Na MTS-ovom Nokia G2425-B ONT-u radi IPv6 i u Route modu ako se ukljuci na sledeci nacin (u LAN ne mora se nista dirati, RA je vec ukljucen):Zanimljivost je da ni VDSL ni Optički huawei ruteri na mts optici nisu podešeni da od mreže zahtevaju IPv6-PD kroz PPPoE, već u podešavanju za tip IP mreže piše IPv4. Za sad izgleda samo mi koji koristimo bridge mode možemo da koristimo IPv6.
HG8145X6-6Te
ili da naiđeš na nekog dobronamernog ko bi ti hteo da to zameni čak i kad ti stari model najnormalnije radi.
Mozda.. Teoretski taj drugi je noviji AP sa novijim protokolom. U stvarnosti je svasta moguce ali pretpostavljam da nije neka razlika.Da li neko zna, malo strucnije pitanje...
Imam "stari" HG8245Q2 i dve sobe od modema bas je los signal, da li bi zamenom za noviji huawei modem HG8145X6-6Te dobio jaci signal/brzi, posto ovaj novi ima wifi 6 standard, a stari wifi 5, ili bi bilo slicno.
Sa net boost je neogranicen
Samo malo treba pročitati na sajtu šta je nemaš dodatnu fizičku karticu. Za ovaj drugi deo nisam 100% siguran ali čini mi se da ovo ide uz ove Huawei satove. Ovo je sa MTS sajtaJa sam na ovo mislio - https://mts.rs/Privatni/Mobilna/Usluge/Jedan-broj-na-vise-uredjaja Koliko vidim daju vam jos jednu sim karticu za 350din sa istim brojem/paketom koju sam mislio da stavim u 4g wifi ruter (ima da se uzme za 2 soma na kupujem prodajem) ali nesto sumnjam da ce da sljaka 🙂
Net boost brzina je sasvim ok, net limit je vec bio neupotrebljiv, net boost ucitava 1080p na yt bez problemaJel vi citate sta covek hoce? Hoce da ga stavi u stan pa mu sigurno ne treba ta brzina iz net boost-a.
Trebalo bi ali nije. Neko je odlucio da tako ne bude. Stoga je 1000/500 , a za poslovne korisnike je jos gore 1000/400.Ako postoji paket 600/600 zar sledeci ne bi trebao da je 1000/600?
Nemam MTS uslugu ali sam kod "crnca" na Cvetkovoj pijaci uzeo jedan HG8245Q2 za 100 dindži.Da li je moguće podesiti LAN2 i LAN3 port kao klasične LAN portove?
Kod mene nije bilo reseta. Rucno restartovao pppoe, ipv6 jos uvek radi. Ja sam na BNG_NS_NOVI-SAD-TKC_2Pre dva sata mi se resetovala pppoe konekcija i od tada nemam više IPv6. Kako je kod vas?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari