Šta je novo?

SkyShowtime u Srbiji

Ne postoji skyshowtime aplikacija na Fox televizorima, bar kod onih koji u nazivu modela imaju WOS (posedujem 65WOS625D). Kao sto je neko gore napisao LG Tv ima u sebi Web OS dok Fox televizori imaju WebOS Hub (Komercijalna webOS-a, omogućava da i TV koji nije LG koristi webOS iskustvo. U sutini dva razlicita sistema iako izgledaju identicno.
43wos600a-imam je od prosle godine valjda. Cim se pojavila instalirao sam je. Tv nije vise kod mene ali aplikacija i dalje radi. Mislim da je vise nema u prodavnici.

Опа, повећава се бројка филмова. Тренутно држе 520 наслова. Не сећам се да су икада били на бројци од 500 🤣

Ne znam gde bih postavio ovo pitanje pa ajd ovde da probam, imam jedan slobodan slot na yettelu, pitanje je sta izabrati izmedju MAX(hbo) i SKY? Treba mi nesto da matorcima ubacim na tv i da gledaju(sto prostije i jednostavnije)... Meni je nebitno, ranije sam imao max i tu su uglavnom klinci gledali crtace, sada i oni korsite stermio i kodi. Ali matorcima je to kompilkovano, sta mi predlazetee od ova dva servisa da ukljucim? Jel na sky sav sadrzaj ima prevod, hbo znam da ima...

Ne znam gde bih postavio ovo pitanje pa ajd ovde da probam, imam jedan slobodan slot na yettelu, pitanje je sta izabrati izmedju MAX(hbo) i SKY? Treba mi nesto da matorcima ubacim na tv i da gledaju(sto prostije i jednostavnije)... Meni je nebitno, ranije sam imao max i tu su uglavnom klinci gledali crtace, sada i oni korsite stermio i kodi. Ali matorcima je to kompilkovano, sta mi predlazetee od ova dva servisa da ukljucim? Jel na sky sav sadrzaj ima prevod, hbo znam da ima...
Mislim da više starijih naslova ima na skyshowtime. A i sadržaj za decu je dosta bogatiji (da se nađe kad dođu gosti sa klincima).

Нема сав садржај преведен на скј, за децу и маторце ја бих пре изабрао скј, скај некако више гледам него хбо, имам и хбо и сјај!!!

Je l' samo kod mene nema srpskog prevoda za seriju Devil in Disguise: John Wayne Gacy?

Ако нема код неког онда вероватно нема нигде

Ја сам имао до сада срећу са овим сервисом и преводима, јер до сада све што сам гледао имао је наш превод. 😛

Али верујем да има доста ствари које немају наш превод. Налетећу и ја ускоро на нешто вероватно.

Ove novije stvari većina ima prevod. Ja volim da gledam filmove iz 80-90ih, tu skoro ništa nema srpski prevod.

Ја не могу да се сетим шта сам све гледао сад из тог периода али гледам и ја те старије. Гледао сам Повратак у будућност два дела, Лов на црвени октобар, онда онај са Џенифер Конели када се онај лик закључа у неком тржном центру, гледао сам Фокерове први део, гледао сам Флеч из 80их.. то све знам да има српски превод. Опет кажем сигурно је да доста тога нема, само треба да налетим 🙂

Veceras cu obnoviti nalog pa ko hoce neka mi se javi do tada.Ima 4 mesta po 1800 dinara za 12 meseci. Tj nas je 5( sa mojom malenkoscu) i delimo 79.90 / 5 ...

Okej, glup sam ko Q

Ne mogu preko Yettela da registrujem Skyshowtime

Kad odem na sajt nema opcije za Yettel, u aplikaciji isto, Yettel aplikacija upućuje na sajt koji kad se prijavim baca grešku 404 i ne radi

Gde grešim?

Davno sam se registrovao pa se ne seća najbolje da li je to bilo za HBO max ili SkyShowtime ali pored slobodnog slota u yettel aplikaciji kad se aktivira čini mi se da se dobije kod. Pa se onda na sajtu SkyShowtime pri registraciji izabere standardni plan pa u polje imaš promotivni kod uneseš taj kod i kad ga primeniš onda ti to aktivira naplatu preko yettela.A e-mail i password koji su koristio posle ti služi za prijavu u aplikaciji.

Kasno video, ako neko pravi grupu ili ima mesto na nalogu za prodaju neka posalje poruku u pm. Hvala.

Mislio sam da je ovo 100% titlovano, sad pustih dva filma zaredom i nijedan nema ni srpski ni hrvatski titl... I to su filmovi iz osamdesetih i devedesetih.

nikad nije ni bilo 100%, niti je to iko rekao. čak se i smanjuje udeo prevedenih naslova, koliko sam ispratio

Ma ja sam koristio samo na početku nekoliko meseci i sad ponovo uzeo da vidim šta ima. Mislio sam da se u međuvremenu situacija promenila.

Nazad
Vrh Dno