj sa flipkart-a
Ja ne mogu nikako da dobijem code na virtualnom broju da se registrujem na Flipkart... Probao sam tri aplikacije za Virtuelni broj i ni na jednoj ne stize OTP kod onaj sa flipkart-a
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari