Ниш.Beograd?
Nije poenta u dva ili dvadeset dva dana. Poenta je u tome da je cela serija pošiljki obrađena sem ove. A ti ako nemaš šta konkretno da kažeš i da odgovoriš bolje ne odgovaraj. Uostalom pitanje je bilo radi poređenja i trenutnog iskustva drugih.dva dana pakao, pisi im da se ubrzaju malo
U mom kraju ne donose te pošiljke, stigne poruka na viber , ili te zovu pred istek roka čuvanja. Možeš otići do pošte , po CN je neće naći zato što je vode pod PJ...RS brojem koji ne znaš. Ako su raspoloženi naćiće je po imenu .
hvala puno ljudi...@tobacco road na koji status mislis ? na ovaj '' Delivery method changed to self-pickup'' ?Ja mislim da ti je rano da ideš do pošte, sačekaj neki dan, svakako donosi poštar te pošiljke. Taj poslednji status znači da je pošiljka stigla u Srbiju, računaj od tog statusa još 3-4 dana dok ne donesu, ako nije neka preterana gužva na carini. Po CN broju ne mogu da ga nadju jer oni dodaju PJ kod, jedino na ime i prezime da te nadju ako je došla u tvoju postu.
Idi do poste, mnogi ne dobijaju viber poruku. Ja sam otisao do poste kad je bio taj status i podigao paket. Ocekuj da ce imati da platis, u zavisnosti od cene proizvoda.vidim da dosta ljudi pita vezano za CN posiljke sa Ali-a...imam istu ili slicnu situaciju...otici cu do poshte svakako, samo ne znam da li oni mogu preko ovog CN broja da nadju paket uopste ili preko licnih podataka...jel neko uspeo da podigne svoj CN paket ?
hocu, hvala ti...pise da treba da se plati 340 dindziIdi do poste, mnogi ne dobijaju viber poruku. Ja sam otisao do poste kad je bio taj status i podigao paket. Ocekuj da ce imati da platis, u zavisnosti od cene proizvoda.
meni je stajalo i po dve tri nedelje na carini...imaju neki cudan princip...stvari vrednosti ispod 50 eur stoje na carini po par nedelja a neke stvari koje su preko 50 eur i koje treba da se ocarine prodju odmah i ne odu na carinu uopste...nidje vezeZdravo svima, Poručila sam paket LK064398982SK 26.11.2025. Prema praćenju, paket je 12.12. stigao u Izmeničnu poštu i prosleđen na carinu u Novom Sadu. Beograd mi je potvrdio da je paket u NS-u, ali od tada nema nikakvih informacija i niko iz Pošte carinjenja ne odgovara na mejlove i pozive. Vrednost paketa, uključujući troškove slanja, je ispod 50€. Nikada ranije nisam naručivala ovako online i proverila sam da su svi ostali paketi sa istog generatora su stigli normalno. Ne znam šta da radim dalje i kako da pokrenem paket. Da li neko zna koje su naredne opcije ili ima iskustva sa ovakvim zastojevima na carini?
Identična situacija i kod mene sa UC0996...HU 🙁Kakva je trenutno situacija u Beogradu sa UC... HU? 9.decembar - arrived at local carrier facility
Nećeš ni dobiti.Kakva je trenutno situacija u Beogradu sa
UC... HU?
9.decembar - arrived at local carrier facility
Jel imamo nek sveža iskustva koliko dana se čeka?
Nije postojala opcija da doplatim za broj sa praćenjem 🙁
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari