Martin Mystere
Čuven
- Učlanjen(a)
- 04.02.2007
- Poena
- 935
Sasvim pristojna "utepaj gi svi" akcija.
Smešan je tvoj komentar u originalnoj formi pre nego što si ga izmenio. Jer je izjava da je "možda najbolji" RocknRolla.Meni možda i najbolji
@shamanNS što "🤣"? Da, uz kultne dvocevke i dijamante, definitivno u top 3 (iz mog ugla gledano naravno).![]()
Pa dobro, nisi shvatio da sam se nadovezao na diskusiju o Ričijevim filmovima, ništa strašno. A i Metju Von mi je gotivan, kad ga već spominješ. Tako da dolazimo do zaključka da nam se ukusi po pitanju kinematografije razilaze. Svako dobro ✌️Smešan je tvoj komentar u originalnoj formi pre nego što si ga izmenio. Jer je izjava da je "možda najbolji" RocknRolla.
Čovek napravio 2 odlična filma na startu karijere (a i to je realno 2 puta isti fazon filma) i posle teško da je skupio 2.5 solidna filma.
RocknRolla je samo osrednje uspešan pokušaj da po 3. put napravi film po istoj formuli. I ništa bolji film od Layer Cake (koji nije režirao Riči ali nema veze, njegov drugar ga solidno oponaša) koji je takođe ripoff te formule.
Probaj calibre (2018). Niskubudzetni ali meni je drzao paznju. To mi prvo palo napamet ali generalo su djubre filmoviKoje vredjanje inteligencije. Prekinuo gledanje. Ima li neki ok film na Netfliksu?
Naravno da jesam shvatio i da je bilo jasno. Zato si i dobio 😂 reakciju : zbog izjave da ti je RocknDolla (možda) najbolji Ričijev film. Što je apsolutno apsurdno izjaviti kad isti čovek režirao Lock, Stock i Snatch koji su duplo bolji filmovi.nisi shvatio da sam se nadovezao na diskusiju o Ričijevim filmovima, ništa strašno.
Sva tri filma su sličnog kalupa, ne mogu odvojiti koji je bolji, zato sam i napisao "možda". U mom slučaju nijanse odlučuju, u tvom (kao i širem auditorijumu) ne.Naravno da jesam shvatio i da je bilo jasno. Zato si i dobio 😂 reakciju : zbog izjave da ti je RocknDolla (možda) najbolji Ričijev film. Što je apsolutno apsurdno izjaviti kad isti čovek režirao Lock, Stock i Snatch koji su duplo bolji filmovi.
Uze mi reč iz usta 😁 +1 za "Redirected" 👌Koliko se sećam, iz tog fazona mi je ovaj bio ok. Ni približno lock stocku i ostalima, ali da kazemo korektna zezancija.
Malo je smesno da neko smatra svoje subjektivno msiljenje za apsolutno tacno, pogotovo oko filmova. Svako ima svoje favorite iz raznih razloga.Smešan je tvoj komentar u originalnoj formi pre nego što si ga izmenio. Jer je izjava da je "možda najbolji" RocknRolla.
Je l' ovo tema slepog praćenja imdb liste ili? "Problem" sa ocenom kod RocknRolla filma je čista reciklaža prethodna dva filma (nedostatak originalnosti). Ma i da sam naveo niže rangirani film, verovatno postoji razlog zašto mi je "najbolji/među najboljima". Evo metacritic npr kaže da su sva tri filma stilski, režiserski i po kvalitetu unutar 10% razlike (dok su user score ocene skoro pa identične). I šta ćemo sad? 🤷Što reče kolega @martin, složićemo se da se ne slažemo i privesti ovu debatu kraju. Pozdrav.@Nenad22
Omiljeni i najbolji su dve različite stvari. A nema ničeg subjektivnog u stavu da su Lock, Stock i Snatch mnooogo bolji filmovi od RocknRolla, to je objektivno tako (i to odražava i IMDB ocena)
Subjektivno može da bude tek to ko smatra da li je bolji Snatch ili bolji Lock, Stock.
Ništa, i dalje važi shaman critic >> metacritic 😇Evo metacritic npr kaže da su sva tri filma stilski, režiserski i po kvalitetu unutar 10% razlike (dok su user score ocene skoro pa identične). I šta ćemo sad? 🤷
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari