Šta je novo?

Tablet Kupovina Samsung Tab A9

zelenkapicc_m

Zapažen
Učlanjen(a)
29.12.2025
Poena
5
Moja oprema  
Mobilni telefon
Samsung Galaxy A26 5G
Pristup internetu
  1. Optički internet
  2. Mobilni internet
Pozdrav, razmisljam vec dugo da li da nabavim Samsung Tab A9 4/64GB. Bilo bi mi drago da neko ko vec ima taj tablet kaze za sta je tablet najbolji...(kakva je baterija, kakav je ekran, kako radi (brzina) i da li je uopste vredan kupovine?) Najvise bih ga koristio za google, instagram, facebook, tiktok, viber, whatsapp i prezentacije (powerpoint i google prezentacije)

Ja ga imam, kupio pre par meseci uglavnom za čitanje knjiga i stripova.

Dobio android 16 pre koju nedelju.

Baterija izgura dan sa extremnim korišćenjem i kad ga baš siluješ, meni gura oko 2 dana.

Za sad nisam primetio neku sporost mada sam se dvoumio između ove i one jače verzije 8/128 gb.

Igrice ne igram tako da ti sa te strane ne mogu pomoći, kamera prosek, možeš da izvučeš neku pristojnu sliku.

Za nekih 90€ koliko sam ga platio ja zadovoljan.

Ja ga imam, kupio pre par meseci uglavnom za čitanje knjiga i stripova.

Dobio android 16 pre koju nedelju.

Baterija izgura dan sa extremnim korišćenjem i kad ga baš siluješ, meni gura oko 2 dana.

Za sad nisam primetio neku sporost mada sam se dvoumio između ove i one jače verzije 8/128 gb.

Igrice ne igram tako da ti sa te strane ne mogu pomoći, kamera prosek, možeš da izvučeš neku pristojnu sliku.

Za nekih 90€ koliko sam ga platio ja zadovoljan.
Hvala puno na odgovoru! Ne igram igrice uopste, samo mi je bitno da zavrsava kako treba drustvene mreze (povremeno gledanje reelsova na ig, tiktok ponekad, video pozivi i pravljenja prezentacija) bez da nesto puno koci, da je pristojno i ako bi se moglo reci fluidno... (ne ocekujem nesto vau, s obzirom na njegovu cenu)

Redovno je u ponudi na Temu za 99 dinara, ako te izvuku, vredi probati.
Za detalje pogledaj Temu temu.

Redovno je u ponudi na Temu za 99 dinara, ako te izvuku, vredi probati.
Za detalje pogledaj Temu temu.
Hvala na preporuci! Pogledacu, mada, porucivao sam jednom sa temua i nisam nesto prezadovoljan, ali vredi probati, ako uopste i nadjem tu ponudu...

videcu ako mogu da nabavim A9+
Ja sam se dvoumio između a9 i a9+

Presudio je a9 jer je manji i lakše ga je nositi.

Pre a9 sam imao a7 od 10.5 inči i dosadilo mi je bilo da ga vučem sa sobom.

Tako da pre kupovine preporučujem ti da odeš u radnju i pogledaš na licu mesta šta ti više odgovara.

Ja sam se dvoumio između a9 i a9+

Presudio je a9 jer je manji i lakše ga je nositi.

Pre a9 sam imao a7 od 10.5 inči i dosadilo mi je bilo da ga vučem sa sobom.

Tako da pre kupovine preporučujem ti da odeš u radnju i pogledaš na licu mesta šta ti više odgovara.
meni znaci da je veci ekran a A9+ ima i nesto bolje performanse i ekran bolji, svakako bih pre izabrao A9+ ali je novac jedini problem nazalost🙁

Nazad
Vrh Dno