Šta je novo?

AliExpress - ŠTA DA KUPIM? (i komentari - iskustva u vezi predloženih proizvoda)

Bio je Zeblaze Stratos sa GPSom za 20ak dolara u lepa vremena ali nema vise.

Crni GTR 3 Pro je isto ok ali mu je cena visa.

Ovo je za prvi sat prica, jer se ljudi zalete pa uzmu nesto i ne koriste ni 10% opcija, posle vidis sta ti treba pa uzmes krsteno spram toga.

Jel vam se desi nekad da se ne primenjuje popust na novčiće koji se nudi na onoj generalnoj strani gde se vide svi popusti? Tipa, daje mi 7%, i dole stoji već neka cena, ali kad uđem da kupim, stoji 2% i veća cena.

Malopre su mi u posti naplatili 52din za neki paket placen 50c. Kaze mi ovaj u posti nemam pojma sta ovo naplacuju. Kaze jednom liku su naplatili 1 dinar, kaze morali smo da zovemo da proverimo da nije greska, rekli im nije. 😀 Kraljevo BTW.

evo i meni se prvi put desilo danas da su poslali paket(e) i traže 660 dinara, PJXXXXXXXXXRS pošiljka, Kragujevac

Za tri paketa ukupne vrednosti od 3000 dinara platio sam 660. Sva tri su bila LA-HU pošiljka, prepakovani su u jedan PJ-RS paket.

Nije na popustu, al radi odlicno. Ja na android boxu izvlacim punu brzinu neta.

I just found this on AliExpress:
RSD1,267.15 | USB 3.0 HUB 1000Mbps 3 Ports USB 3.0 Type C HUB USB to Rj45 Gigabit Ethernet Adapter RTL8153 for MacBook Laptop Computer

Imam taj kumi gw6 skoro godinu dana, radi odlično. Ja sam ga platio 22€ tada uz mkd coine. Baterija oko 6-7 dana bez problema, tokom dana je povezan na BT sa telefonom. Sasvim pristojno se čuje tokom razgovora, notifikacije stižu uredno, nekih 10ak M od telefona udaljen radi BT.
Jel ima KUMI vibraciju kad zvoni telefon?

Sve zavisi od toga šta je Kinez napisao na deklaraciji, a to redovno prelepe u pošti na CN paketima.

Meni je lepo bilo napisano sve, pa su opet lupili neku cenu 😀

Posiljka od 4,92$ naplacena oko 270 din, tako da su krenuli da naplacuju i kod nas u Beogradu

Ja za sad imam licno mali uzorak ,uglavnom mi jos stizu kao LA HU. CN koje sam dobio su bile toliko ulepljene da nisam dosao do kineske nalepnice.
Problem je sto CN posiljku ne mozes da eskiviras kao posiljke za BEX.

Pa CN idu direktno Kina - Srbija (BEG), tako da ako je neko ulepio pakete i pogrešno procenio to su naši!

Satici kumi idu mozda kao CN jer je choice radnja, jos ako je kinez nalepio bar 40$ cenu, ovi ce da osamare tacno kol'ko je satic kostao.

XIAOMI MIJIA Smart Servo-Oscillation Electric Toothbrush Pro, IPX8 Waterproof & Travel Lock, 180-day long battery life, App Control

Najnovija Xiaomi četkica za zube (MES613), slične u Srbiji su više stotina €, kupljena za 68.38$ 🙂

Jedina mana:
Because this product is a Chinese version, please change the country to "China" when connecting the "MI HOME" APP, and the language can be set to English. If your Mi Home account have connected to other devices in other regions,then it cannot be connected to
China devices at the same time!

Poslednja izmena:
Stize mi jutros notifikacija za neke trake koje sam narucio 24.11., stizu polako

Ja preko 20 dana cekam jedan temu paket lol

Nazad
Vrh Dno