U bre cim dodjem.kuci proverqvamada moj lg je star 6 god tvIma kako nema namešao drugaru pre 2 nedelje
Pitanje je da li tvoj LG ima stremioU bre cim dodjem.kuci proverqvamada moj lg je star 6 god tv
Stremio is available for LG WebOS TVs (models 2020 and newer) via the LG Content Store
Moj je 2019toPitanje je da li tvoj LG ima stremio
Sa starijim modelima ide preko browsera LG-a.Moj je 2019to
Pa i u Debridio ubacujea RD API, tako sa bi trebalo da su isit pod uslovom da na oba koristis RDZnam da je Debridio addon pitanje je bilo da li se razlikuje u odnosu na linkove real debrida koji se povlace iz torentia ili su to ti identicni linkovi?
Sa starijim modelima ide preko browsera LG-a.
Kako? Na google stremio app download i onda instal, i pojavi ce mi se medju ostalim aplikacijama ?Znam da je Debridio addon pitanje je bilo da li se razlikuje u odnosu na linkove real debrida koji se povlace iz torentia ili su to ti identicni linkovi?
Sa starijim modelima ide preko browsera LG-a.
Bookmarkujes i cepas, aktivira ti HDR prikaz na tvom TVu tako preko brownsera ?Ne direktno mi iz browsera radi odem na link stremia , ne skidam nikakvu aplikaciju.
Meni inteza pre 6m skinula skoro 18
Deibridio za razliku od terrentia ne radi bez Real Debrida / TorBoxa ili slicnih...dok Torrentio radi free, sto je mozda i glavni razlog to sto je cesto nedostupan tj nije online..Debridio se placa oko 1$ mesecno,po meni je to stabilnija opcija od torrentia, ponavljam moras imati neki placeni debrid koji ces da povezes sa njim.Znam da je Debridio addon pitanje je bilo da li se razlikuje u odnosu na linkove real debrida koji se povlace iz torentia ili su to ti identicni linkovi?
Ako i dalje mislis da je do Stremia (sto nikako nema smisla sta god da nadjes na AI) odradi fabricki reset TVa i sta god da je doslo kroz neko podesavanje, a nije HW kvar, mora da se sredi.Postovanje svima,
Imam veliki izazov te molim ljude dobre volje za pomoc 🙂
Naime imam Sony tv 50 x75wl, star 2 mjeseca i na njemu instalirane app Eon i Move i jos stosta. Slika do instaliranja Stremia bila zvek, cista ko suza na Hd kanalima, filmovi sa externog HD-a sa superiornom jasnocom, upscaling vrh itd.
I onda me djeca nagovorise da instaliram Stremio na sami tv (zvanicno sa google playa) i od tada nastade haos. Slika je na Stremiju je bila odlicna ali sve druge pomenute app Eon/Move/hbo su pocele istog momenta da trokiraju, sjeckaju, i sto je najbitnije kvalitet slike je toliko degradiran, prosto nevjerovatna razlika u odnosu na ranije!
Provjerio sam odmah internet brzinu, i bukvalno pokazuje >200mb/s. Dakle nije to🙂
Bacih se na google, AI i svasta tamo protah, da su Sony noviji tv jako osjetljivi na Stremio, da mogu pokupiti neka njegova podesavanja slike, "zbuniti" inace odlicno sony procesiranje slike, trigerovati downscaling itd!! I bukvalno mi izgleda da je tako....
Odmah sam deinstalirao Stremio ali problem sa kvaliteom slike je ostao (osim sto je seckanje, i bufering prestao). Slika sa hd videa je zapravo kao Sd u najboljem izdanju, pixelizacija je vidljiva, cini se bez local dimminga, "mreskamje" tamnih zona i sl. Gilmovi sa hard fiska takodje takodje jako degradirani...
Pokusao sam sa onim osnovnim stvarima koje me savjetovao google/ai, da resetujem tv, iskljucenje iz struje, da obrisem cash iz aplikacija eon i sl. , da obrisem cash u media sistemskoj app, da pprovjerim sve opcije na tv koje se ticu slike, sve to uradio, i vidim da su sva podesavanja kao sto su i bila ranije... Naravno, kako to obicno biva, negdje mi se savjetuje da iskljucim smanjivanje dig. suma, a nedje da ukljucim na "visoko"...itd.itd...
Poslednja opcija je fabricki reset ali bih to odlozio do daljnjeg, mrzi mi da instaliram i podesavam sve iz pocetka.
Da li je neko imao slican problem i kako ga je rijesio?
Hvala unaprijed!
Tako ce biti na kraju, hvala mnogo.Ako i dalje mislis da je do Stremia (sto nikako nema smisla sta god da nadjes na AI) odradi fabricki reset TVa i sta god da je doslo kroz neko podesavanje, a nije HW kvar, mora da se sredi.
Ako fabricki reset resi problem, onda samo instaliraj Stremio pa ces biti siguran.
Ne sećam se da li se pojavila ikonica ali sećam se da sam pustio LOTR na Stremiju, prvo na Yettel boksu pa onda na TV aplikaciji da uporedim i razlika u slici je bila drastična (u korist TV aplikacije, naravno). Tako da sam batalio Yettel box skroz.Posttovanje da li se vama aktivira hdr u desnom ili levom uglu na stremio appu kad pustite neki 4h hdr sadrzaj! Naravno tv podrzava isti! Da napomenem da.mi je stremio na yetelowom boxu!
Nema veze sa Stremiom već si verovatno promenio u nekom trenutku podešavanja slike.Postovanje svima,
Imam veliki izazov te molim ljude dobre volje za pomoc 🙂
Naime imam Sony tv 50 x75wl, star 2 mjeseca i na njemu instalirane app Eon i Move i jos stosta. Slika do instaliranja Stremia bila zvek, cista ko suza na Hd kanalima, filmovi sa externog HD-a sa superiornom jasnocom, upscaling vrh itd.
I onda me djeca nagovorise da instaliram Stremio na sami tv (zvanicno sa google playa) i od tada nastade haos. Slika je na Stremiju je bila odlicna ali sve druge pomenute app Eon/Move/hbo su pocele istog momenta da trokiraju, sjeckaju, i sto je najbitnije kvalitet slike je toliko degradiran, prosto nevjerovatna razlika u odnosu na ranije!
Provjerio sam odmah internet brzinu, i bukvalno pokazuje >200mb/s. Dakle nije to🙂
Bacih se na google, AI i svasta tamo protah, da su Sony noviji tv jako osjetljivi na Stremio, da mogu pokupiti neka njegova podesavanja slike, "zbuniti" inace odlicno sony procesiranje slike, trigerovati downscaling itd!! I bukvalno mi izgleda da je tako....
Odmah sam deinstalirao Stremio ali problem sa kvaliteom slike je ostao (osim sto je seckanje, i bufering prestao). Slika sa hd videa je zapravo kao Sd u najboljem izdanju, pixelizacija je vidljiva, cini se bez local dimminga, "mreskamje" tamnih zona i sl. Gilmovi sa hard fiska takodje takodje jako degradirani...
Pokusao sam sa onim osnovnim stvarima koje me savjetovao google/ai, da resetujem tv, iskljucenje iz struje, da obrisem cash iz aplikacija eon i sl. , da obrisem cash u media sistemskoj app, da pprovjerim sve opcije na tv koje se ticu slike, sve to uradio, i vidim da su sva podesavanja kao sto su i bila ranije... Naravno, kako to obicno biva, negdje mi se savjetuje da iskljucim smanjivanje dig. suma, a nedje da ukljucim na "visoko"...itd.itd...
Poslednja opcija je fabricki reset ali bih to odlozio do daljnjeg, mrzi mi da instaliram i podesavam sve iz pocetka.
Da li je neko imao slican problem i kako ga je rijesio?
Hvala unaprijed!
Do yettel box-a je, odeš na podešavanja box-a i prebaciš adaptive hdr u always hdr. Neki yettelovi boxovi (ako ne i svi) ne znaju da prebace sliku iz sdr u hdr.Posttovanje da li se vama aktivira hdr u desnom ili levom uglu na stremio appu kad pustite neki 4h hdr sadrzaj! Naravno tv podrzava isti! Da napomenem da.mi je stremio na yetelowom boxu!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari