Šta je novo?

Huawei watch GT 6 /GT 6 pro

• Začetnik teme Začetnik teme zuke
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

zuke

Slavan
Učlanjen(a)
31.08.2007
Poena
395
Mislim da ova serija zaslužuje posebnu temu ,pogotovu jer će imati sve više korisnika kod nas (kako budu cene kod provajdera padale )pa da se ne pise bez potrebe u drugim temama ..
Glavne prednosti u odnosu na prošlu seriju , bolja osvetljenost ekrana ,još bolja baterija i neke dodatne funkcije i senzori što se tiče praćenja zdravlja .Mislim da će biti biti dosta popularni satovi ,pogotovu je meni zanimljiva pro verzija ,koju planiram u neko dogledno vreme i da uzmem .

I ja merkam GT6 pro. Stari GT je gotov, touch vise ne reaguje skoro uopste. Hteo sam letos da uzmem ali sam cekao da izadje nova generacija.

Ja sam uzeo gt6pro 6 novembra, radi u tandemu sa huawei p60pro, bateriju mu napunio odmah do 100 posto i tek skoro ponovo... A bio je negde na 8 procenata .. Baterija je glavna stavka na ovom satu definitivno izgurala je 20tak dana. Zaboravis kada si ga stavio na punjac... Izrada je premium, safir, titanium... Stvarno izgleda skupo na ruci.... Upaljena su sva merenja i odradio sigurno 10 -15 treninga.,Trcanja ne ispod sat vremena,Za sve to vreme.... Narukvica i sat su lagani i zaboravis da ti je sat na ruci.... Ne skidam ga uopšte... Spavam sa njim, tuširam se, treniram, držim fizicko... Lopta ga pogađa redovno, pogotovo kada demonstriram odbojku ucenicima... Malo mi je je bilo tesko sto sam ostavio na polici moj gshock🙁 ...ali ovaj sat vredi svaku paru... Sa huawei health radi bez ikakvih odstupanja u merenju. Stvarno uzivo na ruci izgleda premium, bolje neko na recenzijama koje sam gledao na yt

Zanimljiv sat, juče ga gledao u mediamarkt.
Onako ga stavio na ruku pored mog Huawei Watch 4pro, gt6 pro došao mu kao neka igračka, dosta manji, dosta tanji sat,3kran manji itd... Malo mi smešno bilo.
Sto se tice samog sata, odlican sat, nema tu sta.

I ja sam navikao na velike satove, pre gt6pro, swiss military 48mm, pa gshock od 50mm, iako je gt6pro 46mm dosta manje izgleda od ova dva... Probao sam neke divere od 40 do 45 mm.. Na mom zglobu smesno izgleda....to je neki moj osecaj, ukus.... Nemam neki ogroman zglob ali generalno sam krupan... Pa kad se pogledam sa nekim malim satom izgledam sam sebi smesno.... Kontam da bi mi ultimate lego vrh.... Aliii, baterija je presudila a i pare... I 46mm i nije bas malo...presao sam na pametne satove zbog treninga, zdravstvenih problema itd... A nema nekog izbora preteranog sa smart satovima.... Kad vec imam huawei tel, podrazumeva se da biram huawei sat.... Ne ide mi da trazim neku drugu marku... Za sada sam zadovoljan satom... Stvarno zavrsava dobar deo posla... A i liči na kraju krajeva na SAT... odvratni su mi oni kockasti sto fura apple i jos neki drugi.

Samo da znate da cela GT6 serija ima mono zvuk u slušalicama. Do sada je bilo 3 FW i sva 3 su imala mono zvuk preko bluetooth-a. Dal će rešiti sledećim FW niko ne zna.

Evo nabavih gt6 pro ,crni .Iako sam hteo watch 5 ,zbog izgleda ,ipak sam prvo stigao do ovog .Utisci bolji nego što sam mislio ,pre svega o tome kako leži na ruci i kako izgleda .Ima nesto u ovom (osmo)ugaonom obliku ,nešto mnogo prijatno za oko,pogotovo to kako se slaže sa watch faceovima .Takodje udobnost sata ,nešto što do sada nisam iskusio .Preudoban ,odlično leži na ruci ,kao da je deo nje .Baterija i za ovih par sati korišćenja ,već vidim da će da bude onako kako se reklamira .To je i glavni razlog što ću verov ostati na ovom satu ,a ne uzimati Huawei watch 5 .Mogao bi Huawei samo malo vise podešavanja za sat da ubaci u aplikaciju ,nešto poput onoga što radi samsung .

Evo nabavih gt6 pro ,crni .Iako sam hteo watch 5 ,zbog izgleda ,ipak sam prvo stigao do ovog .Utisci bolji nego što sam mislio ,pre svega o tome kako leži na ruci i kako izgleda .Ima nesto u ovom (osmo)ugaonom obliku ,nešto mnogo prijatno za oko,pogotovo to kako se slaže sa watch faceovima .Takodje udobnost sata ,nešto što do sada nisam iskusio .Preudoban ,odlično leži na ruci ,kao da je deo nje .Baterija i za ovih par sati korišćenja ,već vidim da će da bude onako kako se reklamira .To je i glavni razlog što ću verov ostati na ovom satu ,a ne uzimati Huawei watch 5 .Mogao bi Huawei samo malo vise podešavanja za sat da ubaci u aplikaciju ,nešto poput onoga što radi samsung .
Ja sam namerno sve popalio, baterija je stvarno istinski odlicna... Jedino sto je kod mene ugaseno tap to wake ilinraise to wake.... Da zbog stalnog demonstriranja vezbi ili jakne da ne ispispka i ne otvara svasta nesto... Otkljucavam na krunici i zakljucavam mu ekran.... To stvarno dodatno stedi bateriju.

Koji je najpouzdaniji nacin da se zaobidje zabrana koriscenja odredjenih funkcija tipa EKG i slicno?

Baterija izuva, plus ovaj zlatni face je odlican, a onaj plavi za leto takodje.... Prosto nema dalje za mene.... Malo mi se cinio mali, ali sada sam navikao.... Jer pre ovoga sam nosio dosta vece precnike... Ali nikad smart sat nisam koristio... Telefon mi je stalno sada na silent.... Dovoljno da mi zavibrira na zglobu malo za neku notifikaciju... Alarm takodje,.... Kao narukvica je.. Ne osecas ga... Kao da ne nosis nista.... Uparen je sa p60pro.... Sve radi u trenu.... Notifikacije koje su takodje preko microg uredno stizu...

Koliko je meni poznato registracija na neku drugu državu.
Da li radi EKG u Srbiji kad se registruje na neku zemlju van EU i da li je to izvodljivo?🤔 Za samsung watch ultru sam siguran da ne radi, zato sam ga prodao, a ovaj nesto merkam, pa bi mi znacilo da neko iz prve ruke da info 😇

Da li radi EKG u Srbiji kad se registruje na neku zemlju van EU i da li je to izvodljivo?🤔 Za samsung watch ultru sam siguran da ne radi, zato sam ga prodao, a ovaj nesto merkam, pa bi mi znacilo da neko iz prve ruke da info 😇
Pre GT6 sam imao Watch fit 4 pro i na mom nalogu nije radio EKG. Onda sam ga dao ženi i na njenom nalogu radi sve. Njen nalog je napravljen pre 4-5 godina kada je koristila GT2 i nemam pojma koja je zemlja registrovana. Znam samo da je aplikacija pola na kineskom, pola na srpskom. Katastrofa na šta liči ali sve radi i ima dosta opcija kojih ja nisam imao na nalogu iz Srbije. I na kraju, ona pored svega toga samo gleda koliko je sati 🤣

Stigao danas update. Konačno imamo stereo zvuk u slušalicama.
Koja ti je verzija sad ?Meni je 6.0.0.165.Ne znam od kad je to ..

Inače sat mi je sve bolji i bolji .Krenuo od utisaka sa YT ,da mi nije nešto ,do korišćenja ,gde mi se sve više svidja .Naravno baterija je ko luda .Ne svidja mi se što Huawei ne dozvoljava da dodamo neke stvari u control panel ,tipa AOD funkciju ,da ne moram da kopam do nje ,al dobro ,to nije do GT 6 pro ..

Poslednja izmena:
Koja ti je verzija sad ?Meni je 6.0.0.165.Ne znam od kad je to ..

Inače sat mi je sve bolji i bolji .Krenuo od utisaka sa YT ,da mi nije nešto ,do korišćenja ,gde mi se sve više svidja .Naravno baterija je ko luda .Ne svidja mi se što Huawei ne dozvoljava da dodamo neke stvari u control panel ,tipa AOD funkciju ,da ne moram da kopam do nje ,al dobro ,to nije do GT 6 pro ..
6.0.0.173

Ima neko ko koristi Gt6 za trčanje a da je prešao sa Garmina?

Ja imam GT5, pre toga GT2, interesuje me ukratko da li se isplati prelazak sa 5 na 6?

Nisam koristio Garmin, sa Galaxy watch 4 sam prešao na Gt6, Zanima me koliko je precizan gps, i kako se pokazao u korišćenju prilikom trčanja.

GPS je fenomenalan a samim tim i dosta toga ostalog vezano za trčanje kao što su kadenca, pace... Ground contact time, vertical oscillation i balance su sjajni. Merenje pulsa je ubedljivo najbolje koje sam ikada imao na satu. mada ja koristim svakako Polar H9. Brzina konektovanja je odlična, kao i domet bluetooth-a. Softver je diskutabilan, pre svega Health aplikacija ali u principu zadovoljiće svakog ko mu da šansu i posveti malo vremena. Obrni okreni, džabe softver ako je hardver kilav, a u slučaju GT6 hardver je najblaže rečeno izuzetan. Vidljivost na ekranu prilikom trčanja je odlična, baterija takođe, mape nisu nešto ali ja ih lično I ne koristim.. Muzika na bluetooth je od pre par dana stereo (bila je mono) i pristojnog je kvaliteta. Nije nešto ludo udoban, ipak ima neku pristojnu težinu. Kaiš je treš neviđeni al to se lako reši. Ako gledamo dobro naspram lošeg onda je moja ocena 85% naspram 15% što je odlično za tu cenu. Sve ovo šta samo napisao je za GT6. Onaj pro me ne zanima, ne sviđa mi se.

A taman htedoh da te pitam koji model imaš ,pošto vidim da kažeš da je neudoban i da je kaiš tresh 🙂 .Pro verzija je suprotnost po tom pitanju .Baterija sa isključenim Aod ,lagano oko 12 -14 dana .Poslednjih dana testiram sa uključenim aod-om ,a to ću od sledećeg punjenja koristiti stalno ,barem dok se ne potroši ,da vidim kolko ce tako izdržati .Mada meni aod i nema nekog smisla kad je ukljucena opcija raise to wake ,jer se tad prebaci u watch face klasicni i aod ti služi samo za one oko tebe 🙂 .Ovako će nešto manje i trošiti bateriju jer se ne uključuje svakih par sekundi klasični watchface (na pomeranje ruke ) . Bilo kako bilo ,baterija je jedna od najboljih na tržištu i stvarno ne znam kako vlasnici apple watcheva ili Samsung ,pixel ,imaju živaca za stalna punjenja ..

GPS je fenomenalan a samim tim i dosta toga ostalog vezano za trčanje kao što su kadenca, pace... Ground contact time, vertical oscillation i balance su sjajni. Merenje pulsa je ubedljivo najbolje koje sam ikada imao na satu. mada ja koristim svakako Polar H9. Brzina konektovanja je odlična, kao i domet bluetooth-a. Softver je diskutabilan, pre svega Health aplikacija ali u principu zadovoljiće svakog ko mu da šansu i posveti malo vremena. Obrni okreni, džabe softver ako je hardver kilav, a u slučaju GT6 hardver je najblaže rečeno izuzetan. Vidljivost na ekranu prilikom trčanja je odlična, baterija takođe, mape nisu nešto ali ja ih lično I ne koristim.. Muzika na bluetooth je od pre par dana stereo (bila je mono) i pristojnog je kvaliteta. Nije nešto ludo udoban, ipak ima neku pristojnu težinu. Kaiš je treš neviđeni al to se lako reši. Ako gledamo dobro naspram lošeg onda je moja ocena 85% naspram 15% što je odlično za tu cenu. Sve ovo šta samo napisao je za GT6. Onaj pro me ne zanima, ne sviđa mi se.
Koju bi narukvicu preporucio?

Ne znamm za obicni gt, pro verzija je bukvalno ko narukvuca... Ne primecujes ga na ruci... Meni baterija sa iskljucenim ekranom i budjenjem samo na krunici... Traje onoliko koliko su i rekli 21 dan pa malo i vise, sada cu ga doterati do nule ,napunicu, zapisacu datum i bas da vidim koliko je to tacno... Kod mene je sve popaljeno, sem raise to wake, tap to wake, zakljucan je ekran konstantno..... Na krunici ga otkljucavam.... Pozdrav, javljam realno stanje kod menekad bude bilo...

Glavobolja od vina, a nigde aspirina, sinoc bila sam sa tobom pijana! Ozbiljno razmatram da uzmem ovaj 6gti pro max, vec sam sa ultrama prosao sito i resetke nek ide zivot

Nazad
Vrh Dno