Ja na boxovima to nisam imao nikada za ove 4 godine. Možda sam tako nešto ponekad i imao na telefonu (mobilnoj aplikaciji) ali nisam siguran - ako sam i imao to je verovatno bilo retko i dešavalo možda se tamo pre 2 godine...Jel neko imao problem da na nekim android boxovima ili telefonima ide zvuk a slika crna kada se prebaci na fullscreen a ima slike kada je umanjena tj. onaj glavni meni?
Pa isplatilo bi im se jer bi imali najstabilniju platformu, plus UM kanale plus Cinestar kanale. Nisu ni svesni izgleda imaju perspektivu da pocnu mnogi kod njih da prelaze samo ako budu pametni. UM kanale da stave u osnovnu oonudu, cinestar kanale takodje i eon svima da puste. @Yettel Srbija oduvali bi sve ostale provajdereZato sto moraju da placaju licenciranje.
Meni još npr nije ist ekao .Plus pojavio se A1 , a za njih nznm kakav im je box i apk . Jeftiniji su od ovih g........a i sada će oni dobijati više ljudi .Prvi ugovori su odavno istekli, a značajnog prebega nije bilo - bar ne onih uzrokovanih lošim TV rešenjem.
Pozdrav
Hoce li na mesto ugasenih 2 kanala MTV ubaciti neka dva nova koja ce emitovati isti ili slican sadrzaj ili cemo do kraja godine gledati onaj info kako pomenuti kanali vise ne postoje
Ma naravno, tržište je krivo što su oni paceri 😁Zašto bi ulagali/plaćali i dinar više za stabilniju platformu na tržištu gde se gleda samo ko daje više meseci po jedan dinar?
Pozdrav
Idi na temu za A1, ali iskustva su šarena.Meni još npr nije ist ekao .Plus pojavio se A1 , a za njih nznm kakav im je box i apk . Jeftiniji su od ovih g........a i sada će oni dobijati više ljudi .
Imaju svoju mrežu - SBB koaksijalu. I sad im je to kamen oko vrata koji zahteva milionska ulaganja za modernizaciju... Plus plaćaju MTS-u rentu.Yetel ima goru uslugu i komunikaciju i čak od SN i platiće to sigurno , plus nemaju svoju mrežu već zavise i od tate i od mame i sve to košta , a usluga ?????
Polako videće se to
Kakva crna koaksijala, samo optika, pa ko je lud sa optike da ide na koaksijalac. Ako su blesavi toliko izgubiće mnogo klijenata. Za TV im treba samo pravi programer koji će im uraditi aplikaciju, a ne programer kursista, zato su ti problemi.Ma naravno, tržište je krivo što su oni paceri 😁
Idi na temu za A1, ali iskustva su šarena.
Kod mene u zgradi, oni koji su prešli, još su nezadovoljniji nego mi sa Yettelom...
Imaju svoju mrežu - SBB koaksijalu. I sad im je to kamen oko vrata koji zahteva milionska ulaganja za modernizaciju... Plus plaćaju MTS-u rentu.
Zbog lošeg rešenja za TV neće biti egzodusa, ali ako reše da batale MTS i da pređu skroz na svoju mrežu, sa optike na koaksijalu... Tu bi moglo da bude mnogo problema.
O2 je u Češkoj do skoro koristio istu platformu kao ova što je kod nas. Tek su nedavno prešli na novu platformu koja je urađena u partnerstvu sa Voyo servisom. Ko zna možda će se uvesti i kod nas s obzirom da i kod nas Yettel ima saradnju sa Voyom.Imao sam prilike da vidim i koristim par dana O2 interfejs u Češkoj. Ne znam zašto ne prilagode njihov za Yettel(verovatno zato što je drugi brend). Mislim da je to misaona imenica, kad ne mogu iz Bugarske da prebace kako valja kod nas.
Nezvanična info je da će to biti platforma za sve O2/Yettel-e u budućnosti. Nažalost, to se ne očekuje u Srbalja pre 2027...Imao sam prilike da vidim i koristim par dana O2 interfejs u Češkoj. Ne znam zašto ne prilagode njihov za Yettel(verovatno zato što je drugi brend). Mislim da je to misaona imenica, kad ne mogu iz Bugarske da prebace kako valja kod nas.
Yettel u Bugarskoj i Madjarskoj ima MultiSim opcije kod nas još uvek pitaju u CC šta je to i upućuju na E-Sim.
Dakle, taman ćemo da se naviknemo na interfejs ove sadašnje nove verzije aplikacije (koju možda u narednih godinu dana srede i poboljšaju da radi kako treba) a onda ponovo prelazak na nešto potpuno novo i drugačije, sa najverovatnije novim bagovima i problemima-nedostacima...Nezvanična info je da će to biti platforma za sve O2/Yettel-e u budućnosti. Nažalost, to se ne očekuje u Srbalja pre 2027...
Onda prelazak kod drugog provajdera 🥳Dakle, taman ćemo da se naviknemo na interfejs ove sadašnje nove verzije aplikacije (koju možda u narednih godinu dana srede i poboljšaju da radi kako treba) a onda ponovo prelazak na nešto potpuno novo i drugačije, sa najverovatnije novim bagovima i problemima-nedostacima...
E baš to 😁Dakle, taman ćemo da se naviknemo na interfejs ove sadašnje nove verzije aplikacije (koju možda u narednih godinu dana srede i poboljšaju da radi kako treba) a onda ponovo prelazak na nešto potpuno novo i drugačije, sa najverovatnije novim bagovima i problemima-nedostacima...
Neće ostati, to je promo period.Jesu li dodati neki kanali sa SBB u Yetel ili je ovo samo praznični program . Tj hoće li ostati ovi filmski kanali posle 31og januara .
Zna li neko ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari