Nešto neće EDIT... Zvao sam Apple Support, razlog je zato što je telefon kupljen u Mađarskoj a pokušavam preko US naloga... Pokušaću sutra da sredim preko nemačkog naloga vidim da je neko u temi imao iskustva.Kupih danas Iphone 17 i da platim apple care cvrc! Nema opcije nigde, daje mi samo opciju za airpods da uzmem ili da ugasim za Iphone 13 pro. Na sajtu check coverege kad unesem serijski broj izbacuje This device is not eligible for additional coverage. Jel imao neko sličnih problema?
Uzeh nov telefon samo zbog AppleCare...
Za ocekivati od Apple-a, jer je poznat po svojim ekstremnim ogranicenjima.Nešto neće EDIT... Zvao sam Apple Support, razlog je zato što je telefon kupljen u Mađarskoj a pokušavam preko US naloga... Pokušaću sutra da sredim preko nemačkog naloga vidim da je neko u temi imao iskustva.
Stvarno ne znam, airpods pro 3 su isto iz Mađarske a može da se aktivira. Probaću preko Nemačkog ili Britanskog naloga ..Zašto ne može kupljen u Mađarskoj a može kupljen u Srbiji?
Skoro smo aktivirali 17pro kupljen u Srbiji na USA nalogu, pa mi nije baš jasan taj deo osim ako nema veze sa EU ograničenjima. Sigurno nije prethodno aktiviran ili nešto slično?
Koji je razlog onda?Lik sa kojim si razgovarao iz Apple Support-a je bazični nivo i nije ti rekao tačnu informaciju.
You can start an AppleCare+ or AppleCare One plan when buying a new product with Apple in person, online, or through the Apple Store app. For 60 days after a new Apple purchase, you can get a new plan through the Settings app on your iPhone, iPad, or Mac. You can also upgrade to an AppleCare One plan if you have an active AppleCare+ plan. When you switch plans, we’ll automatically cancel your current one and refund any amount owed.
Ima smisla mada Na apple coverege sajtu piše Purchased 16.01.2026.,, ako uspem nešto pisaću...Ako na sajtu piše "This device is not eligible for additional coverage", vrlo verovatno znači da ga oni vode u bzi da je prodat pre više od dva meseca, a ti da bi dikazao suprotno, moraš da imaš račun, koji nemaš. Druga opcija je da ga neko odnese direktno u Apple store i tamo pokuša da to odradi.
Važno je da ti je nalog i sve na US, ali koliko kapira, to već jeste pošto ti nudi za Airpods.
Mislim da je nglasak na onom prvom navedenom, oni ga u bazi vode da je prodat pre više od dva meseca, a to je rok za kupovinu Apple care plus plana.
https://www.apple.com/applecare/
Ok, onda mi otpada taj deo, ne bi da rizikujem da placam bezveze a da ne moze. 😀 Nije neka svota, ali zasto da bacam pare bezveze...Tako je za navedene korake, ali ako misliš da kupiš AppleCare One, onda ne možeš da se vratiš na drugi nalog osim na onaj za koji je ta usluga plaćena. Uređaji koji su u okviru AppleCare One moraju, bar za sad, koliko znam, da budu uvek logovani na taj isti nalog.
Nije nijeDa nije e-sim model?
Nisu mi rekli da je kupljen u Mađarskoj već da je kupljen u regiji koja ima ograničenja za apple care( mada i ja mislim da pojma nema ni on iz call centra već da generički priča šta su mu rekli...)Ako su mu iz Apple support-a rekli da je kupljen u Mađarskoj, ne bi trebalo da je esim only model 😃
Mada realno nije logično to što si napisao da na apple coverege sajtu piše da je danas kuplje, a u prethodnom postu da na check covereg piše "This device is not eligible for additional coverage." 😃
Ako je ova informacija 100% tačna to je problem... Žena ga namestila prvo sa njenim apple id(srpski) pa sam ja posle izlogovao i ušao na svoj američki nalog na kom već imam apple care pretplatu za svoj telefon.Ako si ga aktivirao prvo preko našeg ili mađarskog npr. naloga, možeš da se pozdraviš sa AC+.
Još mi jedino pada na pamet da pitam da li si ti uopšte aktivirao telefon? Ono tipa upalio, ulogovao se na USA nalog, podesio šta si hteo i telefon je u funkciji?
+1Nema veze što je prvo aktiviran sa našim Apple nalogom. Mnogi su to prvo radili logujući se sa domaćim Apple
Samo da pitam, neko je ovde pomenuo pa ne znam da li je sala ili ozbiljno. Da li u istyle, pro mobi ili macolu kada nosimo da reklamiramo sa apple care telefon moramo za njega da imamo fiskalni ili je kao i pre?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari