Tefal OptigrillKoji kontaktni rostilj uzeti da ima snagu i da rostilja a ne bari meso?
P. S. Ne mora da bude pametan 😂
Deluje najbolji... Jos da mu nasi nisu naduvali cenu .. Ko sporet 🤦🏻♂️
Ovo deluje kao bas ozbiljna sprava 👍🏻Ja sam hteo da kupim ovaj, ali sam odustao posto jedem rostilj meso mozda 1-2 puta mesecno. Tada je kostao 30k sve je poskupelo zadnjih par godina...
![]()
EcoGrill HOME S - Eco Grill
Količina ispečenog mesa: 4 (kg/h) Dimenzije: 540x350x180 (mm) Dimenzije grejne površine: 370x250 (mm) Snaga P: 2200 (W) Napojni kabal s: 3×2.5 (mm²) Napon / Frekvencija U(V)/ƒ: 230/1N/50 (Hz) Dostizanje radne temp. T: 5 (minuta) Podesiva temperatura: 50-320°C Neto težina: 10kg Bruto težina...ecogrill.rs
Jel to ovaj model ili neki drugi, posto ovom i nije nesto visoka cenaDeluje najbolji... Jos da mu nasi nisu naduvali cenu .. Ko sporet 🤦🏻♂️
Ali kontaktiracemo bracu Madjare 😁
Dakad peces burger (pljeskavicu) zatvoris poklopac i istovremeno se obe strane peku ?
Nama odlican, iako fali "ukus dima" klasicnog rostilja.kakv je ukus pljeskavice u odnosu na klasican rostilj ?
Koliko ga dugo imas? Citam komentare da teflon nije nesto visokog kvaliteta i hoce da ispuca, a i da programi nisu sjajni jer ni jedan bilo koje meso ne ne dovede do u 'tvrdo' kuvano vec ljudi uglavnom ponove program ili koriste manuelna podeaavanja.Da
Nama odlican, iako fali "ukus dima" klasicnog rostilja.
Ono sto me uvek odusevi je kako ispece batake, krilca i pilece meso uopste.
Kakve to ima veze kad ga ne smeš pojačati na max, inače sve izgori. Frljate se watima kao sa napajanjima za računare. Ne okreće se prase na njemu.Ovaj sam i uzivo video i zaista deluje bas kvalitetno... Sta mi se svidelo ? KERAMIKA. Sta mi se nije dopalo? Manje od 1500w
Godinama, ni ne secam se kada je uzet...Koliko ga dugo imas?
Upalis sijalicu od 60W na 5 min i pokusaj da je odvrnes. Kao sto i sam znas, ima da ti sprzi prste. A kako kada je samo 60W...Ok naucite me, moja logika je bila da usled nedostatka snage umesto da griluju meso...
Jel ima da se kupi kod nas?Ako dobro znam, to je stariji model (nisam siguran).
Mi ovaj koristimo godinama, kliknes sta peces i ostalo sve sam odradi, jedino ne stavlja i ne vadi sam hranu 🙂
Skontao si cega sam se plasio. Hvala veliko na detaljnom objasnjenju 🙂Upalis sijalicu od 60W na 5 min i pokusaj da je odvrnes. Kao sto i sam znas, ima da ti sprzi prste. A kako kada je samo 60W...
Nema tu sta da se uci. Sistem je zatvoren, jedino gde moze toplota sa grejaca da ode su ploce za pecenje, (skoro) sva energija je tamo usmerena.
Ovaj moj je 2kW i to samo zato da skrati vreme zagrevanja ploca. Cim ih zagreje na zeljenu temp, ide na 50% snage i samo odrzava zeljenu temp.
Ne mrcvari i ne bari nista, savrseno (za moj ukus) ispece. Isto i kod MegaSkota, to su provereno dokazani uredjaji.
Pre ovog sam imao onaj jeftini otvoreni, gde se vidi grejac koji je ispod celicne resetke. Iako je bio 2.5kW, taj je bas mrcvario i bario i trebalo mi pola dana da ispecem klopu za familiju. Ovo je poezija u odnosu na taj krs.
Ima.... Sitnih 30k. Ali imas kod madjara vec od 100evropskih 🙂Jel ima da se kupi kod nas?
Wtf... Definitivno madjari ili deprevozSitnih 30k
A jel se na njemu pravi roštilj unutra u zatvorenom, ili na terasi ili u dvorištu? Kontam piletina moze unutra, ali mleveno meso?Nama odlican, iako fali "ukus dima" klasicnog rostilja.
Ono sto me uvek odusevi je kako ispece batake, krilca i pilece meso uopste.
Vise programa za pecenje...Uh al imaju verzija, koja je razlika između običnog Optigrill Contact i Optigrill+?
Jesi li do sada menjao ploce? Sudomasina ne pravi probleme? Da li mozda i onu plasticnu posudu za masti stavljas u sudo ili ona mora rucno?Godinama, ni ne secam se kada je uzet...
Ne fali mu nista a ploce koje se skidaju radi ciscenja se peru u masini.
MegaSkot je u pravu, watti ovde ne igraju ulogu kao kod otvorenih rostilja tj kada je grejac izlozen direktno
neJesi li do sada menjao ploce?
neSudomasina ne pravi probleme?
sve u sudoDa li mozda i onu plasticnu posudu za masti stavljas u sudo ili ona mora rucno?
Ovo je onda kupovina veka 🤦🏻♂️ne
ne
sve u sudo
Veruj odusevices se.... Prekulturan jedan aparat.Ponukan lepim iskustvima korisnika, poručih ga sa amazona.
Za sve nedelje putujem u Slo, pa ću ga preuzeti. Javljam iskustva.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari