Da, čuveni A1. Otišao sam u njihovu poslovnicu a službenica me gleda blago telećim pogledom, pored nje neki lik koji nešto drnda po telefonu i ne obraća pažnju na mene, ni da uzvrati na dobar dan.
Ja ih pitam za njihove usluge a ona mi uvali flajer i kaže da odnesem kući i pročitam. Ja je gledam pa se gledam u neko ogledalo i pitam se jel stvarno tako izgledam!? Al ok,pitam za internet na mojoj adresi pošto mora mobilni net nema optike. Ona mi kaže da ne može, ok a zašto? Zato što kod vas nema 5G, reko dobro a kako moje kolege koriste vaš internet a sto metara od mene!? Ona mi kaže da je to prevaziđeno i da ne mogu da garantuju uslugu TV-a a pogotovo dva TV-a preko 4G. A ja joj kažem da iz telefona izvlačim 60mbs a ona kaže bez obzira nije stabilna veza. A onda joj ookažem na flajer gde piše mobilni net i tv a ona kaže Da ali samo u gradovima gde su korisnici bliže stanica, opet zbog stabilnosti i znate onda vam se taj internet protok smanjuje u nemate tu brzinu interneta... Ok hvala doviđenja. Meni dovoljno da shvatim sa kakvim pilićarima imam posla.
A vas sve da pitam: da vi imate firmu i da ste vi vlasnik Telekoma, Yetela, A1 dali biste vi davali korisnicima 50% umanjenje na 24 meseca. Dali biste vi davali konkurenciji da koristi vašu žičanu i optičku infrastrukturu?
Pitam zato jer ovde čujem bajkovite pričice za malu decu od verovatno promotera A1. Hoćete 24 meseca za dinar mesečno!? Pa hvala doviđenja idi gde znaš, tvoj dinar mi nebi bio potreban. Znači daju vam 24 meseca 50% što je suludo i vama ne valja!? Samo da znate takve ljude niko ne voli. Ja sam nalazio razne oonudo od Astra telekoma do A1 i nigde ali baš nigde nisam našao nešto realno da može da kod mene da se meri sa ttelekomom i supernovom po pitanju ponude koju daju. Ako uzmeš box 4 onaj osnovni ti dobiješ 50Giga neta na mobilnom a kod A1 samo 30. E to su te cake....