Šta je novo?

[Yettel. ex-Telenor] Postpaid paketi i promocije

Da, i ja sam izračunao da je 825 dinara, pa mi zato bilo čudno. U svakom slučaju, fin paket za taj novac.

SLazem se, za te pare ne moze bolje.
Da se samo nadovezem na predjasnje postove vezano da li su dobili popust oni koji su imali ranije popust u prethodnom paketu, konkretno kod mene Total 10 je dobijen ceo ugovor sa 50% popusta, sada sam dobio 12x1, 12-50% Yettel 30, sad da li gledaju ili rendum daju ko to moze znati.

Jel si podnosio zahtev za pripejd ili drugu mrežu ili ti samo ponudili?

U A1 na pripejd, ali oni kao o tome nista nisu znali.
Satro gistro nisu znali sto bi se reklo.
I meni su danas bili iznenadjeni kad sam im rekao da sam podneo zahtev za prelazak u a1.Kao mi o tome ne znamo nista.To isto su rekli i sestri kad su je pozvali.Kao eto slucajno pozvali zbog isteka ugovora,a ne zbog prenosa broja.
Sto bi se reklo neobavesteni kao kostunica.
Izgleda da nema pravila kako kome odobravaju popust.
Mislim da je veci problem na koga ces natrcati iz sluzbe za brigu o korisnicima.I da od njih dosta zavisi da li ce prihvatiti na prvu tvoje zahteve ili ces morati da se sa njima natezes kao sto je bio moj slucaj.
Ali dobra stvar je sto na kraju ipak odobre ono sto se trazi.

Ma gde ne znaju, a traze da se posalje opoziv...

Opoziv za sta 😀

Kakav opoziv? Oni sami otkazuju, tj. odbijaju prenos, u krajnjem slučaju na osnovu toga što si pod ugovornom obavezom, u koju upadaš prihvatanjem njihove kontraponude.

Nisi u toku 🫡

Ocigledno se tu nesto menjalo skoro. Lepo zamoli da se posalje opoziv na 1100.

Verovatno je zbog toga što si ti tražio prelazak na postpejd u A1, što sam tek malopre povezao da je bio slučaj. Tu ne znam kako fukcioniše odustanak, ali za pripejd nema komplikacija.

Kad yetel salje ugovore preko kojih kutira ide to slanje ?

Od cetvrtka cekam...

Juče išao da raskinem ugovor koji mi važi do 12.01.2026. Na paket sam imao 2 godine 50% popusta, jer sam 063 broj vratio iz MTS mreže u Yettel pri čemu sam imao 50% popusta na bilo koji paket. Juče mi rekli da ne može da se raskine pre vremena, već dođeš dva dana pre da podneseš zahtev da ne želiš više uslugu, pa oni prebace broj na prepaid. Tražio sam odmah nekog od glavnih da mi objasni po kom zakonu nemam pravo da raskinem ugovor. Gospodin doučeni me uputio kod kolege, a on dobacuje idući zamnom, da i ja nešto naučim... Sve smo se dogovorili, da bi na kraju kada sam rekao da ću posle raskida drugi broj koji imam kao prepaid možda prebaciti na postpaid uz 50% popusta ili ću ovaj sada koji sam odjavio, prebaciti u drugu mrežu zbog boljih pogodnosti paketa. Na to je čovek omdah odreagovao čuvši da ću broj da prebacim u drugu mrežu, pa vi kada vam se ugovor raskine broj posle mesec dana na prepaid automtaski ostvaruje akciju od 50% popusta. Kada je to rekao, pružio sam ruku sa zadrškom i rekao da smo sve rešili, i da mi je taj odgovor trebao od starta. Ali, moraš da se natežeš sa njima dok ne dobiješ pravi info u koji sam dodatno proverio da funkcioniše na tom prencipu... Eto, da znate ako nekome treba ovaj info kako bi ostvario 50% popusta, jer sigurno vam neće dati 50% popusta na osnovu produženja ugovora kao što meni nisu dali, već su nudili 1000 dinara popusta na postojeće pakete koje ima i neko sa ulice koji uđe u radnju da potpiše prvi ugovor. U prevodu, nikakve pogodnosti nemaš kao stari korisnik. U pitanju je radnja na Bulevaru koja ima bankomat, a preseljena je ulicu niže od Djeram pijace.

Stigao mi ugovor i ipak su mi naplatili 24 po 1. Na yetel rate za moto edge 50 neo.

Inace za yetel 30 pise do 100 Mbps. Vodila se diskusija o tome pa eto...

Screenshot_20251223_125741_Gallery.jpg

Zasto si prihvatio 50% kad 20 strana unazad pisemo kako se dobija bolji popust?

Nadam se da sam te lose razumeo...
Bukvalno se samo o tome vodi diskusija već par dana ali dobro, nekome možda nije neophodan veći popust 😀

Nisam pristao još, samo sam rekao šta je sledeći korak. Video sam prethodne postove, ali nisu nudili tu varijantu za dinar, a ni to šta bih ja želeo da ostanem... To će verovatno kada me budu zvali u vezi raskida da nude... Meni odgovara i 50% ako ponude svakako, a ovo za 1 dinar je ok, samo mislim da se fokusiraju na ljude koji plaćaju veće pakete. Hvala svakako na savetu, ali ništa još nisam prihvatio, sem što sam podneo zahtev za raskid. 🙂

bukvalno tema se svodi na popuste. mislim da bi za to trebalo da se pise u drugoj temi a ovde da se zabrani jer nema nikakvog smisla

Nije ovde poenta da se čita ili ne, već da sam izneo svoje iskustvo sa poslovanjem Yettel poslovnice. Možda nekome bude značilo kako da dobije i 50% popusta ako već ne bude mogao za 1 dinar. Razmišljajte u tom pravcu, a ne da kritikujete odmah nešto površno. Hvala svima na razumevanju.

ok podelio si svoje iskustvo.

samo mene zanima sta si ti hteo da stvarno postignes?

popust od 50% na novu ugovornu obavezu od 2 god?
ili jos neke mesece po dinar, neke druge pogodnosti?

ili si stvarno hteo na prepaid ili sta konkretno?
zasto si raskidao ugovor pre nego sto je istekla ugovorna obaveza?

poenta jeste u tome da treba procitati i prethodne postove, jer da si ih procitao, video bi da si bio na pogresnoj adresi. oni u poslovnici ne mogu nista da ti ponude osim popusta koji je vec naveden na sajtu.

kazes:

"ili ću ovaj sada koji sam odjavio, prebaciti u drugu mrežu zbog boljih pogodnosti",

u kom smislu si odjavio broj?
otkupio si ostatak ugovorne obaveze, i broj ti je ostao na postpaidu?
ili si ga prebacio na prepaid?
ili si skroz ugasio broj?

@pajica123
samo mene zanima sta si ti hteo da stvarno postignes? - očigledno ništa po tebi

popust od 50% na novu ugovornu obavezu od 2 god ili jos neke mesece po dinar, neke druge pogodnosti? - popust na 50%

ili si stvarno hteo na prepaid ili sta konkretno? - hteo sam na pripaid, jer na taj način mogu da tražim bolje uslove kada čuju da prebacujem broj u drugu mrežu

zasto si raskidao ugovor pre nego sto je istekla ugovorna obaveza? - da nisam raskinuo, dan posle isteka su mi rekli da ide naplata pune cene paketa (da ne dolazim dva puta, a svakako neću da čekam dan pred istek... uvek raskidam par dana pre kod bilo kog operatera i platim poslednji račun)

poenta jeste u tome da treba procitati i prethodne postove, jer da si ih procitao, video bi da si bio na pogresnoj adresi. oni u poslovnici ne mogu nista da ti ponude osim popusta koji je vec naveden na sajtu. - vrati par dana unazad i videćeš da su i ostali postovi na pogrešnom mestu ako tako gledaš

u kom smislu si odjavio broj? - potpisao raskid ugovora koji može danas da stupi ili za 45 dana kako su mi rekli z zakonskom roku

otkupio si ostatak ugovorne obaveze, i broj ti je ostao na postpaidu ili si ga prebacio na prepaid ili si skroz ugasio broj? - otkupio sam poslednji dve nedelje, jer idu praznici i neću biti tu da dolazim opet i potpisujem raskid dva dana pre kao što su oni tražili i rekli da ne može da se raskine ugovor. Broj automatski posle raskida prelazi na prepaid što stoji u zahtevu štiklirano

pozdrav ljudi, pročitao sam temu par stranica unazad, ali nigde nisam našao koja opcija je najbolja za prelazak iz A1 u Yettel ? koliko sam razumeo sve ove opcije sa 12 meseci po 1rsd pa 12 po 50% popusta su za odlazak iz yettela pa kontra ponuda. šta je najbolje što može da se dobije za prelazak iz A1 u Yettel? ako znači i inofrmacija da prebacijum 3 broja istovremeno(3 korisnika) . hvala

pozdrav ljudi, pročitao sam temu par stranica unazad, ali nigde nisam našao koja opcija je najbolja za prelazak iz A1 u Yettel ? koliko sam razumeo sve ove opcije sa 12 meseci po 1rsd pa 12 po 50% popusta su za odlazak iz yettela pa kontra ponuda. šta je najbolje što može da se dobije za prelazak iz A1 u Yettel? ako znači i inofrmacija da prebacijum 3 broja istovremeno(3 korisnika) . hvala
24x50% daju u poslovnici mahom za bilo koji paket, ako ipak ti ponude manje prebaci na prepaid brojeve, i posle 3 dana provedenih na prepaidu obicno se pojavi u Yettel aplikaciji 50% opcija za sve pakete.

djordjevtic57@
Pa ne znam sta ti mozes bolje dobiti kad prelazis iz a1 u yetel osim da sva tri broja prebacis na prepaid i posle dva dana ce ti se u yetel aplikaciji pojaviti popust od 50 posto na 24 meseca za postpaid paket.
Sa druge strane kad najavis raskid ugovora za sva tri broja u yetel verovatno ce te iz a1 zvati i mozda mozes dobiti jos bolju ponudu da ostavis ta tri broja kod njih.
Koliko znam za tebe je najbolja varijanta da sva tri broja prebacis u mts i tamo mozes dobiti 15 meseci po 1 dinar i ostatak puna cena.To je moj drugar uradio pre par dana.
Isto je u a1 mrezi i podneo je zahtev.Verovatno ce ga zvati iz a1 ali nece prihvatiti njihove uslove nego ce otici u mts i dobiti 15 meseci po dinar i ostatak puna cena.

djordjevtic57@
Pa ne znam sta ti mozes bolje dobiti kad prelazis iz a1 u yetel osim da sva tri broja prebacis na prepaid i posle dva dana ce ti se u yetel aplikaciji pojaviti popust od 50 posto na 24 meseca za postpaid paket.
Sa druge strane kad najavis raskid ugovora za sva tri broja u yetel verovatno ce te iz a1 zvati i mozda mozes dobiti jos bolju ponudu da ostavis ta tri broja kod njih.
Koliko znam za tebe je najbolja varijanta da sva tri broja prebacis u mts i tamo mozes dobiti 15 meseci po 1 dinar i ostatak puna cena.To je moj drugar uradio pre par dana.
Isto je u a1 mrezi i podneo je zahtev.Verovatno ce ga zvati iz a1 ali nece prihvatiti njihove uslove nego ce otici u mts i dobiti 15 meseci po dinar i ostatak puna cena.
hvala puno na predlogu. u sns mts ne želim taman da mi daju džabe sve vreme 🙂 ok je ovo 50% u yettel

verovatno ce da daju kontra ponudu 24x50% na neo super ili 6x1 18x50% na neo 30 neo 5

Yettel 100 po trenutnim uslovima za 975 RSD je bolja ponuda po meni osim ako nekome bas treba 6GB rominga.

Nazad
Vrh Dno