Satro gistro nisu znali sto bi se reklo.U A1 na pripejd, ali oni kao o tome nista nisu znali.
dada li se ovaj dodatak, iz yettel paketa aplikacija hbo max, moze gledati na tv?
Bukvalno se samo o tome vodi diskusija već par dana ali dobro, nekome možda nije neophodan veći popust 😀Zasto si prihvatio 50% kad 20 strana unazad pisemo kako se dobija bolji popust?
Nadam se da sam te lose razumeo...
A ima i ko ne cita unazadBukvalno se samo o tome vodi diskusija već par dana ali dobro, nekome možda nije neophodan veći popust 😀
24x50% daju u poslovnici mahom za bilo koji paket, ako ipak ti ponude manje prebaci na prepaid brojeve, i posle 3 dana provedenih na prepaidu obicno se pojavi u Yettel aplikaciji 50% opcija za sve pakete.pozdrav ljudi, pročitao sam temu par stranica unazad, ali nigde nisam našao koja opcija je najbolja za prelazak iz A1 u Yettel ? koliko sam razumeo sve ove opcije sa 12 meseci po 1rsd pa 12 po 50% popusta su za odlazak iz yettela pa kontra ponuda. šta je najbolje što može da se dobije za prelazak iz A1 u Yettel? ako znači i inofrmacija da prebacijum 3 broja istovremeno(3 korisnika) . hvala
hvala puno na predlogu. u sns mts ne želim taman da mi daju džabe sve vreme 🙂 ok je ovo 50% u yetteldjordjevtic57@
Pa ne znam sta ti mozes bolje dobiti kad prelazis iz a1 u yetel osim da sva tri broja prebacis na prepaid i posle dva dana ce ti se u yetel aplikaciji pojaviti popust od 50 posto na 24 meseca za postpaid paket.
Sa druge strane kad najavis raskid ugovora za sva tri broja u yetel verovatno ce te iz a1 zvati i mozda mozes dobiti jos bolju ponudu da ostavis ta tri broja kod njih.
Koliko znam za tebe je najbolja varijanta da sva tri broja prebacis u mts i tamo mozes dobiti 15 meseci po 1 dinar i ostatak puna cena.To je moj drugar uradio pre par dana.
Isto je u a1 mrezi i podneo je zahtev.Verovatno ce ga zvati iz a1 ali nece prihvatiti njihove uslove nego ce otici u mts i dobiti 15 meseci po dinar i ostatak puna cena.
ovo je verovatno najbolja moguca ponuda u srbiji (100gb net , 6Gb inostranstvo)@djordjejevtic57
Sinoć podnet zahtev za prenos iz A1 u Yettel prepaid. Danas zovu sa 0601238 i daju 6meseci gratis i 18 meseci sa 50% (NEO Super).
Prihvaćena ponuda A1 (prosečna cena 1110 dinara).
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari