Šta je novo?

Youtube Premium [Family plan] (Vazna pravila u prvom postu!)

Flipkart je legit i prodaju razne gift kartice, ali je probelm što traže indijski broj telefona za registaciju, bar je tako bilo ranije.

Probao. Radi. Izaslo me na kraju 21.7evra. 150 rsd za sms virtual da budu ste dobili opciju indijskog broja za registraciju flipkart, i 20,50 evra za vaucer 1500 INR. Dokle ce da radi videcemo.

I da probao sam direktno da platim karticom. Ne podrzava nasu zemlju. Jedino revolut ili neka kartica od zapadnoevropskih zemalja.

Probao. Radi. Izaslo me na kraju 21.7evra. 150 rsd za sms virtual da budu ste dobili opciju indijskog broja za registraciju flipkart, i 20,50 evra za vaucer 1500 INR. Dokle ce da radi videcemo.

I da probao sam direktno da platim karticom. Ne podrzava nasu zemlju. Jedino revolut ili neka kartica od zapadnoevropskih zemalja.
1500 INR je 14e. Kakav ti to kurs koristi banka?

Covek je uzeo vaucer lepo ti pise 🙂

Koliko si čekao na sms verifikaciju broja? Prošlo je 10 minuta, i dalje mi stoji "waiting for SMS..."
Cekao sam 10-15sek.

A 1500INR vaucer sam uzeo preko g2a. Jedino tamo sam imao poverenja. Sto se tice kartica koje prolaze: Denmark, UK, portugal., belgium i mozda jos neka evropska. Zbog toga revolit.

Nešto onda nije kako treba.
Uzeo sam kredit za 150 rsd, probao sam dvadesetak brojeva, ni na jednom ne stiže SMS. Tako da sam se zaglavio na koraku kreiranja broja, nisam još ni došao do Flipkart aplikacije. Doduše, koristim android verziju SMS Virtual, mada ne verujem da postoji neka razlika imeđu te i iOS verzije.

Screenshot_20260122_075849_online_smsvirtual_app_MainActivity.jpg

Jedino sto mi pada napamet je da sam to sinoc radio oko 23h, a tada je u Indiji 03.30h. pa je manji promet saobracaja. A mozda sam imao sreće. E da, jos jedna vazna napomena, trenutna cena YT premium je 990 INR. Tako da ako neko resi flipkart aplikaciju i ima revolut izace da oko 10€

Prilozi

• Screenshot_20260122_085137_com_flipkart_android_HomeFragmentHolderActivity.jpg
    Screenshot_20260122_085137_com_flipkart_android_HomeFragmentHolderActivity.jpg
    55.2 KB · Pregleda: 71
Cekao sam 10-15sek.

A 1500INR vaucer sam uzeo preko g2a. Jedino tamo sam imao poverenja. Sto se tice kartica koje prolaze: Denmark, UK, portugal., belgium i mozda jos neka evropska. Zbog toga revolit.
Bez problema prošla naša kartica, plaćeno 990 INR.

I meni je pokazalo da je detektovalo stranu karticu i da izaberem zemlju kartice. Stavio USA i prošlo bez problema. Očito da ne proveravaju to nego moraju da pitaju samo.

Nešto onda nije kako treba.
Uzeo sam kredit za 150 rsd, probao sam dvadesetak brojeva, ni na jednom ne stiže SMS. Tako da sam se zaglavio na koraku kreiranja broja, nisam još ni došao do Flipkart aplikacije. Doduše, koristim android verziju SMS Virtual, mada ne verujem da postoji neka razlika imeđu te i iOS verzije.

Pogledajte prilog 524786
Ja sam probao nekoliko puta, prošlo mi tek kad sam preko browsera išao na sign up na flipkart sa VPN (ne znam da li je obavezan VPN)

Prolazi i preko virtual sms aplikacije, samo treba biti strpljiv i probati vise brojeva, mislim da je meni proslo sa 4. ili 5. brojem da je stigao aktivacioni kod. Takodje i autorizacija kartice prilicno kasni, verovatno zbog VPN-a. Mene je na kraju izaslo 10,01e i 149din. Vodite raacuna gde stavljate i koje kartice..

• Like
Reagovanja: S03
Koji je to tip koda, gde se aktivira? Ako imas vec indijsku pretplatu, jel moze da se doda?

Meni nece da prodje visa devizna kaze da mora biti iz podrzanih zemalja🫣🤔

Gde bih to trebao da ucinim?

Na sajtu ili u app?Cim krenem da kucam u aplikaciji meni izbaci da kartica nije iz podrzanih zemalja?

Ja ne mogu nikako da dobijem code na virtualnom broju da se registrujem na Flipkart... Probao sam tri aplikacije za Virtuelni broj i ni na jednoj ne stize OTP kod onaj sa flipkart-a

Ja ne mogu nikako da dobijem code na virtualnom broju da se registrujem na Flipkart... Probao sam tri aplikacije za Virtuelni broj i ni na jednoj ne stize OTP kod onaj sa flipkart-a
Meni je prošlo iz trećeg pokušaja, sa tim da je prošlo tek kad sam uključio VPN (a bio sam na webu ne na app)

isto i kod mene, pokušao sam jedno 100 puta i nema pomaka, probao i sa i bez VPN-a

^Isto... Evo sad menajm VPN-ove, proba sam sa Urban VPN nista, sad sam skinuo SurfShark da vidim dal ce sa njim.. Od plikacija probo sam VSim, Virutal Numbers i jos neki Virutal i nece ni sa jednom da prodje

A da li pokušavate preko weba na flipkart? I idete na sign up. Jer preko weba mi je govorilo koji broj je vec iskorišćen na flipkartu, u app ne govori. Moguće da su i vaši brojevi vec iskorišćeni

Nazad
Vrh Dno