Šta je novo?

Trazim najbolju ponudu za mobilne usluge! (pravila u prvom postu)

Supruzi istekao ugovor kod mts-a. Potreban agent radi obnove UO.

Istekao mi je ugovor u Yettel sad u decembru. Presao bi u a1 ako nema nista pristojno u Yettel za obnovu.

Želimo obnovu box4 paketa kod Mts, koja ističe uskoro. Ako ima agenata Mts ovde molim vas da me pozovete porukom na koju odgovaram.

Pozdrav Alex

Istekao ugovor u MTSu,Omorika S,ako može ponuda za 5ticu S na 24 meseca.

Potrebna ponuda iz A1, megaplan istekao. Pa ako moze da kontaktira agent zaduzen za BG. Hvala

Poštovani
Ističe mi ugovorena obaveza za dva broja u A1 u januaru(12.01.26)
Molim agente da mi se jave radi prelaska kod drugog operatera ili agenta iz A1 sa korektnom ponudom.
Srdačan pozdrav

prebacio bih se na postpaid, a1. dobio sam ponudu, sms, senior sa 30% popusta. cijenim da može to i bolje.

Potreban agent A1 ili MTS-a za prenos broja iz Yettel-a, UO istekla.

Istekao MTS ugovor, treba mi ponuda za produzenje.

Ističe MTS ugovor u januaru. Potrebna mi je nova ponuda za dvogodišnji ugovor za mobilni plan.

Molim ponudu za prelazak iz A1 u MTS ili Yettel PostPaid.

Молим контакт за мтс Бокс4 продужење пакета који ускоро истиче или слично (интернет тв моб) код другог оператера. Оптички нет повезан Браће Јерковић насеље, Београд.

Молим контакт за мтс Бокс4 продужење пакета који ускоро истиче или слично (интернет тв моб) код другог оператера. Оптички нет повезан Браће Јерковић насеље, Београд.
Takođe potreban agent za produženje mts box4 ugovora.

Istekao ugovor za kucni internet u MTSu, ako može ponuda za produženje ili novi operater, opcija sa kablovskom može.

MTS bih da napustim, interesuje me prelazak u A1.

Potreban mi je agent za prelazak iz Yettel u A1 postpaid/prepaid.

Potrebna ponuda za tinejdžera do sada korišćen Mega plan koji je istekao. Sada je prepaid uz mogućnost postpaida uz dobru ponudu. Čačak

Ugovor u A1 ističe 02.01.2026
Potreban kontakt A1 agenta vezano za produžetak
Nova ugovorna obaveza bi bila bez uređaja
Hvala unapred

Potreban mi je mts agent za područje Niša.
Supruga koristi paket Soko Lite, UO ističe 26.11.2026. Dva klinca mlađa od 18 god koriste Mega Plan na A1 mreži.
Šta je najbolje što može da se dobije u varijanti copy paste kod mts prilikom prelaska klinaca iz A1 u mts.
Da li supruga mora da potpisuje novi ugovor sa novim tarifama ili možemo copy paste sa Soko Lite paketom?

Potreban mi je mts agent za područje Niša.
Supruga koristi paket Soko Lite, UO ističe 26.11.2026. Dva klinca mlađa od 18 god koriste Mega Plan na A1 mreži.
Šta je najbolje što može da se dobije u varijanti copy paste kod mts prilikom prelaska klinaca iz A1 u mts.
Da li supruga mora da potpisuje novi ugovor sa novim tarifama ili možemo copy paste sa Soko Lite paketom?
Ne postoji vise SokoLite. Ako zena predje sad na nov paket 5ica L koji je kao bivsi SokoLite mogu klinci da ti predju na Paket kao i zena i placaju povlascenu cenu do 26.11.2026.
Ako si vec resio to da radis najbolje da zena potpise novu UO za 5ica L , za decu odmah posle nje i imace svih 24 meseca povlascenu cenu.

Da, to mi je predloženo u poslovnici mts, potpisivanje nove UO pa onda copy paste.
Međutim želim da napomenem da je supruga imala 50% popusta na celu UO za Soko Lite, tako da je u prvih 12 mes plaćala negde oko 950 din sa e računom a sada bi trebalo da u narednih 12 meseci stižu računi u vrednosti oko 1850 din.
Kada bi dobila iste uslove za novu UO za 5icu L (50% popusta na promo period i regularne cenu) verovatno se ne bi dvoumila da potpiše novi ugovor i na sve to pridoda decu u copy paste varijanti.
Zato mi i treba mts agent da vidimo koje su sve varijante jer sam mišljenja da su agenti mnogo fleksibilniji i imaju više ovlašćenja u odnosu na radnike iz poslovnica.

Želim da prenesem broj iz MTS-a u A1.
Ugovor istekao 08.12.2025. god.
Uzeo bih NeoSuper paket ako može sa 50% popusta.
Agent neka se javi, da se dogovaramo🙂
Mogao bih da pređem i u Yettel ako su uslovi bolji..

Poslednja izmena:
Želeo bih da prenesem dva postpaid broja iz Yettel-a u A1. Ugovori su istekli sredinom decembra. Beograd.
Hvala! 🙂

Kako mi se čini agenti A1 i nisu baš zastupljeni na ovom delu foruma

🤔🤔🤔🤔🤷‍♂️🤷‍♂️

Potreban A1 kućni net 300/50
Ili A1 optika (Dostupna telekomova oko 5 meseci na sajtu A1 nije)

Može li neko od učesnika teme da mi posalje privatnu poruku sa kontaktom agenta iz Mts sa kojim je ostavario dobre popuste?

Kako mi se čini agenti A1 i nisu baš zastupljeni na ovom delu foruma

🤔🤔🤔🤔🤷‍♂️🤷‍♂️
I ti da si agent A1 pa sklopis 10 UO a onda se odustane jer im Mts da bolje uslove. Pocnes da citas teme i vidis da svima treba agnet A1 da izblefiraju prelazak zbog boljih uslova. I ti bi odustao da se javljas svima, a neko mozda stvarno zeli da predje u A1.
Gore par postova iznad imas kolegu gde mu objasnio da zena treba da mu obnovi UO i deca prebace brojeve iz A1 i vezu uz copypaste. Ali njegovo misljenje da agent moze da mu da pogodnost za novu UO.
A svi ovde znamo da agnet moze samo brojeve koji se prenose u Mts da pogodnosti.
Sve u svemu nase da trazimo, blefiramo a agenata da to kuliraju. 😃

Supruzi ističe 4.1.2026. godine ZMAJ. Da li može da se dobije popust 50% na tarifu BIT na 24m ? Ako ima agenata molim da se jave.

Nazad
Vrh Dno