Znači ugovor se potpisuje na 25m? Jer moram i 25. mesec da platim..Nope…
Kad potpišeš “ispisnicu”, od tog momenta ti se računa poslednjih 30 dana koje treba da platiš (pod uslovom da ti je ugovrna obaveza istekla). Nakon isteka tih 30 dana imaš 5 ili 7 dana da vratiš opremu. Ovo je pravilo, sve ostalo su izuzeci.
Ugovorna obaveza je 24m, zahtev za raskid se može podneti 30 dana pre isteka UO. Trebao si podneti zahtev 27.12. pošto je otkazni rok 30 dana.Znači ugovor se potpisuje na 25m? Jer moram i 25. mesec da platim..
Ne bj se i to bi napakovali da bude i skuplje nego ovako podeljeno po paketimaJoj kad se se setim onih vremena kad je kablovska bila manje od 100 dinara i nismo imali 300 kanala već do 100, nije ni bilo nikakve kutije pored tv prijemnika samo utakneš u tv, dva filmska kanala (tv 1000 ali onaj original ne ovo balkansko krš, i canal+), crtani samo cartoon network, muzički samo jedan mtv i viva zwei, uglavnom sve je bilo jednostavnije i jeftinije.
A sad gle ovo recimo ja od sportskih gledam samo arena adrenalin i eurosport. A traže da plaćam koliko ono 15 kanala ima arena? Filmski isto kolko ih ima 15? a film na kablovskoj pogledam jednom u mesec dana. One dokumentarne, istorijske to me ne zanima istoriju nikad nisam voleo.
Uglavnom šta želim kazati. Nude nam mnogo toga što nam zapravo i ne treba. Bilo bi idealno kad bi korisnik mogao da sam bira koje želi kanale a ne da plaća i za one koje ne gleda.
Pa sad ne mogu da kažem za svako mesto, ali u NS SBB radi savršeno (barem kod mene). Ping je 3ms, download i upload su u svako doba dana i noći max. Prekid nisam imao nijednom za 4 godine. Inače mi je bilo bitno zbog prirode posla da imam stabilan net i dobru podršku pa sam zato uzeo SBB. E sad, kako ih je yettel preuzeo ne znam kakva je podrška, a nisam imao prekide pa ne mogu ni da testiram.kako vam sluzi sbb-ov internet. Trenutno sam na A1 5G ali iskreno nije to to. Preko dana gura 300/20, ali kad mi najvise treba u vecernjim satima postaje malo nestabilan i daje oko 100/20. Stim sto ping dosta raste. Buduci da jedino imam coaxial u zgradi osudjen sam na SBB. Pa gledam dal vredi zarobiti se 2godine na NET+TV paketu?
Koliko vidim, vise nemaju opciju, samo interneta. Pa se razmisljam uzeti i mozda van ugovorne obaveze.. Tu se placa samo 3900 za instalaciju u stanu i mesecna cena bez UO?
Nema drugih skrivenih troskova tipa instalacija STB-a i td. ?
bitno samo da je stabilna konekcija i da nije malo malo pa zovi korisnicki. Nadam se i da su brzine bar 90% od ugovorene.. Da nije 300/30 a dobijem 150/10..Pa sad ne mogu da kažem za svako mesto, ali u NS SBB radi savršeno (barem kod mene). Ping je 3ms, download i upload su u svako doba dana i noći max. Prekid nisam imao nijednom za 4 godine. Inače mi je bilo bitno zbog prirode posla da imam stabilan net i dobru podršku pa sam zato uzeo SBB. E sad, kako ih je yettel preuzeo ne znam kakva je podrška, a nisam imao prekide pa ne mogu ni da testiram.
ja ne znam ni šta je 5 G veruj mi. a što se tiče neta i kad sam bio pre kod mts i sada kod sbb isto je, stabilan i brz.kako vam sluzi sbb-ov internet. Trenutno sam na A1 5G ali iskreno nije to to. Preko dana gura 300/20, ali kad mi najvise treba u vecernjim satima postaje malo nestabilan i daje oko 100/20. Stim sto ping dosta raste. Buduci da jedino imam coaxial u zgradi osudjen sam na SBB. Pa gledam dal vredi zarobiti se 2godine na NET+TV paketu?
Koliko vidim, vise nemaju opciju, samo interneta. Pa se razmisljam uzeti i mozda van ugovorne obaveze.. Tu se placa samo 3900 za instalaciju u stanu i mesecna cena bez UO?
Nema drugih skrivenih troskova tipa instalacija STB-a i td. ?
Evo sad merio: DL 292.44, UL 146.18, Ping: 4ms. Paket je 300/150.bitno samo da je stabilna konekcija i da nije malo malo pa zovi korisnicki. Nadam se i da su brzine bar 90% od ugovorene.. Da nije 300/30 a dobijem 150/10..
Nije moguce dobiti veci upload na coaxialcu ?
U Beogradu sam, samo mislio sam da ovo Giga toj 300/150 vazi samo ako si na optici. Da to ne moze na coaxialcuEvo sad merio: DL 292.44, UL 146.18, Ping: 4ms. Paket je 300/150.
Inače moraš biti u "GIGA gradu" da bi imao te brzine.
Kod mene je optika njihova, ali kada sam zvao podršku da uvedem na drugoj lokaciji gde ima samo coax, rekli su da bi bila ta brzina sa sajta jer je GIGA grad i nema veze što je coax. Nisam još uvek uveo na toj lokaciji pa ne mogu da testiram.
Imaš akciju 50% popusta prvih 6 meseci za nove korisnike. To ne piše na sajtu ali su mi rekli agenti preko telefona.
Ja planiram da odem u A1 kada mi istekne UO (ako uspeju da uvedu link na moju lokaciju do tad) samo iz razloga što su cene previsoke za naš standard. Jedino A1 ima ok cenu trenutno i prilagođenu našim platama, ali opet je viša/ista nego u Sloveniji gde im je sedište (i gde ljudi imaju 2x veću platu).
Da,ja imam jos onaj stari, 600/60.Na SBB coax mreži su brzine: 300/30 i 500/60Mbps.
mislim da ne moze. 60 je najvise za upload mada ima da se kupi onaj dodatak ali to onda dize cenu u nebesa i nije isplativo.
Ne mozeU Beogradu sam, samo mislio sam da ovo Giga toj 300/150 vazi samo ako si na optici. Da to ne moze na coaxialcu
Pa slika ide preko uredjaja na kojem je instalirana aplikacija. Bitno da ima ekran😉hteo sam da pitam jel postoji neka razlika između eon box-a i eon tv app? slika na app ne ide preko hdmi?
Verovatno sajt još praznuje, spojio dane za praznik. Pokušaj kasnije malo... 🍻🍔Već satima pokušavam da kupim eon van mreže. Međutim, kada ostavim svoje podatke i kliknem nastavi, izbaci mi da je došlo do greške i da pokušam ponovo, i tako u krug. Ne znam u čemu je problem
pa normalno da je slika na tv-u preko kog gledam. ali pitao sam da li ima neke razlike, jel slika preko boxa bolja? i da li imaju neke razlike u meniju ili bilo čemu?Pa slika ide preko uredjaja na kojem je instalirana aplikacija. Bitno da ima ekran😉
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari