Spanjeli
Čuven
- Učlanjen(a)
- 27.10.2015
- Poena
- 655
Moja oprema
- CPU & Cooler
- Ryzen 7 5700G
- Matična ploča
- MSI B450 Tomahawk
- RAM
- 32GB Fury
- GPU
- Asus dual rtx 4060
- Monitor
- ViewSonic 3276-2k-mhd
- Tablet
- Mi Pad 7
- Mobilni telefon
- Vivo x100 ultra
- Pametni uređaji
- Watch gt3 pro
Ma kakvih petoro, da nas ima 500k opet je to smešno. Mislim da je Samsung samo u prvoj polovini godine prodao oko 8mil komada S25U.Mislim da gresis ,ja znam bar petoro koji ce odmah da kupe ,naravno cn verziju ,sto bi bacali pare na global. Ona sigurno nece biti 1,5k.
Da izađu x300u i x9ultra globalno, opet neće zajedno uspeti da imaju toliko kupaca po ceni od 1500+ eur.
Kineski automobili se prodaju jer su i do 3x jeftiniji od evropske konkurencije a pružaju isto ili više, a mi ovde pričamo o uspehu telefona koji treba da izađu po istoj ili višoj ceni od glavnih konkurenata. I nije bitno da li ćemo mi da nastavimo da kupujemo CN verzije, već koliko će biti prodato global verzija.Ma znam ali ti pricam globalno ,kum mi je trenutno u Spaniji o kaze mi da je svaki drugi automobil kinez,zasto mislis da to ne moze da se desi i sa telefonima. Ja se sigurno na samsung necu vracati skoro kao ni ljudi koje sam nagovorio da probaju vivo. Mozda i ja gresim ali svakako i da isto kostaju uzeo bih vivo jer nudi mnogo vise