helsinki0916
Poštovan
- Učlanjen(a)
- 03.10.2022
- Poena
- 75
Nije,to je panasonic heatcharge modelJel to ta klima sa vrucim freonom sto ne radi defrost nego moze da greje non stop, ne vidim ni jedan drugi razlog da kosta 3000eur.
Nije,to je panasonic heatcharge modelJel to ta klima sa vrucim freonom sto ne radi defrost nego moze da greje non stop, ne vidim ni jedan drugi razlog da kosta 3000eur.
To je Panasonic Heatcharge VZ 12Jel to ta klima sa vrucim freonom sto ne radi defrost nego moze da greje non stop, ne vidim ni jedan drugi razlog da kosta 3000eur.

Jel to neki test? 😀
Ma neka roka ---> jednom se zivi 😀Jok, prao kosu, pa pojacao na pola sata, pa zaboravio i izasao napolje 😀
Ja na prolece kad otopli ubacicu senzor temperature spoljasne jedinice u led, pa nek modulira nisko kad mi bas treba, a sad valjda treba da zalozim u spoljasni jedinicu, pa da mi ne spusta ispod 500w jer koji ce mi 250w na 0C, osim ako nisam u nekom olovnom kapsulom gde se cuva uranijum 🤣Opa đurđo, idemo i ispod 300w 😁
Odlična ideja zapravo! 👍😁Ja na prolece kad otopli ubacicu senzor temperature spoljasne jedinice u led, pa nek modulira nisko kad mi bas treba, a sad valjda treba da zalozim u spoljasni jedinicu, pa da mi ne spusta ispod 500w jer koji ce mi 250w na 0C, osim ako nisam u nekom olovnom kapsulom gde se cuva uranijum 🤣
Mislim da cemo tako nadmudriti kineske srednjoskolce koji su pisali taj softwer 😆
Za hladjene senzora sam se setio! Postavicu duboki zamrzivac ispod klime i ubacicu senzor unutra, a za dogrevanje morace grejac tacne da bude na prekidac, jer ako je senzor topao nece da upali grejac tacne sam od sebe 😁Odlična ideja zapravo! 👍😁
Problem je samo kako sprečiti topljenje leda (tj. zezanje sa zamenom).... A za sad je bolje rešenje izvući grejač tacne na senzor == automatika, loženja bez 😉😁
Od automatike....autoispala 🤦♂️ 😆jer ako je senzor topao nece da upali grejac tacne sam od sebe 😁
Iznenadila me opet sa niskom modulacijom,Neispitana je skroz. Ko zna gde je granica.Klima je stvarno top.Evo uhvatih Cliviju 18 ovog jutra na istoriskom minimumu modulacije. Spoljna temperatura oko 3 stepena .Bez ijednog defrosta fan 3 23 stepena namestena greje sama oko 70 kvadrata . Na I feel funkciji namestena.
Ljudima se kroz zivot smuce razno razna smeca, nekad je lakse koju ratu vise platiti nego godinama biti nezadovoljan. Razvesti podno grijanje u toj cijeni nije moguce, mozda pola kao sto kazes ali opet neka losa tp pa opet kritike i nezadovoljstvo kako radi. Iako na klimu nije neko idilicno grijanje, ali bar kvalitetnom klimom imas mir, upalis i to je to. Razlika u radu je u svakom pogledu drasticna.Svako ima pravo da svoj novac trosi kako želi. Ja nikada, ni u snelu, ne bih dao ovoliki novac za jesnu jedinicu zrak/zrakkomotno razvedes podno u pola stanu za ta sredstva...
Svako ima svoje potrebe i razlicito razmisljanje. Cak sta vise i uslove u kojima zivi i dali uopste ima potrebe za takvom klimom. Primjera ja je nebi kupio jer sam sasvim zadovojan sa svojim, precizan rad, jako tiha, ne trese ni kad su veci minusi tako da nema potrebe. Ali ima ljudi kojima je potreba za takvom klimom ili klijentele koja nepita za cjenu, samo da je top model.Kupio sam Midea Oasis koja greje ubija a kostala 900 eur. Nije neki stedisa sigurno, ali voleo bi da mi neko objasni sta sam mogao da dobijem sa klimom od 3k eur. Softver, elektroniku ili sta vec sto mogu da osetno primetim. Kad poredis Mercedes i Reno imas bar 20 argumenata zasto je mecka toliko para, ne samo radi drugacije kad je upalis.
To ima i gree airyTo je Panasonic Heatcharge VZ 12
Tokom DF duva i dalje toplo
Pogledajte prilog 519452
*** neko ima, neko nema dovoljno €
Edit
Brzi bio @helsinki0916 🙂
Offtopic: Ti sušiš kosu? Ja sam prestao, pre nekih 10-ak godina. Sem kad je zima i treba da izađem napoljeJok, prao kosu, pa pojacao na pola sata, pa zaboravio i izasao napolje 😀
Nope, moji staju sa duvanjem u DF-u.To ima i gree airy
A mislim najlakse ce biti neki potenciometar da se ubaci na kompresor, pa da stelujemo rucno vatazu na kompresor sprema kako se mi osecamo u datom trenutku 😁Od automatike....autoispala 🤦♂️ 😆
S' ozbiljnije strane (koliko je moguće), kontam da je jedino nazovi praktično i gotovo potpuno automatsko rešenje da se produži kabl senzora, a isti spusti u cev u zemlji, pa po potrebi i spoljnoj T podiže/spušta (po grafiku sa Gugleta dole, izgleda da je oko 3m idealno). 🤓🤪😄
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari