Šta je novo?

Pametni uređaji Elektricni rostilj

Fitnes narukvice, sijalice, pametni usisivači i sl.

Tomsast

Poštovan
Učlanjen(a)
04.01.2023
Poena
75
Koji kontaktni rostilj uzeti da ima snagu i da rostilja a ne bari meso?
P. S. Ne mora da bude pametan 😂

Ja sam hteo da kupim ovaj, ali sam odustao posto jedem rostilj meso mozda 1-2 puta mesecno. Tada je kostao 30k sve je poskupelo zadnjih par godina...

Deluje najbolji... Jos da mu nasi nisu naduvali cenu .. Ko sporet 🤦🏻‍♂️

Ali kontaktiracemo bracu Madjare 😁

Ja sam hteo da kupim ovaj, ali sam odustao posto jedem rostilj meso mozda 1-2 puta mesecno. Tada je kostao 30k sve je poskupelo zadnjih par godina...
Ovo deluje kao bas ozbiljna sprava 👍🏻

Ako dobro znam, to je stariji model (nisam siguran).
Mi ovaj koristimo godinama, kliknes sta peces i ostalo sve sam odradi, jedino ne stavlja i ne vadi sam hranu 🙂

I ovaj je automatizovan koliko sam video na YT, ali to je sad manje bitno. Da mnogo ne gusim temu, jel kad peces burger (pljeskavicu) zatvoris poklopac i istovremeno se obe strane peku ? I kakv je ukus pljeskavice u odnosu na klasican rostilj ?

Za ukus dima imas dimljenu so i ovaj tecni dim, stavlja se par kapi na kilogram mesa ili u marinadi ako se marinira rostilj meso pre mlevenja

Da

Nama odlican, iako fali "ukus dima" klasicnog rostilja.
Ono sto me uvek odusevi je kako ispece batake, krilca i pilece meso uopste.
Koliko ga dugo imas? Citam komentare da teflon nije nesto visokog kvaliteta i hoce da ispuca, a i da programi nisu sjajni jer ni jedan bilo koje meso ne ne dovede do u 'tvrdo' kuvano vec ljudi uglavnom ponove program ili koriste manuelna podeaavanja.

Ovaj sam i uzivo video i zaista deluje bas kvalitetno... Sta mi se svidelo ? KERAMIKA. Sta mi se nije dopalo? Manje od 1500w
Kakve to ima veze kad ga ne smeš pojačati na max, inače sve izgori. Frljate se watima kao sa napajanjima za računare. Ne okreće se prase na njemu.

Poslednja izmena od urednika:
Koliko ga dugo imas?
Godinama, ni ne secam se kada je uzet...
Ne fali mu nista a ploce koje se skidaju radi ciscenja se peru u masini.
MegaSkot je u pravu, watti ovde ne igraju ulogu kao kod otvorenih rostilja tj kada je grejac izlozen direktno vazduhu.

Ok naucite me, moja logika je bila da usled nedostatka snage umesto da griluju meso... Ta agonija se prolongira i mesto da se pece ono se bari i bude ocajno i zilavo... Meni rostilj jeste za na max, jok da ga mrcvarim i barim.

Ok naucite me, moja logika je bila da usled nedostatka snage umesto da griluju meso...
Upalis sijalicu od 60W na 5 min i pokusaj da je odvrnes. Kao sto i sam znas, ima da ti sprzi prste. A kako kada je samo 60W...
Nema tu sta da se uci. Sistem je zatvoren, jedino gde moze toplota sa grejaca da ode su ploce za pecenje, (skoro) sva energija je tamo usmerena.
Ovaj moj je 2kW i to samo zato da skrati vreme zagrevanja ploca. Cim ih zagreje na zeljenu temp, ide na 50% snage i samo odrzava zeljenu temp.
Ne mrcvari i ne bari nista, savrseno (za moj ukus) ispece. Isto i kod MegaSkota, to su provereno dokazani uredjaji.
Pre ovog sam imao onaj jeftini otvoreni, gde se vidi grejac koji je ispod celicne resetke. Iako je bio 2.5kW, taj je bas mrcvario i bario i trebalo mi pola dana da ispecem klopu za familiju. Ovo je poezija u odnosu na taj krs.

Upalis sijalicu od 60W na 5 min i pokusaj da je odvrnes. Kao sto i sam znas, ima da ti sprzi prste. A kako kada je samo 60W...
Nema tu sta da se uci. Sistem je zatvoren, jedino gde moze toplota sa grejaca da ode su ploce za pecenje, (skoro) sva energija je tamo usmerena.
Ovaj moj je 2kW i to samo zato da skrati vreme zagrevanja ploca. Cim ih zagreje na zeljenu temp, ide na 50% snage i samo odrzava zeljenu temp.
Ne mrcvari i ne bari nista, savrseno (za moj ukus) ispece. Isto i kod MegaSkota, to su provereno dokazani uredjaji.
Pre ovog sam imao onaj jeftini otvoreni, gde se vidi grejac koji je ispod celicne resetke. Iako je bio 2.5kW, taj je bas mrcvario i bario i trebalo mi pola dana da ispecem klopu za familiju. Ovo je poezija u odnosu na taj krs.
Skontao si cega sam se plasio. Hvala veliko na detaljnom objasnjenju 🙂

Uh al imaju verzija, koja je razlika između običnog Optigrill Contact i Optigrill+?

Godinama, ni ne secam se kada je uzet...
Ne fali mu nista a ploce koje se skidaju radi ciscenja se peru u masini.
MegaSkot je u pravu, watti ovde ne igraju ulogu kao kod otvorenih rostilja tj kada je grejac izlozen direktno
Jesi li do sada menjao ploce? Sudomasina ne pravi probleme? Da li mozda i onu plasticnu posudu za masti stavljas u sudo ili ona mora rucno?

Uzeo sam Xl varijantu i bas sam zadovoljan, izuzetan uredjaj . Tefalu 🎩 dole.

Nazad
Vrh Dno