Šta je novo?

Samsung Galaxy S25

Za kupce telefona sa A1 i drugih nasih mreza, mozete overiti ovlastenje kod notara (mozda oni mogu i napisati) kojim vam kupac telefona (potpisnik ugovora kod A1) odobrava da za njega i u njegovo ime, umesto njega telefon predajete u servis i kod operatera (za popravku), podizete telefon (popravljen) od njih i preuzimate telefon zamenski (zamena ako nije popravljiv prvi).
U A1 mi je onako na brzaka radnik rekao da mora biti sve pobrojano, do u detalje, sto vise i sto ne bude navedeno moze se desiti da nece moci (smeti, hteti) da to urade...
Samo ovlastenje mislim da nije skupo.
Tako prodavac nece znati da je telefon zamenski stigao u A1, pa nece on moci otici i podici telefon "umesto vas" ako ipak bude morala zamena.
O ovome jos porpicati sa notarima i sa A1 sluzbenicima, radi detalja.

Ovako nešto:

Prilozi

Ja bi dodao i ime operatera kod kog je uzet uređaj, na bar 2 mesta, u pocetku i dle kod broja ugovora.
Nece faliti da se kosultuje sluzbenik operatera i notar, mozda oni dopune necim još, ali da tako nesto sam imao na umu...

Mislim da je manje od 2000din notarska tarifa za overu ovlastenja PO STRANICI.

Ja bi dodao i ime operatera kod kog je uzet uređaj, na bar 2 mesta, u pocetku i dle kod broja ugovora.
Nece faliti da se kosultuje sluzbenik operatera i notar, mozda oni dopune necim još, ali da tako nesto sam imao na umu...

Mislim da je manje od 2000din notarska tarifa za overu ovlastenja PO STRANICI.
Ne znam da li su im svuda iste tarife, u Sremskoj Mitrovici je 540din po primerku.

Kada skidam recimo neki apk fajl preko Google Chroma,velicine na primer 80mb,skine otprilike pola i stane.Kad obrisem kes memoriju iz Chroma,opet neko vreme skida,i opet nakon nekog vremena u toku preuzimanja stane.Preko Samsungovog pretrazivaca nema tih problema.Zna li ko sta je u pitanju,i kako rešiti taj problem?Navikao sam na Chrome,uvek sam njega koristio.Ne prelazi mi se na neki drugi browser

Jel radite restore zadnjeg backupa na novi telefon ili instalirate sve ispočetka, peške? Imao sam s23u 2g, odradio backup, pa neki izlet na ios i sad uzeh s25u. Da instaliram sve peške ili ne pravi problem da odradim restoran?

Jel radite restore zadnjeg backupa na novi telefon ili instalirate sve ispočetka, peške? Imao sam s23u 2g, odradio backup, pa neki izlet na ios i sad uzeh s25u. Da instaliram sve peške ili ne pravi problem da odradim restoran?
Jesam iz razloga sto mi pocetni ekran namesti , instal apk....

Licno volim neki fresh install, mada u poslednje vreme me vise smara sve to (stigle godine 😀 ). iCloud je to radio ok manje vise, dok je preko Switcha skoro idealno bilo kad sam gospodjin novi tel skoro namestao.

Switch je drugo. Ja sam odradio back up pre 1.5 mesec na starom telefonu, koristio ovaj period iOS i prodao ga, vratio se na android. Sinoć sam povukao taj back up, pa da vidimo. Ako bude potrebe za za fresh instal, odradiocu ga

Na koju foru je S25 FE 124 mesto na Global Ranku na Dxomark sajtu, a S24 FE 70 mesto a imaju apsolutno iste kamere?

Pa ono, malo mi je glupo ispalo ovo... Pri kupovini sam gledao rezultate za 24 FE i racunao sam da 25 FE moze da bude isti ili eventualno malo bolji. Izmedju 50-60 mesta... Kad ono duplo losiji, 124 mesto. Nije da sam neki fotograf, ali me malko smorilo to 😐
Ali zato je displej na 10-tom mestu, super rezultat.

Ne mogu nikako da podesim da na zaključanim ekranu vidim poruke koje su mu poslate na viberu. Ostale aplikacije uredno ispisuju poruku i od koga je poruka. Za viber moram da otključam telefon.

Prilozi

• Screenshot_20251228_105809_Settings.jpg
    Screenshot_20251228_105809_Settings.jpg
    45.2 KB · Pregleda: 42
  • Screenshot_20251228_105759_Settings.jpg
    Screenshot_20251228_105759_Settings.jpg
    35.1 KB · Pregleda: 28
Ne mogu nikako da podesim da na zaključanim ekranu vidim poruke koje su mu poslate na viberu. Ostale aplikacije uredno ispisuju poruku i od koga je poruka. Za viber moram da otključam telefon.
To podesavas posebno u aplikaciji. "show message preview".

Prilozi

• Screenshot_20251228_114804_Viber.jpg
    Screenshot_20251228_114804_Viber.jpg
    86.8 KB · Pregleda: 37
Uzeo sam ultru s25 da malo promenim ios okruzenje i jedna stvar me toliko nervira da mi dodje odmah da prodam telefon i vratim se na ios. Ako neko zna dal ima neko podesavanje, kada hocu da editujem poruku u whats up-u moram da selektujem poruku pa da kliknem dodatne opcije pa edit. Ovo me toliko izludjuje da sam na ivici da razbijem telefon

Kad bi znao ko je odobrio ovakav nacin rada za edit opciju, na svakom sudu bi ga dobio 😂

Videcu dal cu se navici ili ide telefon na oglas, ali kakvu dozu besa imam kad moram to da odradim, verovatno ce ici na oglas

Samo zadrzis na poruku i imas edit kao i na Viberu za android

Nazad
Vrh Dno