Šta je novo?

Prvi telefon sa baterijom od 10.000 mAh postao hit, "power bank" je bespotreban

Benchmark

Znamenit
Učlanjen(a)
11.09.2006
Poena
1,385
Honor-WIN-baterija-10K-mAh.webp

Prvi telefon sa baterijom od 10.000 mAh postao hit, “power bank” je bespotreban​

Baterija od 10.000 mAh menja pravila igre

Kompletan članak: https://benchmark.rs/vesti/uredaji/...000-mah-postao-hit-power-bank-je-bespotreban/

I sa kakvom će veličinom baterije stići u srbiju i u eu🙂

Nijedan telefon za kinesko trziste nema eSIM.
Ne zna se za sad da li ce biti verzija za globalno trziste (pa i Srbiju), moje misljenje - tesko.
Samim tim se ne zna ni sa kakvim baterijama bi mogli da dodju - mogu i sa punih 10.000mah (komplikovanije za njih zbog EU propisa) a mogu i sa mnogo manje (lakse njima).

Najzad da se i ovo desi! Naravno, videćemo da li će moći da ih isporučuju u Evropu jer su preko 5000mAh. Možda će naći neku opciju za isporuku brodovima i vozovima. Siguran sam da će većina populacije izabrati telefon sa baterijom od 10k u poređenju sa nekim drugim neprimetnim unapređenjima a naročito imajući u vidu cenu.

Najzad da se i ovo desi! Naravno, videćemo da li će moći da ih isporučuju u Evropu jer su preko 5000mAh. Možda će naći neku opciju za isporuku brodovima i vozovima. Siguran sam da će većina populacije izabrati telefon sa baterijom od 10k u poređenju sa nekim drugim neprimetnim unapređenjima a naročito imajući u vidu cenu.
Ne može ako je single cell, može Ako je dual cell, imaš i u EU brdo telefona da većim kapacitetom baterije.

Honor in naslova teme je telefon sa baterijom velikog kapaciteta a ovo iznad je baterija sa kakteristikama telefona. 🙂

Nazad
Vrh Dno