Znam proceduru oko fake "raskidanja", već sam 2 puta produžavao mts BOX, jedino što se promenilo od pre 2 godine je da se više IDP ne traži od sadašnjeg, već od operatera kod koga navodno želiš da pređeš.Ne, sada se zahtev za prelazak podnosi direktno kod operatera kod kog želiš da pređeš. Alternativno, odeš u MTS i podneseš zahtev za raskid ugovora (ili ih zoveš i slično, ima različitih iskustava, mogu se naći na temi), a ne raskineš ga na licu mesta, što znači da očekuješ ponudu za zadržavanje. Pritom su dobre šanse da neće odmah ponuditi sva 24 meseca upola cene, pa onda odbijaš niže ponude dok ne stigneš do željene.
A1 nudi ovo što je mr008 ispod napisao, već sam dobio ponudu od njihovog akvizitera ovde na forumu za paket Duo za 2.000 din. (redovna cena 2.500). Praktično isti paket kao mts od 5.500. 😁 Čak i da mts da popust 50% 24UO, to je 2.750 mesečno, odnosno 18.000 više za 2 godine nego A1. Tako da ću najverovatnije u A1, jedino što me malo brine što generalno ne znam kako im šljaka net i tv, koliko često su prekidi, kakva je podrška i sl., na A1 temi su šareni komentari. MTS radi super, ali cene im vređaju inteligenciju prosečnog korisnika.Sada je dovoljno samo pozvati 064/733 i tražiti info vezano za "proceduru prelaska na A1optiku" jer oni nude 12 meseci po 1 din.
Kroz dan-dva, MTS zove nazad i nudi na sva 24 meseca 50% na bilo koji BOX
Tako je.Trenutno nude 500din popusta na zvanicne cene, nema ponude ni u poslovnici ni kod akvizitera, ista je ponuda, a ja jos nisam nasao akvizitera koji nudu 12m za 1din
Znam da znaš, nego sam naglasio da sada lakše prolazi i ovaj alternativni predlog, sa prostom najavom raskida kod njih, bez procedure prelaska. Ranije su se slabije otvarali na takve "pretnje", ali sad su i tu popustili, mada može da zatreba više razgovora dok ne ponude 50% na celu UO. Svakako, ta ti opcija više nije važna, budući da si se dogovorio sa A1.Znam proceduru oko fake "raskidanja", već sam 2 puta produžavao mts BOX, jedino što se promenilo od pre 2 godine je da se više IDP ne traži od sadašnjeg, već od operatera kod koga navodno želiš da pređeš.
Takođe mogu da potvrdim.Trenutno nude 500din popusta na zvanicne cene, nema ponude ni u poslovnici ni kod akvizitera, ista je ponuda, a ja jos nisam nasao akvizitera koji nudu 12m za 1din
Nisam se definitivno degovorio, ali pošto mts nudi max. 50%, što je opet skuplje od A1, to je najverovatniji rasplet. Svakako ću sačekati da vidim šta nude. Možda mi u mts-u kažu: "Gospodine, nemamo nikakav razlog za ovo, ali za vas 18 meseci po dinar!" 😂Znam da znaš, nego sam naglasio da sada lakše prolazi i ovaj alternativni predlog, sa prostom najavom raskida kod njih, bez procedure prelaska. Ranije su se slabije otvarali na takve "pretnje", ali sad su i tu popustili, mada može da zatreba više razgovora dok ne ponude 50% na celu UO. Svakako, ta ti opcija više nije važna, budući da si se dogovorio sa A1.
Realna prica je da uzmes box na 50% i pored njega 5ica s za 70% ako ti ona radi posao.Nisam se definitivno degovorio, ali pošto mts nudi max. 50%, što je opet skuplje od A1, to je najverovatniji rasplet. Svakako ću sačekati da vidim šta nude. Možda mi u mts-u kažu: "Gospodine, nemamo nikakav razlog za ovo, ali za vas 18 meseci po dinar!" 😂
Ne treba mi za fon, to je davno rešeno...Realna prica je da uzmes box na 50% i pored njega 5ica s za 70% ako ti ona radi posao.
Da li u tom slucaju rade BBTF i IPTV?Kako funkcioniše LTE backup kod BOX paketa.Vidim da pise da je to nekakva dodatna opcija.Da li postoji neki limit,ili radi samo kada je optika u kvaru?
U ponudi je može se dobiti,ali zaključaju lte modem na tvoju lokaciju i radi samo kada ti pukne optika,u principu interesntno za firme i one koji rade od kuće,a treba im 100% pouzdan net.Pravo je pitanje funkcioniše li to uopšte, jer znam da su se neki raspitivali i dobili odgovor da to nije u ponudi. Ili je možda do lokacije, baš ne znam.
Jer 600 milki ili vise. 😃Продужили уговор са Премијер Лигом до 2034 године.
Зато мало по мало поскупљује.
Колико је то коштало задовољство...
Mnogo mnogo manje .Obzirom da je jedini distribution na ovim prostorima ArenaSport . To vreme suludih dizanja cena izmedju UM i Telekoma je proslo .Pobedom Telekoma ocigledno . I za ostale lige cena ce biti visetruko manja obzirom da jedini ozbiljan dostributer sportskog sadrzaja ovde postala Arena sport .Jer 600 milki ili vise. 😃
Moze i prebacivanje mobilnog kod A1 sa 50% popusta i plus telefon na rate.Ne znam da li su ovi iz MTS ozbiljni? Za mesec dana istice BOX4, trenutna cena je 6688din ali problem je ADSL koji jedva dobaci 6cu, ali njima je to ok jer kao stabilan je net i ne moze bolje jer je udaljenost 2km od centrale. Novi ugovor ide preko 7000 din i oni se ponasaju kao da je sve normala. Jedino Orion nudi neku optiku, ali su sarena iskustva. A1 mi rece da nemaju mogucnosti. Jel imate neki savet, predlog? Sredinom feb. cu probati da izdogovaram neki popust, ali jednostavno je mat pozicija gde osim Oriona nema druge opcije. Jedan komsija ima Orion najjaci paket i kaze da leti ali ne daj Boze da zatreba support. Hvala unapred na savetima i pomoci.👍
Kako se dolazi do ovih cena , na sajtu 1500 i 400 din.?A1 bežični kućni net, brzina do 50/10 ( 1112 din ) , prenos fiksnog broja u A1 ( 200 din )
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari