Šta je novo?

Kolekcije sa kioska

Jel to danas izaslo?

Pozdrav svima, ne uspevam da nadjem u Nišu kacige star wars. Propustila sam nekoliko brojeva. Da li neko zna gde ih ima? Fale mi 30 , 31 i 29. Zadnji 32 sam našla.

Apsolutno nikada nisam video Pežo 404 u ovoj boji.

Najlepša je bila ona crvena boja.
Secam se kao klinac 5 6 7 godina, komsija je imao 2 komada, jedan za delove jedan koji je vozio. MIslim da je tad taj auto bio star 20 godina, ali ovaj funkcionalan bio u odlicnom stanju, samo se secam da mu je boja matirala skroz. Posle kao da mi je vreme proletelo, oba auta su iscezla odjednom, a komsija je dovezao 505 sa nekim ludackim motorom koji se cuo u celom kraju, ali je taj auto bio veoma kvlalitetniji i napredniji.

1764761875883.png
1764761886597.png

Poslednja izmena:
Upravo sastavljen...
Malo obrađena pozadina slike uz AI...
8740.png

Magneti su i kod mene slabi... Ruke su mi čvrste,ali još ih nisam probao savijati....

Jel Iron man kompletiran sa 100. brojem?

Nije... Biće još par brojeva, kao damaged in battle suit...

Lepo izgleda jeep, ali izgleda je u 3 razlicite boje izasao 😁

Ja ne razumem sad, kad izlaze kamioni? Po starom redosledu, a ovaj jedan je bio izuzetak pa je izasao 13, ili ide novi redosled koji je pomeren za nedelju dana unapred?

Hvala.

Ovi kamioni ovog tipa sto kod nas nikad nisu bili nemaju smisla, zaobilazim ih.

Zna li neko sta ce biti sledece za sklapanje. Iz Da dodge je zavrsen, iz hachette je zavrsena buba, titanik i marvel

Nije baš dugo bilo novih kolekcija, Zastava je već na pola gotova. Možda je malo tržište zasićeno neprodanim brojevima pa čekaju. U Hr je išla kolekcija sa kovanicama i novčanicama sveta, to bi uzimao odma kad bi kod nas krenulo.

Navodno na prolece krecu legendarni autobusi, a na jesen, vojne masine.

Pa onda legendarne trafike.

Legendarne autobuse imate na bugarskom sajtu deagostini.

A vojne masine kao war machine izbacuje samo marvel, a ima military vehicles, to je bolje da izadje to su u stvari pojedinacni modeli specijalnih vojnih masina.

Mislim da izlazi military vehicles. Autobusi valjda u razmeri 1:72. Ovo je info sa neke FB grupe.

Nazad
Vrh Dno