Šta je novo?

Poslednji odgledani filmovi 2026

Poslednja izmena:
Baš su ga dosta puštali na TV u poslednjih mesec i nešto jače dana.

Буквално не памтим када сам погледао неки филм на ТВ каналу. Јесте да је данас могуће премотати садржај и пустити од почетка, премотати и рекламе (ако се гледа на каналу који има рекламе у току трајања филма), али сам се одвикао гледања на тај начин.

Ja uglavnom u poslednje vreme samo tako i gledam, ako naletim na nešto staro i dobro, bilo da sam ga već gledao nekoliko puta, bilo da ga nisam gledao poput Catch me if you can na koji sam naleteo pre par dana.

Фра'ер покидао улогу!

Није ми се свидео, премотавао сам од половине. Некако је испао ко нека шпанска серија, свако муља са сваким. Можда је то свакако и било тако у реалном животу, али није ми легло. Не препоручујем.

Skoro sam ga pogledao i to dižu verziju (DC). Vrlo razočaran. Toliko hvaljen ali u suštini romantizovan do bola. Pljuvanje jedne strane, hvaljenje druge na nivou tihog šlihtanja... jedino što vredi gledanja su scene napada na grad i ne znam baš zašto (možda uticaj klipova društvenih mreža tokom godina) scene sa Boldvinom IV.

Poslednja izmena:
@milkobgd нисам баш сигуран на шта се односи твој пост.

Neko je pisao o Kingdom of Heaven ali očigledno dugo nisam refreshovao stranicu.

Ок филм, мало сам га сецкао, гледање је трајало 3 сата. Не гледам формулу, не знам правила, али филм ок за погледати. Добра забава, ништа мање, и ништа више од тога. Може да иде као препорука.

The Florida Project - sirov film, portret marginalaca koji zive od danas do sutra. Dafoe savrsen u ovoj ulozi, i nije morao da glumi, on je taj lik, prizemljeni normalac i obican covek. 9/10

Konacno sam odgledao dugo ocekivani Der Tiger....dok sam cekao da ga gledam,ponekad sam se pitao da li ce moci (bar malo) da dostigne legendu kao sto je Das Boot

Ali iako je Der Tiger dobar film,Das Boot ostaje nedostizna legenda (verovatno zauvek)....Tiger je nekako cudan film,kao sto su vise njih napisali uopste nije klasicna akcija kakva je npr Fury (a sto sam ja nekako nesvesno ocekivao),vec je vise psiholoski triler sa elementima akcije,drame cak i dozom natprirodnog (?!)

Kao da su tvroci filma odlucili da idu tim "pravcem" kako bi film bio unikatan i kako bi se razlikovao od mnogobrojnih cisto akcionih filmova sa tematikom WWII,ali ne znam koliko su u tome uspeli.....po meni,nekako cudna (pomalo i razocaravajuca) odluka,posto je Tiger kao stvoren da rastura T-34 kante i bude pravi akcioni spektakl....

Gluma je odlicna,vidi se da je film visokobudzetniji (mada ne nesto preterano).....cudno,vise puta se u filmu spominje staljingradska bitka koja se zavrsila pocetkom februara 1943,a uopste se ne spominje kurska bitka iz jula 1943,najveca tenkovska bitka WWII koja se odigrala par meseci pre dogadjaja u Der Tiger-u.....kako god,preporuka za ovaj film

Ок филм, мало сам га сецкао, гледање је трајало 3 сата. Не гледам формулу, не знам правила, али филм ок за погледати. Добра забава, ништа мање, и ништа више од тога. Може да иде као препорука.
Pa film i jeste OK samo za nekoga ko ne gleda formulu. Meni, kao nekom ko dugo prati F1, je film smešan koliko je naivan osim što je dobro snimljen i postavljen u pravo F1 okruženju. I dalje mi je Rush: https://www.imdb.com/title/tt1979320/?ref_=nv_sr_srsg_0_tt_4_nm_4_in_0_q_rush mnogo bolji film na temu F1, ali je on sa druge strane ceo sniman ispred plavog ekrana pa mi je zbog previše CGI u kontra balansu u odnosu na F1 koji ima pravi setting ali lošu/smešnu priču.

Добио сам, од другара који такође прати формулу, препоруку за Rush, каже да је доста бољи, мислим прича. Јесте, у F1 је некако плитка прича, и нема неку дефинисану радњу. Можда погледам, видећу. Хвала ти!

Na temu trka. Pre neki dan sam odgledao/reprizirao Ford V Ferrari, fenomenalan film. Po meni za koplje iznad ova dva.

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno